Skidose me Moorsi, 1:1 a def. nisam ocekivao od njih samo jedan gol.dr.van nostrand je napisao/la: sljedece,
Gloucester City-Solihull Moors /Solihull M. over 1,5 1,66

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Skidose me Moorsi, 1:1 a def. nisam ocekivao od njih samo jedan gol.dr.van nostrand je napisao/la: sljedece,
Gloucester City-Solihull Moors /Solihull M. over 1,5 1,66
Kolega jedan savjet: dva igrača over poena, iz iste ekipe se ne igraju.. može proći naravno, ali to je jako rizično..arelinho je napisao/la:
moja 2 za veceras
Upravo si mi dao idejuClutch je napisao/la:Kolega jedan savjet: dva igrača over poena, iz iste ekipe se ne igraju.. može proći naravno, ali to je jako rizično..arelinho je napisao/la:
moja 2 za veceras
Upravo si mi dao idejuClutch je napisao/la:Kolega jedan savjet: dva igrača over poena, iz iste ekipe se ne igraju.. može proći naravno, ali to je jako rizično..arelinho je napisao/la:
moja 2 za veceras
Pretpostavljam koja ideja je u pitanju,.Heller je napisao/la:Upravo si mi dao ideju
1.OverClutch je napisao/la:Pretpostavljam koja ideja je u pitanju,.Heller je napisao/la:Upravo si mi dao ideju
Onako iz glave, Houstonov dvojac definitivno, pa onda Love i Irving, DeRozan i Lowry, Wall i Beal, Splash braća..Heller je napisao/la:1.OverClutch je napisao/la:Pretpostavljam koja ideja je u pitanju,.Heller je napisao/la:Upravo si mi dao ideju
2.Under
1.Under
2.Over
Šta misliš s kojim igračima bi se to moglo furat
Kad su izjednačili znao sam da je prelaz haha svaka castConsigliere je napisao/la:Ipak Sassulo... Odlicna vecer, ko bi rekao!SafetSajo je napisao/la:Bog Kladionice te cuo..Nisi nista zezno, cak si dobro uradio. Nacrtano 0-2. Po mojoj procjeni 0-0 ili 1:0. Empoli ne moze dati gola do ujutro, domaci mogu do hjednog i to je to.Sretno
ipak empoli vodi 0:1![]()
Osjecam da ce veceras prociClutch je napisao/la:Kolega jedan savjet: dva igrača over poena, iz iste ekipe se ne igraju.. može proći naravno, ali to je jako rizično..arelinho je napisao/la:
moja 2 za veceras
Pa sigurno, većina ekipa ima takvu dvojicu igrača.. ne bi to prolazilo svaku noć, ali kad bi svaku drugu bilo bi ekstraBelmin6 je napisao/la:@Clutch
Dvojac Kingsa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.