Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pozdravsarajlija je napisao/la:@ arelinho samo da te pozdravim i da cu prepisat ovaj listic od tebe.![]()
Lagano.. Nadam se da se niste zaletili pa igrali na Socka, treba jos pure jesti da bi dosegao Milosov nivoGuarin14 je napisao/la:Ja ne bih igrao protiv Milosa, jeste Sock u zivotnoj formi, jeste Milos u padu forme, ali je Milos dosta kvalitetniji teniser..Vecina meceva im je bila "gurava" ali Milos ima 5:1 u medjusobnom duelu..Milosova povreda da je ozbiljna, sigurno ne bih rizikovao i uopste nasupao u Parizu. Da situacija nije kao sto jeste kvota bi bila na Milosa 1,15,1,20 ovako kvota na Raonica od 1,40 protiv tenisera kojeg je vec pet puta savladao je steta da se propusti. Ne mora znaciti da sam ja u pravu, mozda ga Sock razvali, ali ja na jutarnjem listicu igramdarknes001 je napisao/la:Cestitam svima na dobitcima sinoc, mnogo toga je doslo kao sto se ocekivalo![]()
Svidza mi se kvota na Sock-a protiv Raonica 2,90 , mislim da bi moglo biti iznenadzenje, ko se jos u tenis razumije nek ostavi komentar dok nisam uplatio, cak mi i ovaj hendikep od 3,5+ mi se svidza a kvota je 1,5 na Sock
Raonic 1
Wawrinka 1
Perth - Melbourne PM3
Kvota : 3,57
Ulog : Niski, cisto onako da se ima sta raditi u ovim jutarnjim satima
Bila je tema,ali je ponovo ne bih otvaraoEvolution87 je napisao/la:evo jedan prijedlog od mene![]()
Mislim da bi najbolje bilo da se otvori nova tema gdje ce se samo prijedlozi za NBA pisati.
trebalo bi je otvoriti samo radi bolje preglednosti, a i ima dosta momaka koji dobro barataju sa amerimaarelinho je napisao/la:Bila je tema,ali je ponovo ne bih otvaraoEvolution87 je napisao/la:evo jedan prijedlog od mene![]()
Mislim da bi najbolje bilo da se otvori nova tema gdje ce se samo prijedlozi za NBA pisati.![]()
Nek ljudi ovdje pisu koje parove igraju i prijedloge i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.