Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Principatus » 28 okt 2014, 21:46

Principatus je napisao/la:Hajrovic ne samo da je brz i okretan igrac, nego ima jaku tehniku i sut. Uz to je dosta hladan lik. Veliki potencijal. Pricekajte nekoliko mjeseci pa cemo onda vidjeti kako stoji u Bundesligi. ;)

Jos uvjek stojim uz ovo. Vidjecemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 okt 2014, 22:06

Principatus je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Hajrovic ne samo da je brz i okretan igrac, nego ima jaku tehniku i sut. Uz to je dosta hladan lik. Veliki potencijal. Pricekajte nekoliko mjeseci pa cemo onda vidjeti kako stoji u Bundesligi. ;)

Jos uvjek stojim uz ovo. Vidjecemo.
Neko kao on nam treba i na lijevoj i na desnoj strani. Samo da udje u formu. Al i da udje formu Susic opet stavlja dva napadaca i Tinu u vezni red. Kad bi imali Dzeku naprijed onda Hajrovica, Lulica(Viscu), Medu, Pjanica i Besica u sredini sve bi to drugacije izgledalo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 okt 2014, 22:56

Kakav on, Vedo probije desno, nabaci loptu samom sebi pa trci u sesnaesterac da postigne gol :urnebes: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 28 okt 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 okt 2014, 23:00

DonCorleone je napisao/la:Kakav on, Vedo probije desno, nabaci loptu samom sebi pa trci u sesnaesterac i postigne gol :urnebes: .
ti si momak izgleda zalut'o ovdje, pa nije Vedo, Tino Sven Sušić pa da nabaci loptu samom sebi, pa da trci u sesnaesterac i postigne gol (Papetova logika ).. :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 okt 2014, 23:00

dobar Hajrovic veceras u pobjedi svog tima. Odlicna asistencija.... konacno se izborio za status prvotimca,igra sve bolje,sto je jako dobro za reprezentaciju,pogotovo sada kada smo ostali bez Ibisevica pred gostovanje Izraelu!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 okt 2014, 23:03

Željooooo je napisao/la: ti si momak izgleda zalut'o ovdje, pa nije Vedo, Tino Sven Sušić pa da nabaci loptu samom sebi, pa da trci u sesnaesterac i postigne gol (Papetova logika ).. :mrgreen:
:stop: :stop: Pape je rekao da samo standardni igraci imaju prednost. Znaci bolje biti standardan u naprimjer Dragovoljcu ili Zadru nego da igras svaku drugu za Hoffenheim ili Werder. :kafa: :kafa: To da je Njemacka liga 5x zahtjevnija i trkacki i takticki i da imas teze protivnike i da jedna takva utakmica vrijedi kao pet ovih nema veze ocigledno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 okt 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 okt 2014, 23:03

Ajde nek je napokon nesto uradio, bravo Izo :bih:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 okt 2014, 23:21

Ajax je napisao/la:
Željooooo je napisao/la: ti si momak izgleda zalut'o ovdje, pa nije Vedo, Tino Sven Sušić pa da nabaci loptu samom sebi, pa da trci u sesnaesterac i postigne gol (Papetova logika ).. :mrgreen:
:stop: :stop: Pape je rekao da samo standardni igraci imaju prednost. Znaci bolje biti standardan u naprimjer Dragovoljcu ili Zadru nego da igras svaku drugu za Hoffenheim ili Werder. :kafa: :kafa:
Sviju mi, nekad mi pukne film da mi se baš igra za repku kad vidim kakvi sve antitalenti igraju.Otići ću i ja, učlanit se u Seadovu agenciju i za jednu sezonu ocekujte polivalentnog igrača u reprezentaciji koji loptu zna jako udarit desnom nogom a lijeve se i sam bojim. I onda kad me novinari pitaju ko je Sead Sušić pravit ću se glup ko Anel Hadžić, smješkat ću se kao da sam prije intervjua izgubio nevinost, baš kao Anel Hadžić. Je.bo me svak' ako se ne bi bar osrednje ekipe iz liga petice poceli raspitivati za mene nakon par tekmi u reprezentaciji, za razliku od Avdije i Tinkija,Hadžića itd. koji ne bi mogli otići ni u Škotsku ligu na preporuku Fergusona, ljudi bi ih nogirali nakon jednog treninga kad bi vidjeli sa kakvim fudbalerima imaju posla.
p.s. da se vratim temi, Izo majstoree :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 28 okt 2014, 23:35

bosnas_ je napisao/la:dobar Hajrovic veceras u pobjedi svog tima. Odlicna asistencija.... konacno se izborio za status prvotimca,igra sve bolje,sto je jako dobro za reprezentaciju,pogotovo sada kada smo ostali bez Ibisevica pred gostovanje Izraelu!

Koju je poziciju igrao? Vidim da je počeo od prve kao i Bartels koji je čini mi se ista pozicija kao i on.

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Izet Hajrovic

Post Postao/la Effenberg » 29 okt 2014, 00:56

Željooooo je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Kakav on, Vedo probije desno, nabaci loptu samom sebi pa trci u sesnaesterac i postigne gol :urnebes: .
ti si momak izgleda zalut'o ovdje, pa nije Vedo, Tino Sven Sušić pa da nabaci loptu samom sebi, pa da trci u sesnaesterac i postigne gol (Papetova logika ).. :mrgreen:
Lako je njima, njih je dvojica. 8-)
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Izet Hajrovic

Post Postao/la Effenberg » 29 okt 2014, 00:59

Ajax je napisao/la:
:stop: :stop: Pape je rekao da samo standardni igraci imaju prednost. Znaci bolje biti standardan u naprimjer Dragovoljcu ili Zadru nego da igras svaku drugu za Hoffenheim ili Werder. :kafa: :kafa: To da je Njemacka liga 5x zahtjevnija i trkacki i takticki i da imas teze protivnike i da jedna takva utakmica vrijedi kao pet ovih nema veze ocigledno.
Jest to sve, al pape nas je odveo na svecko! ! !

Lako je bilo tu pricu prosipat, kad je on treniro i igro, goveda su pasla po stadionima i po svabiji i engleskoj, a u ajduka kamen tucali za poljuda.

Bitno je da germanija igra i naravno kud ces zaboravit srneca da se maznu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 29 okt 2014, 07:53

teferič je napisao/la:Koju je poziciju igrao? Vidim da je počeo od prve kao i Bartels koji je čini mi se ista pozicija kao i on.
Gledao sam samo sazetak sinoc. U uvodu je komentator rekao da je Werder promijenio formaciju na 4-1-2-1-2 sa Di Santom uz Hajrovica u vrhu napada.

Mogao je Izet sinoc i sam pogoditi. Jedan slobodnjak sa desne strane (uz aut liniju) ostro ubacio u peterac golman izisao da pokupi loptu ona mu ispala i igrac sa linije izbije vani. Tako da je lako mogao i sam da se upise u strijelce.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 29 okt 2014, 10:23

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
teferič je napisao/la:Koju je poziciju igrao? Vidim da je počeo od prve kao i Bartels koji je čini mi se ista pozicija kao i on.
Gledao sam samo sazetak sinoc. U uvodu je komentator rekao da je Werder promijenio formaciju na 4-1-2-1-2 sa Di Santom uz Hajrovica u vrhu napada.

Mogao je Izet sinoc i sam pogoditi. Jedan slobodnjak sa desne strane (uz aut liniju) ostro ubacio u peterac golman izisao da pokupi loptu ona mu ispala i igrac sa linije izbije vani. Tako da je lako mogao i sam da se upise u strijelce.
Zanimljivo. Mogao bi on biti ta druga napadačka opcija.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 29 okt 2014, 17:50

Kakav ba Hajrovic, sta vam je. Ima Pap(k)e strijelu iz Hajduka, naseg sVrsajevica, koji je Bog za nekog tamo klinca iz Bundeslige.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 okt 2014, 18:01

Vrsajevic > (Mujdza+Hajrovic)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 29 okt 2014, 18:05

Principatus je napisao/la:Vrsajevic > (Mujdza+Hajrovic)
I naravno Dzej... :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 okt 2014, 19:49

Talijanski i švicarski mediji danas su potvrdili kako Juventus na zimu iz Bayern Minhena želi dovesti Xherdana Shaqirija.

Ukoliko u toj namjeri ne uspiju, u Torinu kao rezervno rješenje za takav tip igrača vide našeg reprezentativca Izeta Hajrovića.

Hajrović je za Werder vezan ugovorom do 2018. godine, dvije duže nego li Shaqiri za Bayern, no naš Zmaj košta oko 4 miliona eura, a švicarski reprezentativac 16 miliona više, tako da za Juventus iznos koji bi morali platiti za Izeta Hajrovića ne bi bio problem.

Kao adut za dovođenje Shaqirija u svoje redove čelnici Juventusa ističu njegovo nezadovoljstvo zbog nedovoljne minutaže u Bayern Minhenu.
Eh, novinari... :roll:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2014, 19:54

Goalgetter je napisao/la:
Talijanski i švicarski mediji danas su potvrdili kako Juventus na zimu iz Bayern Minhena želi dovesti Xherdana Shaqirija.

Ukoliko u toj namjeri ne uspiju, u Torinu kao rezervno rješenje za takav tip igrača vide našeg reprezentativca Izeta Hajrovića.

Hajrović je za Werder vezan ugovorom do 2018. godine, dvije duže nego li Shaqiri za Bayern, no naš Zmaj košta oko 4 miliona eura, a švicarski reprezentativac 16 miliona više, tako da za Juventus iznos koji bi morali platiti za Izeta Hajrovića ne bi bio problem.

Kao adut za dovođenje Shaqirija u svoje redove čelnici Juventusa ističu njegovo nezadovoljstvo zbog nedovoljne minutaže u Bayern Minhenu.
Eh, novinari... :roll:
Boze, doslovno rezervni igrac oronulog Werdera kandidat za pojacanje Juventusa. Ma hajde :crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 nov 2014, 14:32

I danas na klupi :nedam:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 nov 2014, 14:53

Sheyi je napisao/la:I danas na klupi :nedam:
:facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, HariTz i 9 gostiju.