NK Široki Brijeg

sb citizen
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la sb citizen » 10 mar 2010, 23:50

-A- je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
sb citizen je napisao/la:kolika je cijena dresa ŠB u Nike-u ako neko zna, nisam trenutno u gradu a zanima prijatelja cijena..tnx

45KM
Interesantno,znaci vas NIKE dres je skoro duplo (ako ne i duplo) jeftiniji od NIKE dresa f.k Sarajeva :mrgreen:
možda zato što je glavni distributer nike-a za BiH Primašport sa sjedištem u ŠB.. :?

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 11 mar 2010, 02:01

wade je napisao/la:vidis nisam znao da je siilc iz konjica ;)
Nije iz Konjica nego iz Jablanice.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 11 mar 2010, 15:42

neko_iz_mase je napisao/la:
danas sam se raspitao,tocnije s radešina,a to je opcina konjic koliko ja znam ;)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 mar 2010, 15:44

Tja vas, zar je bitno toliko. :) Iz Konjica je, tocka. :D
...Život za Široki...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 11 mar 2010, 17:20

wade je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
danas sam se raspitao,tocnije s radešina,a to je opcina konjic koliko ja znam ;)
Ne bih da raspravljamo,ali slabo si se raspitao :D
Tacnije,ako hoces adresu: "betonsko naselje 23" Jablanica. :mrgreen: Tu mu je porodicna kuca,stara preko 50 godina.
Šile je išao sa mnom u osnovnu,i u njegovoj kuci sam tako reci odrastao,zajedno trenirali u Turbini,samo sto sam ja kasno skontao da sam antitalenat :oops:
U Konjicu je samo rodjen,jer u Jablanici porodiliste nije postojalo
Mislim, nebitno sad,al eto da se zna da nije tacno sve sto se procita :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 mar 2010, 17:41

Imaju li kakve jeftine air maxice sa amblemom sirokog nije frka odljepit cu ga? :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 mar 2010, 17:50

Nema dobivanja popusta na osnovu ovlastenog zastupnistva i naknadnog uklanjanja amblema, a-a. :P
Mislim, nebitno sad,al eto da se zna da nije tacno sve sto se procita :D

Pa odnosi mu se na mjesto rodjenja podatak, da mu nesto narocito smeta ili da zeli, promijenjeno bi bilo naravno. ;P
...Život za Široki...

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 11 mar 2010, 20:51

dobri igraca nemoze biti previse...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 mar 2010, 02:17

Dio intervju-a sa Oliverom Jandricem (Borac Banja Luka) :

JAVNO.ba: Od protivničkih igrača u Premijerligi koga cijenite?

„Za mene su dva najbolja igrača Mladen Žižović iz Zrinjskog i Dalibor Šilić iz Širokog Brijega. A općenito od kada se igra ova liga smatram kako nije bilo boljeg igrača od Brazilca Bajana iz Širokog. Neki igrači su možda napravili veće karijere, ali tek kada su otišli iz BiH, međutim ono što su igrali u našoj Premijerligi boljeg od tog Bajana sigurno nije bilo. On se igrao lopte, iako jako cijenim i Hrgovića, koji se evo ovih dana vratio na Pecaru i sigurno će u nastavku sezone biti od ogromne koristi našem izravnom konkurentu“.

Covjek zna, nema sta. Kako se taj igrao nogometa i igrao s protivnickim igracima, nitko mu ravan bio nije. Jao jao da nam je sad Bajana uz Wagnera, Silica, Vareu, ufffffff...
...Život za Široki...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 mar 2010, 13:38

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dio intervju-a sa Oliverom Jandricem (Borac Banja Luka) :

„Za mene su dva najbolja igrača Mladen Žižović iz Zrinjskog i Dalibor Šilić iz Širokog Brijega. A općenito od kada se igra ova liga smatram kako nije bilo boljeg igrača od Brazilca Bajana iz Širokog. Neki igrači su možda napravili veće karijere, ali tek kada su otišli iz BiH, međutim ono što su igrali u našoj Premijerligi boljeg od tog Bajana sigurno nije bilo. On se igrao lopte, iako jako cijenim i Hrgovića, koji se evo ovih dana vratio na Pecaru i sigurno će u nastavku sezone biti od ogromne koristi našem izravnom konkurentu“.

Covjek zna, nema sta. Kako se taj igrao nogometa i igrao s protivnickim igracima, nitko mu ravan bio nije. Jao jao da nam je sad Bajana uz Wagnera, Silica, Vareu, ufffffff...
imaš li link tog intervjua?
TREĆI PUT ČASTIMO !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2010, 18:05

borcev_navijac je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Dio intervju-a sa Oliverom Jandricem (Borac Banja Luka) :

imaš li link tog intervjua?
http://javno.ba/nogomet/oliver-jandric- ... giggs.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2010, 15:59

Vijesti iz kluba

Iznenadna pauza (odgoda 18. kola Premijer lige radi sniježnih nepogoda) je iskorištena za uigravanje ekipe sa najnovijim pojačanjem Mirkom Hrgovićem. U petak je u klub stigao i služnebi certifikat tako da će Hrgović nastupiti u srijedu u Prijedoru. Široki poštuje ekipu iz Prijedora, ali s obzirom na ambicije kluba najavljuje se borba za bodove.

Iz administracije kluba je potvrđeno i da će se utakmica 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između N.K. Široki Brijeg i F.K. Borac Banja Luka igrati u subotu 20.03.2010 u 16:00 uz izravni TV prijenos.
...Život za Široki...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 16 mar 2010, 17:23

Ne bih da raspravljamo,ali slabo si se raspitao :D
Tacnije,ako hoces adresu: "betonsko naselje 23" Jablanica. :mrgreen: Tu mu je porodicna kuca,stara preko 50 godina.
Šile je išao sa mnom u osnovnu,i u njegovoj kuci sam tako reci odrastao,zajedno trenirali u Turbini,samo sto sam ja kasno skontao da sam antitalenat :oops:
U Konjicu je samo rodjen,jer u Jablanici porodiliste nije postojalo
Mislim, nebitno sad,al eto da se zna da nije tacno sve sto se procita :D[/quote]

hvala na pojasnjenju :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 mar 2010, 15:49

ako ne preokrenemo ili barem bod, sve potrat :lol:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 17 mar 2010, 15:54

Ne sve već dovest kvalitetnog trenera, Kara nije dorastao ovom poslu lako je bilo u prvom dijelu sezone kad je Barbarić spremio momčad
Audere est Facere

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 mar 2010, 16:51

bod dosta..iako opet nisam u potpunosti zadovoljan :)

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 17 mar 2010, 17:08

bod je dosta kad je u pitanju naša liga,ali mi kakve imamo igrače u svakoj utakmici makar i gostovanju moramo ići na 3 boda.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 17 mar 2010, 17:10

Široki previše ulaže da igra protiv Rudara 1:1 . Jednostavno mora više..
Nego, jeli igrao Hrgović danas?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2010, 17:13

@@@ jbt pa ovo nije normalno...dobra utakmica za neutralne ali ja sam danas toliko zivaca izgubio da to nije humano...evo o utakmici odlicno otvaramo Kusljic izlazi 1vs1 i daje gol...poslije toga siroki ima inicijativu i rekao bi kljucni momenat utakmice zeric izlazi pred golmana prolazi i njega vraca kusljicu povratni pas i on od 8 metara gola pogodi igraca sirokog.. :o :o :o drugo poluvijreme siroki otvara bolje i odmah na pocetku iz kontre dolazi do izjednacenja ali kako nasi us*ase napad..:O u nastavku obe ekipe idu po pobjedu i kovacevic pogadja stativu sa 16 metara nalece dasic i masi prazan gol...pa da se ubijes...i to je to...uglavnom odlicna fudbalska predstava na stadionu oko 4 000 ljudi...ostaje zal za 2 boda....sudija ocajan...ali onaj wagner je zvijer.. :? hrgovic solidan izasao u drugom pol...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 17 mar 2010, 17:13

rudarprijedor je napisao/la:@@@ jbt pa ovo nije normalno...dobra utakmica za neutralne ali ja sam danas toliko zivaca izgubio da to nije humano...evo o utakmici odlicno otvaramo Kusljic izlazi 1vs1 i daje gol...poslije toga siroki ima inicijativu i rekao bi kljucni momenat utakmice zeric izlazi pred golmana prolazi i njega vraca kusljicu povratni pas i on od 8 metara gola pogodi igraca sirokog.. :o :o :o drugo poluvijreme siroki otvara bolje i odmah na pocetku iz kontre dolazi do izjednacenja ali kako nasi us*ase napad..:O u nastavku obe ekipe idu po pobjedu i kovacevic pogadja stativu sa 16 metara nalece dasic i masi prazan gol...pa da se ubijes...i to je to...uglavnom odlicna fudbalska predstava na stadionu oko 4 000 ljudi...ostaje zal za 2 boda....sudija ocajan...ali onaj wagner je zvijer.. :? hrgovic solidan izasao u drugom pol...
hvala na izvještaju

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, Giuseppe1, goGlobal, Hrammm1921, leo1946, MostarskiSin, pitara i 48 gostiju.