Vranjes ne moze igrati ni u ceskom drugoligasu, ali moze dobiti poziv u repku...Sheyi je napisao/la:Zukan, Spaha i Šunjić primili 12 golova jučerCartman je napisao/la:Kloc Zukanovic jucer 3 gola primi, a Ognjen jos nije primio ni jedan jedini gol ove sezone.
Ognjen Vranješ 0
#Respect
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
E moj Ognjene gdje ti zavrsi, Bogu iza nogu
"Safete nemoj mi vise pomagati majke ti"
[youtube][/youtube]
"Safete nemoj mi vise pomagati majke ti"
[youtube][/youtube]
Ista prica je bila i za Sunjica pa sad nemozemo zamisliti zadnju liniju bez njega, jer nas je nas vrli kapiten ostavio na cjedilu. Ali zato mi imamo Zukanovica koji bi ukrotio Hazarde i Bejlovemercurial je napisao/la:Vranjes ne moze igrati ni u ceskom drugoligasu, ali moze dobiti poziv u repku...Sheyi je napisao/la:Zukan, Spaha i Šunjić primili 12 golova jučerCartman je napisao/la:Kloc Zukanovic jucer 3 gola primi, a Ognjen jos nije primio ni jedan jedini gol ove sezone.
Ognjen Vranješ 0
#Respect

Po vama (par vas), nasa zadnja linija bi se trebala mjenjat svake sedmice, uvjek izlete neki Dilaveri, Letici, Pavlovici i druge prdimahovine...Ogi kakav god da je, proveo je dosta vremena sa reprezentacijom i jedino ga moze izbaciti neki stoper iz lige petica, mozda taj Zukanovic ako nastavi u kontinuitetu.
Najjači ste vi kad počnete "ufatite se Dilavera, Arslanagića, Vrančića itd itd" Pa ljudi Božiji, mi moramo probavati igrače, nemamo 50 miliona stanovnika da nas boli qrac za nekog Vrančića ili Arslanagića.
Jednostavno, dobije poziv, pokaže se, dobije šansu u kvalifikacijskoj tekmi, ne pokaže li se, hasta la vista i to je to.
Jednostavno, dobije poziv, pokaže se, dobije šansu u kvalifikacijskoj tekmi, ne pokaže li se, hasta la vista i to je to.
Jedno je probati Vrancica i Arslanagica kad dobiju papire, koje jos uvjek nemaju, tako da ti je bezeveze ovo hvatanje za slamku a druga stvar je uvaljivanje recimo tog Dilavera i to iskljucivo zbog jednog poteza. Ne kazem da se netreba obratit paznja na njega ali izbaciti Vranjesa i ubacivati neke polovnjake...ma daj.
kakvo hvatanje za slamku? to ko meni Dilaver dođe neki rođak? Ma yebe mi se i za njeg. Probat ga ako može doprinijeti šta repki, ako ne može, adios i njemu i to je to. Na prijateljskim tekmama treba probavati igrače, koji qrac možemo izgubiti ako nekog? Možemo dobiti samo.harixs je napisao/la:Jedno je probati Vrancica i Arslanagica kad dobiju papire, koje jos uvjek nemaju, tako da ti je bezeveze ovo hvatanje za slamku a druga stvar je uvaljivanje recimo tog Dilavera i to iskljucivo zbog jednog poteza. Ne kazem da se netreba obratit paznja na njega ali izbaciti Vranjesa i ubacivati neke polovnjake...ma daj.
Sa Safetovim jedva do Pribranika 

Pribram veceras igra protiv Dukle, Vranjesa nema u protokolu.
Kako ide ljudino,morel se zaigrat kad?
Kako ide ljudino,morel se zaigrat kad?

DD
- Goalgetter
- Kontakt:
Momak extra sidje na facebooka, i doputuje iz Ceske u Sarajevo da bi obavio 3 lagana treninga za repkom #respect
Vranjes je standardni rep.BIH
Pape Pusic

- Consigliere
- Kontakt:
Zanimanje: profesionalni reprezentativac

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Yebi ti to, frajer bez kluba i adrese skoro pola godine standardni reprezentativac.
Pa haj da je neki kvalitet makar... Koje sprdanje od reprezentacije Boze.
Vako je komotno mogoa zvati i Stevanovica i ostale.
Pa haj da je neki kvalitet makar... Koje sprdanje od reprezentacije Boze.
Vako je komotno mogoa zvati i Stevanovica i ostale.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Inače ostali igrači iz odbrane su nam klonovi Neste, Maldinija i Cannavara, kvalitet frca na sve strane.sajo10 je napisao/la:Pa haj da je neki kvalitet makar...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Taman posla majstore, medjutim ostali igraju za svoje klubove. Ustvari, imaju klub uopste.
A sto se tice kvalitete pa Mujdza, Bicakcic, Kolasinac i Sunjic su za mene bolji od njega.
Vrsajevica ne racunam uopste kao fudbalera, kamoli pouzdanog defanzivca.
A sto se tice kvalitete pa Mujdza, Bicakcic, Kolasinac i Sunjic su za mene bolji od njega.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kada bi pitali Ognjena kad je odigrao zadnju utakmicu, vjerovatno bi cekao pola minute na odgovor dok bi se sjetio, ima jos Srba koji se mogu pozvati nije on jedini.
DD
Bolji su i Arslanagic, Spahic i Zukanovic na poziciji stopera a Martic na bekovskoj poziciji. Ovakve likove kao Vranjes jedino neko neuracunjljiv moze pozivati u repku. Mi imamo 6 vrlo kvalitetnih stopera a Hadzic nam igra tu poziciju a Vranjes mu je zamjena. Covjek koji je zaboravio kad je odigrao zadnju utakmicu. Da nije tuzno bilo bi smijesno. Sa Susicem nikad nicim ne mozemo biti iznenadjeni. Covjek stvarno promislja duboko na nasu srecu.sajo10 je napisao/la:Taman posla majstore, medjutim ostali igraju za svoje klubove. Ustvari, imaju klub uopste.
Kad je to Dino Arslanagić dobio naše papire? Nešto sam propustio? Ili to trubadur sa straduna ponovo pokušava ispasti pametan... 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na straži pored Pribrama - Zabranjeno pušenje feat. Ognjen Vranješ
Cuo sam da su ga Sesvete zvale na probu, da li je istina ?
11.05.2014. Ogijevih zadnjih 68.min.za ELAZIG i od tada pa do današnjeg dana održava formu i ima zagarantovan poziv za svako okupljanje reprezentacijeBurundi je napisao/la:Kada bi pitali Ognjena kad je odigrao zadnju utakmicu, vjerovatno bi cekao pola minute na odgovor dok bi se sjetio, ima jos Srba koji se mogu pozvati nije on jedini.