FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ajj ne mogu da vjerujem,u nedelju znaci pricamo kako ce nam uskoro zabraniti pivo na stadionu zbog alkohola,kad ono dva dana poslje uslijedi kazna..Koliko ja znam da jeste zabranjeno tocenje alkoholnih pica na stadionima,i mogla bi pivara uskoro da pocne proizvoditi i bezalkoholno pivo..Ono zbog cega se mi cudimo jeste zasto kazna nije dosla prije dvije godine,ali eto,haman da nicija nije do zore pa ni nasa 

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Dobro je da ako nista navijaci nisu proizveli tu kaznu. Ta zabrana postoji vec odavno i nasi su to znali al su tocili dok su mogli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
- SinBosanski
Kako nisu dali !?tuzlak1987 je napisao/la:Degenerici od 9 miliona nisu dali nikakvog podsticaja klubovima, a uz to izbijaju im i pare

Slavija renovirala glavni teren na stadionu u Lukavici, Zeljo renovirao komplet glavni pomocni teren sa ogradom i svim ostalim sadrzajima, Velez gradi pomocni teren sa vjestackom travom, Travnik nakon sto je djelimicno sanirao glavni teren sada ce poceti sa gradnjom istocne tribine, Rudar iz Prijedora komplet mijenja glavni teren itd. itd.
Ovo je sve savez finansirao kako sopstvenim para tako i parama kroz projekte UEFE, ne zaboravi da su reprezentativci uzeli 50% para sebi ...
-
- Kontakt:
de ba prcoSlatinash_7 je napisao/la:Ajj ne mogu da vjerujem,u nedelju znaci pricamo kako ce nam uskoro zabraniti pivo na stadionu zbog alkohola,kad ono dva dana poslje uslijedi kazna..Koliko ja znam da jeste zabranjeno tocenje alkoholnih pica na stadionima,i mogla bi pivara uskoro da pocne proizvoditi i bezalkoholno pivo..Ono zbog cega se mi cudimo jeste zasto kazna nije dosla prije dvije godine,ali eto,haman da nicija nije do zore pa ni nasa

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja u USA idem nanutakmice Blackhawksa, Bullsa, Bearsa ..ono sto se na utakmicama Blackhawksa popije ne moze niko popit koliko se na toj tekmi pije toceno pivo ko u Chicagu najvise Iraca zivi to je njihiv grad I hajde zabrani im na utakmici toceno pivo...ne laprdaj majketisDobrinje je napisao/la:0% alcohol
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa nije ti niko rekao nemoj popiti.
Al ako zabrane i kod vas u EsAdE popit ce te tuki a ne pivo.
Pricamo o zemljama gdje je zabranjeno tocenje alkohola za vrijeme utakmice.
Al ako zabrane i kod vas u EsAdE popit ce te tuki a ne pivo.
Pricamo o zemljama gdje je zabranjeno tocenje alkohola za vrijeme utakmice.
Carevibrazzo je napisao/la:Ja bolan kad se sjetimlik (prevoznik) nije znao ali granicari jesu i kad ga je ovaj pito ku su ti ovi, on rece Tuzlanski tamburasi
da bi granicar odgovorio 'kako glup naziv za navijacku grupu'

fukaratz je napisao/la:Sloboda-Zvijezda Gradačac
FK „Sloboda“- novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, nepoštivanje propisa (Pravilnik o bezbijednosti NS/FS BiH)-točenje alkohola na stadionu).

Ja na to odmah pomislio, je*eš i savez treba se žaliti na ovu kaznu. Nek podnesu izvještaj o toj analizi kad su ustanovili da je riječ o pivu sa postotkom alkohola.Probisvjet je napisao/la:Ko je uradio analizu piva, koliko pivo sadrzi alkohola koje se tocilo na stadionu? Da to mozda nije bilo od oka ili porobanjem uzorka?
Pivo koje se tocilo u krugu stadiona Tusanj je bilo bez alkohola! Neka dokazu suprotno.
Ako nema mjerodavnog nalaza treba im yebat nenu!
A drugo mi je smiješno što se toči svaku utakmicu a oni sad prišili kaznu za to.
- tuzlak1987
- Kontakt:
SinBosanski je napisao/la:Kako nisu dali !?tuzlak1987 je napisao/la:Degenerici od 9 miliona nisu dali nikakvog podsticaja klubovima, a uz to izbijaju im i pare![]()
Slavija renovirala glavni teren na stadionu u Lukavici, Zeljo renovirao komplet glavni pomocni teren sa ogradom i svim ostalim sadrzajima, Velez gradi pomocni teren sa vjestackom travom, Travnik nakon sto je djelimicno sanirao glavni teren sada ce poceti sa gradnjom istocne tribine, Rudar iz Prijedora komplet mijenja glavni teren itd. itd.
Ovo je sve savez finansirao kako sopstvenim para tako i parama kroz projekte UEFE, ne zaboravi da su reprezentativci uzeli 50% para sebi ...
To su sve podsticaji od UEFE, a savez je neka 4 miliona potrosio na gluposti..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto bi rekao Ramiz Zmaj...naci BozeSinBosanski je napisao/la:Kako nisu dali !?tuzlak1987 je napisao/la:Degenerici od 9 miliona nisu dali nikakvog podsticaja klubovima, a uz to izbijaju im i pare![]()

de strucnjak postedi nas...doduse kad vidim za koga navijas cudi me da vas nema jos ovdje da objasnite kako je ovaj savez u stvari odlican

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Citam vise puta tvoj post i nikako da vidim u sta su ulozili kod nas ovdje u Tuzli.SinBosanski je napisao/la:Kako nisu dali !?tuzlak1987 je napisao/la:Degenerici od 9 miliona nisu dali nikakvog podsticaja klubovima, a uz to izbijaju im i pare![]()
samo Sloboda
Kaže neko (apropo kazne): "Rekli su u savezu protiv Veleža će se mevlud na tribinama održat', bit će tulumbe, limunada."
Tačno je i budali jasno da nas savez jaše, eto samo se u Tuzli toči alkohol. Jest, al' malo morgen.

Gledam sad reprizu na areni uzasno se cujemo, nevjerovatno.. jest cosak mrtvi, jesu daleko mikrofoni al da se ne cuju dva bubnja u transu
misterija

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ako se ne varam, mi smo tad bili druga liga, a samo klubovi iz PL su dobili neke pare, tako neštomerak je napisao/la:Citam vise puta tvoj post i nikako da vidim u sta su ulozili kod nas ovdje u Tuzli.

- SinBosanski
Pa vjerovatno da je do toga da ste mal i pri tome ne interesantan klub bez ljudi u savezu koji bi radili u interesu klubamerak je napisao/la:Citam vise puta tvoj post i nikako da vidim u sta su ulozili kod nas ovdje u Tuzli.SinBosanski je napisao/la:Kako nisu dali !?tuzlak1987 je napisao/la:Degenerici od 9 miliona nisu dali nikakvog podsticaja klubovima, a uz to izbijaju im i pare![]()
Mozda grijesim...nek me neko ispravi ako nije tacno.Novo navodnjavanje terena na Tusnju je finansiro NS BiH,bila je cifra oko 20 000 KM...nije nesto al eto...slazem se da je slabo i da mora vise da se ulaze od strane NS.merak je napisao/la:Citam vise puta tvoj post i nikako da vidim u sta su ulozili kod nas ovdje u Tuzli.SinBosanski je napisao/la:Kako nisu dali !?tuzlak1987 je napisao/la:Degenerici od 9 miliona nisu dali nikakvog podsticaja klubovima, a uz to izbijaju im i pare![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
SinBosanski je napisao/la:
Pa vjerovatno da je do toga da ste mal i pri tome ne interesantan klub bez ljudi u savezu koji bi radili u interesu kluba
Haj bar si priznao da imate svoje pacove po savezu
-
- Kontakt:
opet sranje oko kazni,pa piva na tusnju se toci kako znam za tusanj,kraj nase lijepe sljake kucica...i plasticne bijele case,sta se pive popilo na zapadu
pa dobro,sta za savez pretstavlja slaba organizacija....sta je to,osim tocenja pive,jos falilo....bilo bi lijepo da uz kaznu i obrazloze istu,jer meni recimo,kao navijacu,fakat nije jasno,cuj slaba organizacija,i 2000....
sta je to falilo pa da popijemo kaznu majke ti

pa dobro,sta za savez pretstavlja slaba organizacija....sta je to,osim tocenja pive,jos falilo....bilo bi lijepo da uz kaznu i obrazloze istu,jer meni recimo,kao navijacu,fakat nije jasno,cuj slaba organizacija,i 2000....
sta je to falilo pa da popijemo kaznu majke ti

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Elementarnija stvar je tvoja nepismenost. Da li si se posvadjao sa gramatikom i pravopisom ili skolu nisi zavrsio nije mi znano.SinBosanski je napisao/la:Prva stvar svugdje na zapadu se toci bezalkoholno pivo,a drugo u Sarajevu je svim prodavnicama i kaficima oko stadiona zabranjena prodaja i tocenje alkohola, druga stvar sto neznate neke elementarne stvari kao da nikada niste izasli iz Tz. jbt, i treba svaki put da vas kazne po tom pitanju ...
A boldirano je treca stvar, nije druga, vrli sarajlijice.
Hebote, Bayern slavi titulu prosipajuci pivo po igracima na sred stadiona, a mi glumimo vehabije. Eto u i oko Sarajeva ne toce alkohol pa se navijaci opet kaznjavaju, pizdarije prave... nije do alkohola, priznao savez ili ne...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Mogao bi oprzenih ruku hodati, ako tvrdis za sve stadione sirom Evrope. Na Lyonovim utakmicama redovno sam pio pivo, ako onako zestoko lupi bezalkoholno, e **** onda... ja sam onda Brad Pitt...sDobrinje je napisao/la:Ja mogu ruku u vatru staviti da nisi a ako hoces mogu ti i sada za vikend otici do Allianz arene
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: ASD, tuzlanskinacin i 10 gostiju.