Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto slovenac loveJanez je napisao/la:17.03. 48. min
FK Slavija - HŠK Zrinjski
0 : 1
Igrao 2
Trenutno dobro stojim
Ipak je ovo vracanje dugova
Isti sam ti takav,ali sam se prepao da ne bi mozda se dogovorili da jedno od narednih kola ispostuju to,a ne na danasnjemElmar je napisao/la:Vjerujte hteo sam da uplatim veliki novac na Zrinjski ali sam se predomislio.
Zri - Zvi 0:1
Zvi - Sla 2:3
Sla - Zri 0:2
U krug.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Masakr_u_Bleiburgudenza_hordas je napisao/la:pu **** mislio sma da je namjestaljka a samo da pitam nesto posto sam ja od mladje raje a sta je taj bleibrug ili kako vec
Pa zato sto su zrtve bleiburskog masakra hrvati. Nisu eskimi ...denza_hordas je napisao/la:aha samo ne kontam zasto ce ovakva ulica u starmo al mojne veze
Hajte na drugu temu pa o tomeGenghis je napisao/la:Pa zato sto su zrtve bleiburskog masakra hrvati. Nisu eskimi ...denza_hordas je napisao/la:aha samo ne kontam zasto ce ovakva ulica u starmo al mojne veze
hahah dresden x2 ipak su braca odoh uplatit listic eto me za 10 minutaharry_90 je napisao/la:Burghausen - Regensburg 1
Wuppertaler - Wehen 1
Sandhausen - Dresden 1
Nit' sam Hrvat nit' me interesuje, nego čovjek pita, pa mu samo objašnjavam ...Citizen-X je napisao/la:Hajte na drugu temu pa o tomeGenghis je napisao/la:Pa zato sto su zrtve bleiburskog masakra hrvati. Nisu eskimi ...denza_hordas je napisao/la:aha samo ne kontam zasto ce ovakva ulica u starmo al mojne veze
a ja vi ste braca sa njihovim navijacima,al nema veze Sandhausen dobijadenza_hordas je napisao/la:hahah dresden x2 ipak su braca odoh uplatit listic eto me za 10 minutaharry_90 je napisao/la:Burghausen - Regensburg 1
Wuppertaler - Wehen 1
Sandhausen - Dresden 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.