odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ne cini te ni brada/brkovi muskarcem nuzno. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je ispravno da pusta kome stoji, a kome ne da ne pusta. A rijetko kome stoji..Dobro ovim manekenima sto ih postavljate ovdje.
A u grad kada se izadje sve prikaze
A u grad kada se izadje sve prikaze

kakav crni hejt na bradu, bas je kul vidjet muskarca sa bradom al da je uredi naravno
sad ko je meni i nama slicnima kriv sto imam manje dlaka na obrazu od pojedinih zena
da se redovne ne brijem bio bi poput pubertetlije =D a ne mud.onja stari

Svakako da je uređivanje brade bitno,ali nekakav hejt prema bradi je u najmanju ruku klinački (što bi reko Kristijan).
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Ja već nekih 7-8 godina furam bradu, ne pada mi na pamet da ju skidam
Naravno jednom sedmično nužno je ''uređivanje''...

Naravno jednom sedmično nužno je ''uređivanje''...
Agieren statt reagieren
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Meni je čudno što se neko hvata za glavu kad čuje kako se drugom/oj ne sviđaju brada i(li) brkovi. Valjda bradu njeguješ zbog sebe, nikako zbog drugih. Ne bi je trebao uzgajati zato što si to pokupio na internetu or sth. like that. Jednostavno, radiš to isključivo zbog sebe i ni zbog kog drugog.

Bez ovih pyzdarija na bradi i sa blago uvijenim brkovima.
Moja će "trajati" do 20. decembra (otprilike). Mora se ispoštovati No shave november, tako da... Poslije ću to malo urediti i "upristojiti".
Naravno, i dalje su tu vosak, ulja, šamponi, kojekakvi sapuni i redovno šišanje dlaka koje "strše" i remete koncepciju cjelokupne brade.
Bez ovih pyzdarija na bradi i sa blago uvijenim brkovima.

Moja će "trajati" do 20. decembra (otprilike). Mora se ispoštovati No shave november, tako da... Poslije ću to malo urediti i "upristojiti".
Naravno, i dalje su tu vosak, ulja, šamponi, kojekakvi sapuni i redovno šišanje dlaka koje "strše" i remete koncepciju cjelokupne brade.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je problem sto brade u gradu koje vidim uopste ne izgledaju kao ove vec kao one iz Turskih i Indijskih serija. Ove su odlicne na ovim klipovima i slikama sto su postavljene..Ali morate priznati ovakva brada kao na slici kod Monologa je jedna od 100 000 .
A ti si kao stariji.BurningLegion je napisao/la:Vjeruj da ces lako primijetiti razliku izmedju djevojke i zene kada dodjes u neke godine.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa eto kao nisam. 

Vjerovatno si iznad prosjeka foruma koji je mozda na 18. Ali kao stariji tesko da mozes proci. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
BurningLegion je napisao/la:Ne cini te ni brada/brkovi muskarcem nuzno.
Nećeš izvaliti ćunu i hodati gradom.
- BurningLegion
- Kontakt:
Stariji sam 10 god od prosjeka foruma. 
Sta ti znas kako cu ja hodati gradom.

Sta ti znas kako cu ja hodati gradom.

Strasno si star.
Kakva brada. Cim to Monologni nosi ne moze valjati.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:

Ne jer je zelio da je ima vec mu se bilo mrsko obrijat

Ja ne razumijem ljude koji kažu da mrze bradu, čuj mrze, pa nije četnik ako ima bradu dan te yebo.
Živim u manjem i poprilično konzervativnom mjestu u kojem se već priča kako sam vehabija, još mi nije ni velika brada
Pogotovo mi ide na kurrac kad prođem mahalom, pa ove ženturače gledau u bradu pa u nogavice, pa par puta tako
Inače, mi smo narod zaostalog mentaliteta, zato nam i jeste normalno huligansko oblačenje sa trenerčurinama i kratkom kosom, a nije brada, slick frizura i cipele. But that's non of my bussines :srk:

Živim u manjem i poprilično konzervativnom mjestu u kojem se već priča kako sam vehabija, još mi nije ni velika brada

Inače, mi smo narod zaostalog mentaliteta, zato nam i jeste normalno huligansko oblačenje sa trenerčurinama i kratkom kosom, a nije brada, slick frizura i cipele. But that's non of my bussines :srk:
naprijed rejal
Re: $: odjeca, patike etc etc
tek obiljezio punoljetsvoGreivis je napisao/la:Strasno si star.![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- samo_lijevo
- Kontakt:
podjes nekada sa pivom i rijesen problem.Sveti je napisao/la:Ja ne razumijem ljude koji kažu da mrze bradu, čuj mrze, pa nije četnik ako ima bradu dan te yebo.![]()
Živim u manjem i poprilično konzervativnom mjestu u kojem se već priča kako sam vehabija, još mi nije ni velika bradaPogotovo mi ide na kurrac kad prođem mahalom, pa ove ženturače gledau u bradu pa u nogavice, pa par puta tako
![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Baš smo skoro baš na ovoj temi o tome diskutovali, i već je par nas bilo u istom problemu. Brada plus kratke pantolesamo_lijevo je napisao/la:podjes nekada sa pivom i rijesen problem.Sveti je napisao/la:Ja ne razumijem ljude koji kažu da mrze bradu, čuj mrze, pa nije četnik ako ima bradu dan te yebo.![]()
Živim u manjem i poprilično konzervativnom mjestu u kojem se već priča kako sam vehabija, još mi nije ni velika bradaPogotovo mi ide na kurrac kad prođem mahalom, pa ove ženturače gledau u bradu pa u nogavice, pa par puta tako
![]()

naprijed rejal
Monoloze obrij se jarane ili je dovedi u red ako ti je ovolika kao na ovoj slici stidi se. 

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.