FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SinBosanski
Re: FK Sloboda Tuzla
Prva stvar svugdje na zapadu se toci bezalkoholno pivo,a drugo u Sarajevu je svim prodavnicama i kaficima oko stadiona zabranjena prodaja i tocenje alkohola, druga stvar sto neznate neke elementarne stvari kao da nikada niste izasli iz Tz. jbt, i treba svaki put da vas kazne po tom pitanju ... 

To da su kazne saveza nebulozne stoji,da nemaju nikakav odredjen kriteriji stoji i to,da su levati i to stoji.ali ne znam sto se oko ovog sada ibretite,kao da niko nije znao da je to zabranjeno
- Probisvjet
- Kontakt:
Za krmad iz saveza!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
0% alcohol
- Probisvjet
- Kontakt:
Kod Cerica u avliji!sDobrinje je napisao/la:0% alcohol

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakve sad veze ceric ima?
Gledaj ovog jest navalio na temu, da nisi ti mozda zeleni 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jok ba
sta se vrijedjas.
Nego nije mi jasno sto vam je to cudno za vopi

- Probisvjet
- Kontakt:
Pa vjerovatno vam on na hutbama gvorio da se na Allianz areni toci bezalkoholno pivo.sDobrinje je napisao/la:Kakve sad veze ceric ima?
Mdjutim ja sam tamo licno kupovao i uzivao u pivu sa 5,5% alc.
Ja mogu ruku u vatru staviti da nisi a ako hoces mogu ti i sada za vikend otici do Allianz arene 

- Probisvjet
- Kontakt:
Nemoj za vikend, hajmo sad.sDobrinje je napisao/la:Ja mogu ruku u vatru staviti da nisi a ako hoces mogu ti i sada za vikend otici do Allianz arene

U redu prijatelju ne bih vise da se prepirem sa tobom. Znam ko si. Fucko.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 28 okt 2014, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
nema problema
meni treba 20 minuta do stadiona

Nema piva na stadionu, koji degenerici iz Saveza

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Na kraju ce i vutru da zabrane cccHeller je napisao/la:Nema piva na stadionu, koji degenerici iz Saveza![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SiggySinatra
- Kontakt:
Cudno je druze sto je vopi na stadionu otkad idem na tekme, znaci i na zapadu ne samo sjeveru, i sad su nasli neke kazne za to dijelit, mislim halo ba nek jebu oni mater svoju.sDobrinje je napisao/la:Jok basta se vrijedjas.
Ovo je toliko glupo pravilo, kako ces zabranit da ljudi cjepaju? Doce pjani na utakmicu, il cemo puhat na kapiji? Oj idiotizmaklasik je napisao/la:Na kraju ce i vutru da zabrane cccHeller je napisao/la:Nema piva na stadionu, koji degenerici iz Saveza![]()
Nullius in verba
Kao sto sam rekao,kazne saveza se dijele po nikakvom rezonu sto se tice transparenata i pirotehnike..SiggySinatra je napisao/la:Cudno je druze sto je vopi na stadionu otkad idem na tekme, znaci i na zapadu ne samo sjeveru, i sad su nasli neke kazne za to dijelit, mislim halo ba nek jebu oni mater svoju.sDobrinje je napisao/la:Jok basta se vrijedjas.
A za alkohol je vec dugo zabrana,cudi me da vas nisu ranije opalili po novcanicama.
Nama policija uredno udje u kafic kod stadiona uvijek prije tekme i zabrani tocenje ili ide kazna od 2 hiljada odmah
- SiggySinatra
- Kontakt:
Nikad do sad nisam cuo za zabranu ovu, redovno se tocilo pivo i dok nije sjever bio ni u planu znaci ne razumijem na koji nacin ovi donose odluke...sDobrinje je napisao/la:Kao sto sam rekao,kazne saveza se dijele po nikakvom rezonu sto se tice transparenata i pirotehnike..SiggySinatra je napisao/la:Cudno je druze sto je vopi na stadionu otkad idem na tekme, znaci i na zapadu ne samo sjeveru, i sad su nasli neke kazne za to dijelit, mislim halo ba nek jebu oni mater svoju.sDobrinje je napisao/la:Jok basta se vrijedjas.
A za alkohol je vec dugo zabrana,cudi me da vas nisu ranije opalili po novcanicama.
Nama policija uredno udje u kafic kod stadiona uvijek prije tekme i zabrani tocenje ili ide kazna od 2 hiljada odmah
- tuzlak1987
- Kontakt:
Degenerici od 9 miliona nisu dali nikakvog podsticaja klubovima, a uz to izbijaju im i pare 

- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je uradio analizu piva, koliko pivo sadrzi alkohola koje se tocilo na stadionu? Da to mozda nije bilo od oka ili porobanjem uzorka?
Pivo koje se tocilo u krugu stadiona Tusanj je bilo bez alkohola! Neka dokazu suprotno.
Ako nema mjerodavnog nalaza treba im yebat nenu!
Pivo koje se tocilo u krugu stadiona Tusanj je bilo bez alkohola! Neka dokazu suprotno.
Ako nema mjerodavnog nalaza treba im yebat nenu!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], tuzlanskinacin i 8 gostiju.