NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2k15
jel se ovo furas na Braduljicu 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
eeee braduljica je bio vakav kad sam ja imao bradu:

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- invincible1921
- Kontakt:
raja sta je sa tetovazama u karijeri i jel se moze promjenit ova odjeca zasto je stalno ista

=\_1921_/=
Gdje mogu staviti traku na glavu? Ko Z-Bo sto nosi. I narukvice na ruke. Nigdje da nadjem. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ako nemas original - nigdje 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Pa na prijasnjim je moglo. Kakva je to glupost? Mogu li bar Jordanovke kakve na noge navuci?
Sto si u Rocketsima? Koju to poziciju igras?
Sto si u Rocketsima? Koju to poziciju igras?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- invincible1921
- Kontakt:
de mi reci za ovo sto sam ja pito tetovaze odjeca ?KK_Bosna je napisao/la:ako nemas original - nigdje
=\_1921_/=
ne mozes, svi add-oni su nedostupni u piratskoj verziji
nije cak moguce trenutno koristi ni custom offline rostere
nije cak moguce trenutno koristi ni custom offline rostere
@gre - sacu postaviti
@nepobjedivi - ista stvar... sve se kupuje preko VC-a, a to samo na originalu imas...
@nepobjedivi - ista stvar... sve se kupuje preko VC-a, a to samo na originalu imas...
znaci uzeo me orlando na pocetku, nisu mi davali minute, bio rezerva onom cupavom levatu peytonu... u off seasonu dolazi mi kuci exum i kao nesto mi se kofrci kao on je bolji plej od mene, dokazace mi ha-hu, i ja se naljutim i odem kod njega u utah da ga izbacim iz ekipe... nakon 20 utakmica postanem starter, a on klupa
, na kraju sezone oni htjeli produziti ugovor ja nisam htio, htio pobjedjivati i odem u denver, odma lawson na klupu a ja u startnu petorku
al mi nije dao da mi drug nurko igra puno iako je bio starter... a imali smo uzasan skor, samo dvadesetak pobjeda i u off-season trazim da me uzmu cavsi, brooklyn ili oklahoma, nece niko od njih da mi da ugovor vec mi ponudio houston, naravno njih prihvatim 
zanimljivo, postotak poena, asista i skokova mi se iz godine u godinu povecava, a postotci suta sve slabiji i slabiji
mada sad imam kome dodati - hardenu i arizi, howard tradean a htio sam sa njim vrtiti pickove do iznemoglosti (imam pick and roll maestro karticu)

evo mi career i season highs:

i kartice:

zanimljivo, postotak poena, asista i skokova mi se iz godine u godinu povecava, a postotci suta sve slabiji i slabiji

mada sad imam kome dodati - hardenu i arizi, howard tradean a htio sam sa njim vrtiti pickove do iznemoglosti (imam pick and roll maestro karticu)

evo mi career i season highs:

i kartice:

Kako te uzeo Orlando na pocetku? Biras u koji ces tim.
Ja sam tek poceo igrati. Ti si simulirao skoro sve meceve sigurno. I slabo asistiras. Ja imam od 8-12 asistencija po mecu a na pocetku sam karijere.
Trebao si se viseg napraviti zbog skokova.

Ja sam tek poceo igrati. Ti si simulirao skoro sve meceve sigurno. I slabo asistiras. Ja imam od 8-12 asistencija po mecu a na pocetku sam karijere.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pa ponude ti 10-day contract, pa nisam prosao na njemu, ali su mi dali drugi 10-day... i onda me potpisali do kraja sezoneGreivis je napisao/la:Kako te uzeo Orlando na pocetku? Biras u koji ces tim.![]()

jok, simulirao sam samo krajeve sezone kad su mi ekipe ispadale iz playoff utrke, znaci prve sezone sam odigrao sve tekme (35), druge oko 50, trece oko 60, i evo sad ovih svih 5...
a nisam imao kome asistirati, levati u orlandu, levati u utahu, levati u denveru... sad kad imam hardena i arizu u korneru imam 7,8 asista i onaj TD

a nisam htio da se stavljam viseg, napravio sam se kaki i jesam

Pa da po cijeli dan igras ne vidim kako si stigao toliko odigrati.
Koji level i koliko minuta cetvrtina? Meni prelagan all star.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pa povećaj difficulty na superstar..Greivis je napisao/la:Pa da po cijeli dan igras ne vidim kako si stigao toliko odigrati.![]()
ja igram drugu sezonu na superstar difficulty, pozicija SF, 6'9 i 239lbs..
prvi ugovor dobio u torontu, tamo sam igrao solidno i kao ekipa smo poprilično dobro igrali regularnu sezonu, završili kao 5. u istočnoj konferenciji, i onda u katastrofalnoj prvoj rundi playoffa ispali od charlotte hornetsa 4-1 u seriji.. inače tu prvu sezonu sam imao nekih 13.5 ppg 5 rpg i 2.5 apg, šut oko 48% ako se dobro sjećam, a i šut za 3 je bio oko 45%...
tokom off-seasona me praktično skoro svaka ekipa u ligi htjela, i onda mi se pojavi cutscene gdje mi brook lopez govori da dođem u brooklyn da lafo budemo glavni hadžije ovo ono, ja budala pristanem i tek onda skontam da su svim starterima netsa (osim brooku) ocjene drastično pale.. evo sada sam počeo tu drugu sezonu i patim se, prvih 7 utakmica samo jednu pobjedu odnijeli.
što se moje statistike u drugoj sezoni tiče trenutno sam na otprilike 19 ppg, 7.5 rpg i 3 apg.. doduše počeo sam redati double-doubleove jer ove skokove zaista velikom brzinom skupljam.. zadnju utakmicu sam u prvoj četvrtini samoj uspio skupiti 6 skokova..
samo za vikenddon_burza je napisao/la:Besplatna na steam !!!
Sent from my krunjačwwy

Da ali za igru takvog renomea je iznenadjenje . Mada mora se priznati dobar marketinski trik 2k
Sent from my krunjačwwy
Sent from my krunjačwwy
Thomas Müller - Fußballgott
da fkt dobar potezdon_burza je napisao/la:Da ali za igru takvog renomea je iznenadjenje . Mada mora se priznati dobar marketinski trik 2k
Sent from my krunjačwwy
samo ne znam zasto ovo nisu radili predthodnih sezona

NBA uvijek da League Pass besplatno prvu sedmicu nove sezone, sto je vise nego dovoljno da se uvjerimo u kvalitet istog
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako mislite besplatna? Možeš igrati original besplatno samo preko vikenda ili?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
da jos 3 dana i 1 sat traje akcijaIlCapitano je napisao/la:Kako mislite besplatna? Možeš igrati original besplatno samo preko vikenda ili?
http://store.steampowered.com/app/282350/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.