Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Rodman
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Rodman » 29 okt 2014, 16:58

Boozer 13,5 over

Jbte, kako nizka margina. Ide ovo lagano preko.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 okt 2014, 17:02

westbrook over 27.5 - nema duranta, nema jacksona, mogao bi lagano na 35+

boozer over 13.5 - sinoc randle slomio nogu pa ce valjda koju minutu vise odigrati
ser del barça es el millor que hi ha !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 okt 2014, 17:03

Brezovac je napisao/la:Vidim forsirate Piercea..i ja sam ga mislio igrati, dodati De rozana 20,5 i Jefersona overe, i moram naci jos jednog..al ima vremena do vrs..
U Formuli u ponudi Bogdanovic 8,5..puno mi je to za momka kojem je to debitantska utakmica, dali ce i igrati uopste?
Odmah opali UNDER slobodno :!: :!:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 29 okt 2014, 17:09

Westbrook, Boozer i Kobe u over bez vecih problema.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

BMWspeed
Kontakt:

Post Postao/la BMWspeed » 29 okt 2014, 17:12

Monfils, Gael - Isner, John 2

mislim da ovo ide dvica na isnera iako se igra u francuskoj na petaka pa sta bude :)

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 29 okt 2014, 17:15

Copy Paste
Indiana (98,5) UNDER 1,85

Ne znam stvarno kako ovakav roster Indiane može nekome ubaciti 99 poena pa makar i s druge strane bila Philadelphia u kojoj se ne zna ko pije a ko plača.Stephenson otišao,George,Hill,West,Watson nikoga od njih nema večeras još je i Mahinmi upitan,od prošlogodišnje petorke startati će jedino Hibbert i to ionako oduvijek limitiranu momčad Indiane će dovesti do teških problema,gledao sam ih u predsezoni i taj napad bez Georga i Stephensona je na granici gledljivoga a još su tada bili i Hill i West u petorci,čak i u predsezoni su u 7 utakmica samo jedanput uspili prebacit ovu granicu,value bet.

Curry 21,5 OVER 1,70

Sviđa mi se granica za najboljeg šutera u ligi,Warriorsi idu u goste Sacramentu,utakmica po mjeri Stepha,Warriorsi imaju problema nekih s ozljedama,Lee je upitan,nema rezervnog playmakera Livingstona a Kerr je rekao da će Curry od ove sezone igrati i malo više od lopte baš me zanima kako će to izgledati ali Curry ionako većinu šuteva sam sebi kreira zadnjih sezona pa kako god bilo mislim da ovu granicu može prebaciti.

Anthony 26,5 OVER 1,85

Prvo pa muško u Madison Square Gardenu,odmah gostuje Chicago protiv kojega je Melo uvijek motiviran,triangle vidjet ćemo kako će ispast,JR je izjavio da još ne shvaća kad treba pucati u njemu a ni ostali Knicksi mi ne izgledaju baš pametni pa lako moguće da se barem u početku nastavi stara taktika daj Melu bratu da zabija a kad je to njemu bio problem?.

Bosh 19,5 OVER 1,85

Odlaskom Jamesa velike čizme se trebaju popuniti u Miamiu a upravo Bosh ima 119 milijuna razloga da prihvati taj izazov,rekao je da je spreman da postane prva opcija,da vodi ovu franšizu a onda očekujem Bosha iz Toronta gdje je redovito bio na 20-10 učinku.

SINGLE+Analiza:
ULOG: 4/10
03:00 C.Boozer(-13.5+) Više 1.85

ANALIZA:
Pošto je tek početak sezone i nemamo uvid ovih igrača koji su došli u nove klubove tj. nemamo osjećaja kako se rotira koliko igra i koliko ekipa koristi tog igrača pa tako Boozer bi večeras treba dobiti veću minutažu nego onu sinoć jer je nažalost rookie Lakersa Randle završio rano utakmicu sa ozljedom (Slomio nogu), sinoć je Boozer zabio 17 poena uz 7 skokova, i to za 28 minuta prošle sezone je igrao čudnu rotaciju Bullsa jer ga je Thibodeu koristio 1/4 pa odmaro čitavu 2/4 pa onda igrao 3/4 pa odmarao do kraja. Ovdje bi trebalo biti drugačije, Lakersi su divlje ekipa koja nema ni početak ni kraj Kobe se dosta troši pa mislim da se moraju u igru uključiti i ostali igrači ponajviše Boozer i Lin.Boozer je u prosjeku davao 13.5 poena u Chicagu sa dosta skraćenom rolom, prošlu sezonu je odigrao 1 utakmicu protiv Phoenixa zabio 19 poena uz 12 skokova za 31 minutu tako da večeras mislim da nebi trebalo biti problema za over

SINGLE+Analiza:
ULOG: 3/10
00:30 Al.Horford(-14.5+) Više 1.85

ANALIZA:
Prošle godine je Al Horford imao tešku ozljedu sa kojom je propustio čitavu sezonu odigrao je dvadesetak utakmica i u tih 20 utakmica je imao 18.6 poena po utakmici, igrao je protiv Toronto Raptorsa kada je zabio 22 poena i uhvatio 16 skokova, Alferd je propustio i svjetsko prvenstvo gdje se pripremao za nadolazeću sezonu i 100% je oporavljen od ozljede a granica 14.5 ne predstavlja ništa za centra Atlante preko kojeg ide 60% napada ,a sama prednost je i ta što Budenholzer je bio učenik Popovića koji je majstor igranja akcija sa centrom, pa tako očekujem 17-18 poena ovog igrača.

02:00 Faried K. (-13,5+) više 1,85 PSK

dok je ovako nisko moram ga uzet pa makar pao. faried je za mene bio najveće i najugodnije iznenađenje SP-a kod amerikanaca. čini se da je konačno shvatio šta može i krenuo po svoj maksimum. roster denvera, posebice reket se nije previše dirao, došao je nurkić ali on neće imat veze sa fariedom koji igra na četvorci dok je jusuf čisti centar. ostali igrači u reketu su jj hickson, mcgee i mozgov. fariedova minutaža neće sigurno bit ispod 32-33 minute i mislim da u to vrijeme bez problema može ovo preć. šta se tiče detroita, reket im je jako dobar, ali treba jednom zasvagda riješit famu oko "čvrstog" detroitova reketa. istina da su to sve visoki i dobri igrači, smith, drummond i monroe, ali nijedan od njih ne igra kvalitetnu obranu. smith je obranu ostavio negdje u atlanti dok su ova dvojica još poprilično zeleni što se toga tiče. popularni manimal za mene ovdje ide uvjerljivo preko ovih 13,5 jer sam uvjeren da će dobit svoju porciju lopti i nekoliko bacanja što bi moralo bit dovoljno za bar 14 koševa.

03:30 Cousins D.(-22,5+) više 1,85 PSK

nema te sile koja može zaustavit ovog čovjeka. ponovo je u offsezoni radio sa shaqom a plodove toga ćemo vrlo brzo vidjet. što god neki rekli o njemu, ovo je njegova momčad i nitko ne smije i neće imat veće ovlasti od njega. to će značit oko 20-ak lopti po utakmici. jedini rizik ovdje je njegova luda glava i faulovi koje brzo skuplja pa mu minutaža nerijetko zna bit i manja od 30 minuta, ali isto tako on bez problema može preći ovo i u 25 minuta. čast bogutu i obrani warriorsa, ali lijeka za ovog čovjeka jednostavno nema i dok je god na 22,5 ili 23,5 onda je čisti value za over. očekuje se utakmica sa brzim tempom, dosta poena tako da mislim da "rođo" ide na bar 25, ako ne i više

Sve kopirano, ako neko ima neke dileme nadam se da mu ovo moze pomoci..
Sretno

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 29 okt 2014, 17:18

BMWspeed je napisao/la:Monfils, Gael - Isner, John 2

mislim da ovo ide dvica na isnera iako se igra u francuskoj na petaka pa sta bude :)
Nemoj veliku lovu stavljati, Isner je u lošoj formi.

BMWspeed
Kontakt:

Post Postao/la BMWspeed » 29 okt 2014, 17:22

Willy je napisao/la:
BMWspeed je napisao/la:Monfils, Gael - Isner, John 2

Nemoj veliku lovu stavljati, Isner je u lošoj formi.
ma nista sad pretjerano 5KM pa da vidimo ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 okt 2014, 17:24

Boozer 13,5 VISE

Sinoc je Boozer odigrao dobar mec protiv Houstona i postigao 17 poena za 30-ak minuta u igri, ove ce sezone uz Kobea biti glavni igrac u LA i uzimace sigurno dosta suteva, prosle sezone je imao dosta cudnu minutazu u Chicagu nekih 25-28 min dok ce u LA se to dosta promijeniti, jer potreban je neko da se prikljuci Kobeu koji evidentno je ne moze sam voditi Lakerse do pobjeda, uz to dodajmo da se je sinoc povrijedio Randle koji igra na poziciji Boozera i sigurno je da ce Boozer imati i vecu minutazu 35+ minuta, granica nije visoka a igraju protiv Phoenixa koji veoma lose brani poziciju 4 i 5 na terenu.

Horford 14,5 VISE

Nakon sto je propustio 70% prosle sezone vraca nam se Al Horford jos bolji i jaci, centar Atlante koji je prosle sezone za nekih 20-ak utakmica imao skoro 19 poena u prosjeku uz Teagua je vodja svoje ekipe i igrac od kojeg dosta ovisi igra Atlante, veceras igraju protiv Toronta gdje bi ga trebao cuvati Valanciunas koji je dosta laksi od Ala, granica od 14 je sasvim prihvatljiva za odigrati preko.

Cousins 25,5 VISE

Uz Howarda sigurno najdominantiniji centar u NBA ligi, veliki potrosac lopti koji zna u prvoj cetvrtini ispaliti 10 suteva i koji ima veliku slobodu u igri, u Sacramentu se sve vrti oko njega, prosle sezone je imao oko 23 poena prosjek za nekih 38+ minuta, njegov najveci problem je kratak fitilj i problemi sa licnim greskama (kao Howard) ali za razliku od njega puno bolje izvodi slobodna bacanja, veceras ce ga cuvati Bogut koji ruku na srce i nije neki extra odbranbeni igrac, bude li utakmica u egalu velike su sanse da predje ovu granicu koja je jutros bila na 22 ali su je evo podigli.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 29 okt 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 29 okt 2014, 17:25

Imal sta od ove nase kose, gazija pratim hendikep ;) , imal jos neko koji par onako izgledan
Willi sta mislis mozel Partizan zijaniti 19 razlike i vise i mozel Roma dobiti Sevilu imal koji over da se odigra :D
Loris drug daj ovaj nas Evropski koji par da se isprati

Edit:
Ma ja sam to drug vec opalio u singlu :D , kad danas dosao kuci ostavio ovdje taj par i odma ga odigrao u singlu, nekako mi izgleda ko zicer ako se tako moze reci u tenisu :lol: :lol:
Zadnja izmjena: darknes001, dana/u 29 okt 2014, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 29 okt 2014, 17:27

darknes001 je napisao/la:Imal sta od ove nase kose, gazija pratim hendikep ;) , imal jos neko koji par onako izgledan
Willi sta mislis mozel Partizan zijaniti 19 razlike i vise i mozel Roma dobiti Sevilu imal koji over da se odigra :D
drug, tenis fogninni - l.pouille -2 @1,70
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 okt 2014, 17:28

darknes001 je napisao/la:Imal sta od ove nase kose, gazija pratim hendikep ;) , imal jos neko koji par onako izgledan
Ja bih tu igrao manje poena ukupno na mecu,ali pazi to je moje misljenje :)

Aura55
Kontakt:

Post Postao/la Aura55 » 29 okt 2014, 17:31

roma h1
celtic h1
tsonga 1

misljenja?

EDIT:
RojerJJ/TecauH-KubotL/Lind 1 1.60
Zadnja izmjena: Aura55, dana/u 29 okt 2014, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 okt 2014, 17:33

imam osjećaj da će Parma dobiti.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 okt 2014, 17:35

gojzerica je napisao/la:imam osjećaj da će Parma dobiti.
Oba daju tu
Palermo 1
Milan pm3
Napoli 2
Roma h1
:cool:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 29 okt 2014, 17:35

Edit:
Ma ja sam to drug vec opalio u singlu :D , kad danas dosao kuci ostavio ovdje taj par i odma ga odigrao u singlu, nekako mi izgleda ko zicer ako se tako moze reci u tenisu :lol: :lol:
Partizan gubi preko 20 razlike. Najbolji igrač Mačvan je povrijeđen. Bez njega su kući zadnju utakmicu jedva dobili Metalca. Može i manje koševa, ne znam kolika je granica. Partizan neće dati više od 60 koševa, nema ko, pola ekipe su klinci.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 okt 2014, 17:44

Hapoel J. 82,5 VISE

Hapoel igra sa Partizanom koji nikad nije losiji bio, odbrane skoro da i nema a idu u goste veoma jakoj ekipi Hapoela iz Tel Aviva, Partizan je ove sezone vec igrao jedno kolo u gostima i to kod Rytasa koji igra veoma slicnu kosarku kao i Hapoel sa brzim napadima i dosta suteva, pa su u toj utakmici primili cak 92 poena.

Bamberg 81,5 VISE

Prosli mec kod kuce su zabili 104 poena protiv Bonna, igraju brzu kosarku sa puno suteva za tri poena (prosli mec 12 od 19 trica su zabili), nadam sa de ce veceras zavrsiti oko 85 poena

A. Dragons - Oostende 1 1.50

Dragons nakon dva kola ima 1-1 omjer dok Oostende 0-2, ovdje igram 1 iskljucivo zbog domaceg terena domaci su favoriti a i kvota je fina za odigrati 1.

Probati jos:

Asvel - Cantu +5,5 h2 (da Asveel nece dobiti vise od 5 razlike) 1.95

Szolnoki - Union Olimpija 2 2.15 (Gosti imaju kvalitetniju ekipu)

Besiktas - Khimki 2 1.50 (Khimki ima najkvalitetniji roster u Eurocupu, igraci kao Popovic, Koponen, Lauvergne, Monia ili Tyrese Ryce su sigurno kvalitetniji od domacina)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 okt 2014, 17:47

Imam osjecaj da veceras Cesena uzima bod ili sva tri sa Olimpica-
1946

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 29 okt 2014, 17:52

Ovo sam odigrao do fudbala veceras,hvala willi

slika

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 29 okt 2014, 17:55

darknes001 je napisao/la:Ovo sam odigrao do fudbala veceras,hvala willi

slika
Nema na čemu, držim ti palčeve da dobiješ. ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.