Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la JoseMourinho » 29 okt 2014, 00:33

Dallas je dvica vidjet ćete, ja proso Dortmund, Chelsea i padoh Maribor hendikep je.bo me on, ceko bi Dallasa dvicu još :(

Otelo
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Otelo » 29 okt 2014, 00:36

Pao si i sad se nadaj da ja dobijem :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 29 okt 2014, 00:46

Citao sam da je Howard bio lakse povrijeden, nastupiti ce veceras, ali ne znam koliko ce ga odmah trositi. Zato sam tu uzeo Hardena 23+ .

Davis je takoder imao neku malu povredu, ukoliko se odvoje na pristojnu razliku onda nema potrebe da se forsira.

Nesto su svi tipovali na Duncana ali ja uzimam Parkera 18+ jer bi trebao imati laksi zadatak a voli igrati protiv Dalasa.

Moram reci da sam prepisao Parsons 15+.

Uzeo sam i Kobija 25+. Jeste prvo kolo, ali citao sam mu izjavu, jedva ceka da zaigra, pun zelje i motivacije a trener kaze da igra 35 minuta veceras.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

BMWspeed
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la BMWspeed » 29 okt 2014, 00:49

JoseMourinho je napisao/la:Dallas je dvica vidjet ćete, ja proso Dortmund, Chelsea i padoh Maribor hendikep je.bo me on, ceko bi Dallasa dvicu još :(
2 slazem se

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 okt 2014, 00:50

Joinville x/1

e ovo ako ne prodje necu se kladit 10 dana haha
BHF Bosanska Krajina!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 okt 2014, 03:04

LloriS je napisao/la:Evo i od mene koji par, iako je tesko pogoditi uvijek na pocetku nekoliko kola ali zna se ko su glavni igraci u ekipama.

Parker 17,5 VISE

Za Parkera se nema sta puno reci, svi koji prate NBA znaju o kakvom se igracu radi i da je vodja na parktu u svojoj ekipi, granica je jutros bila na 15 ali su je evo podigli, razlog ocekuje se neizvjesna utakmica protiv Dallasa koji se je veoma kvalitetno pojacao i sigurno ce pruziti dobar otpor SA, u takvoj utakmici ocekujem da Parker odigra kvalitetan mec i ova granica za njega uopste nije visoka, u priprmenim utakmicama je za nekih 20-ak minuta znao ici preko ove granice

Davis 21,5 VISE

Jedan od najtalentovaniji igraca na svojoj poziciji u NBA a tek su mu 21 godina, prosle sezone prosjek od preko 20 poena po mecu ove godine se ocekuje da bude jos bolji, uzima dosta suteva 15-ak nekad i do 20 i dosta cesto ide na liniju slobodnih bacanja, Davis ima odlican horok i igru ledjima prema kosu ali i igru jedan na jedan gdje je zaista brz za svoju visinu, vecras ce igrati protiv Orlanda i samo ako ne bude neki rani BO Davis bi trebao preci ovu granicu, jer ocekujem vecu prvoj cetvrtini blizu 10 poena da zabije.

Howard 18,5 VISE 13

Sta reci za Howarda jedan od najdominantnijih centara u NBA ligi, vrti se uvijek oko 20-ak poena i u Houstonu uz Hardena je glavni igrac i najveci potrosac lopti, veceras igraju protiv "ocajnih" Lakersa i sve osim pobjede bilo bi iznenadjenje, ako dobro otvori utakmicu trebao bi ici preko ove granice u mecu u kojem bi moglo biti dosta poena.

Vucevic 12,5 VISE

Vucevic strasno kvalitetan centar sto dovoljno govori novi ugovor od 4 godine koji mu je Orlando ponudio, prosle sezone dobre brojke je imao bilo je tu i meceva sa 20-25 poena ali je redovno isao preko ove granice koja je realno niska, Orlando su napustili skoro najbolji igraci Afflalo i Nelson, veceras nece igradi jedan od glavnih igraca bek Oladipo a igraju mec protiv New Orleansa gdje su "veliki" autsajderi, dosta toga ce se vrtiti veceras oko Nikole koji ce sigurno dosta i suteva uzimati jer ne vidim nekog igraca koji bi trebao preuzeti odgovornost u Orlandu pored njega.

Sretno svima u nadi da cemo dobro krenuti u ovu novu NBA sezonu, neka se sutra zelene parovi :D
Steta problemi sa faulovima Howarda i svega 20 min u igri :crazy:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 29 okt 2014, 07:33

JohnDoe je napisao/la:San Antonio- Dallas KP2 2,20

Isplati se probati, u San Antonia fale Kawhi, Splitter i Mills, a Ginobili se tek vratio nakon frakture ruke, te ce i njemu trebati vremena da se vrati u formu. A Dallas ima solidnu ekipu sa Dirkom, Ellisom, Parsonsom, Chandlerom itd.

Chemnitzer-Werder 2 2,05

Werder igra ocajno ove sezone, nakon zadnje poraza su otpustili trenera, te je sad vrijeme da proigraju.

Vancouver-Carolina 1 1,70

Carolina zadnja, dosad od 7 utakmica imaju 7 poraza.
Steta za Dallas, imali su zadnji sut i profulali. Druga dva para glat prosla.
FGR !

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 29 okt 2014, 07:35

ma nek se zeleni na desnoj strani pa kako gof

slika

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 29 okt 2014, 08:51

Gledaj ovog konja howarda da me svali,osta mi on i h2 huston probudim se vidim huston dobijo kad vidim konj 13 otac ga njegov

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 29 okt 2014, 09:34

adis30 je napisao/la:Trebao bi jednom i ovaj polunarodni da uleti :zviz:

slika
Boston od 3:1 do 3:4 :puke:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 okt 2014, 09:44

Clutch je napisao/la:NBA napokon počinje, sve što se dosad igralo je obična zajebancija, sad počinje ozbiljno klađenje. :D
Od mene 2 tiketa koja sam išao na jači ulog:

Prvi:

New Orleans - Orlando kp1 1,17
Da ne duljim previše, kvota 1,17 govori sama za sebe. New Orleans je jednostavno trenutno puno bolja ekipa od Orlanda, predvodi ih sjajni Anthony Davis, a vratili su se Holiday i Anderson. Doveli su Ašika tako da im prva petorka djeluje jako moćno. Orlando s druge strane je trenutno jedna od lošijih ekipa u ligi, u fazi rebuildinga su, prepuni mladih igrača. Afflalo je napustio klub, Oladipo noćas ne igra zbog povrede tako da bi sve osim pobjede domaćina bilo prvoklasno iznenađenje, u koje ja ne vjerujem da će se desiti.

San Antonio (-7.5) - Dallas 2 1,50
Prvaku u goste dolazi super pojačani Dallas, Dirku i Ellisu sad su pridodani Parsons i Chandler. :shock: Strašan potencijal ima ova ekipa, sjajnog trenera i jedni su od kandidata za titulu sasvim sigurno. San Antonio noćas nastupa bez dva igrača iz prve petorke, Splittera i Leonarda, a ni Mills ne igra, tako da su dobrano hendikepirani pred ovaj meč. Po meni ovdje Dallas može i do pobjede, ali i poraz manji od 8 razlike je dovoljan da tip prođe.

La Lakers - Houston kp2 1,40
Lakersi su prošle sezone bili očajni, a situacija se neće puno promijeniti ni ove sezone. Iako se vratio Kobe, ostatak rostera im je opet jako loš a on sa svojih 36 teško da može sam ekipu da nosi do pobjede protiv Playoff ekipe kakva je Houston. Mislim da je ova kvota čak i veća nego što bi trebala biti, realna bi bila 1,20 ili 1,25, očekujem da padne tu negdje do početka utakmice.

kvota: 2,46

Drugi:

San Antonio - Dallas 201,5 OVER 1,65
Početak je sezone, očekujem otvorene utakmice sa dosta koševa. San Antoniu fale dobri odbrambeni igrači tako da će i to sigurno pomoći ovom tipu.

La Lakers - Houston 202.5 OVER 1,65
Houston je poznat po tome da igra utakmice na veliki broj poena, Lakersi također. U zadnjem međusobnom susretu bilo je čak 275 koševa, susret prije toga 242, stoga ova granica djeluje mizerno.

kvota: 2,72

Sretno. :salut:
Clutch je napisao/la:Harden 22.5 OVER ;)
2/3

Nije loše za početak, bitno da je plus :D .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 okt 2014, 09:46

Guarin14 je napisao/la:Vucevic
Duncan
Harden

Ko se kladi u Premieru, ova tri overa i imate pare :salut:
Nije da vam nisam rekao :wave:

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 29 okt 2014, 09:48

ado899 je napisao/la:Za veceras:

Joinville-1 1.55 :mrgreen:
Klahn-1 1.25 (Tenis) :mrgreen:
Saville-1 1.25 (Tenis) :mrgreen:
New Orleans-kp1 1.15 :mrgreen:
San Antonio-kp1 1.55 :mrgreen:

Kvota 4.32
Danas u nove pobjede :mrgreen:
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 29 okt 2014, 09:58

Cestitam svima na dobitcima sinoc, mnogo toga je doslo kao sto se ocekivalo :D

Svidza mi se kvota na Sock-a protiv Raonica 2,90 , mislim da bi moglo biti iznenadzenje, ko se jos u tenis razumije nek ostavi komentar dok nisam uplatio, cak mi i ovaj hendikep od 3,5+ mi se svidza a kvota je 1,5 na Sock

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 29 okt 2014, 10:09

johnnyyK je napisao/la:slika

počinje NBA, prvi listić, valjda će biti sretan :thumbup:
slika

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 29 okt 2014, 10:21

darknes001 je napisao/la:Cestitam svima na dobitcima sinoc, mnogo toga je doslo kao sto se ocekivalo :D

Svidza mi se kvota na Sock-a protiv Raonica 2,90 , mislim da bi moglo biti iznenadzenje, ko se jos u tenis razumije nek ostavi komentar dok nisam uplatio, cak mi i ovaj hendikep od 3,5+ mi se svidza a kvota je 1,5 na Sock
Ima mjesta. Pogotovo sto je Raonic u losoj formi trenutno i sto ga je poremetila ta povreda koju je imao.
Smanjio mu se procenat ubacaja prvog servisa i odmah problemi.
Sock mi dobro djeluje, siguran, dosta napredovao, ako ga misli kada pobijediti, sada je sansa za to. Jedino sto se ja ne volim kladiti na Americke tenisere ali dobro, ima value ovaj bet.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 okt 2014, 10:23

slika
slika
Starkelja vise ne ide na moj listic :facepalm: :facepalm:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 okt 2014, 10:24

darknes001 je napisao/la:Cestitam svima na dobitcima sinoc, mnogo toga je doslo kao sto se ocekivalo :D

Ja ne bih igrao protiv Milosa, jeste Sock u zivotnoj formi, jeste Milos u padu forme, ali je Milos dosta kvalitetniji teniser..Vecina meceva im je bila "gurava" ali Milos ima 5:1 u medjusobnom duelu..Milosova povreda da je ozbiljna, sigurno ne bih rizikovao i uopste nasupao u Parizu. Da situacija nije kao sto jeste kvota bi bila na Milosa 1,15,1,20 ovako kvota na Raonica od 1,40 protiv tenisera kojeg je vec pet puta savladao je steta da se propusti. Ne mora znaciti da sam ja u pravu, mozda ga Sock razvali, ali ja na jutarnjem listicu igram

Raonic 1
Wawrinka 1
Perth - Melbourne PM3

Kvota : 3,57

Ulog : Niski, cisto onako da se ima sta raditi u ovim jutarnjim satima :mrgreen:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 29 okt 2014, 10:26

slika

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 okt 2014, 10:34

arelinho je napisao/la:slika
slika
Starkelja vise ne ide na moj listic :facepalm: :facepalm:
a bas taj isti ima odlicnu ekipu pored sebe, poslusne polovnjake :cool: koji ce ga vjerno sluziti, a on ce jako cesto sutat sto se kaze do besvjesti :thumbup:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.