Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2014, 23:54
Talenat je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Ma kamenovanja uvjek bude ****...po meni navijacke skupine bi se trebali barem po tom pitanju usaglasit da se ne kamenuju busevi ...ebiga svako gubi pa nas niko nece da vozi jer znaju da ce bus biti izlupan..kad se sjetm ljudi ti traze 800 do 1000km za bus stonje puno.
Koliko puta bi nas vise bilo na gostovanju da se ima prevoz..nas niko nece da vozi odkad se desio Mostar ..tako i drugi imaju problema sa tom sigurno
To si druze itekako upravu, da se ne kamenuje niko kao indijanci to je fora onih siouxa prvo nas iz Gradacca sad su u subotu zasuli banovicane. Djecija posla, na tribini 5 ljudi stoji, a ostali ceke bacaju. I onda niko nece da vozi radi tavih, ili hoce al udare cijenu do tuzle 500km.
Po meni jedino to sto bi volio promjenit na ovoj nasoj sceni..**** niko nece da te vozi....sjetite se samo kad su momci morali organizovat bus za hrvatsku na pripreme na jednu od utakmica...pa slagali da su hor muzicka sekcija hahahah..dok nisu dosli na pola puta vozac je mislio da vozi takve ljude, a onda kad su zapjevali zagrmili svatio je koga in uopste vozi..sve je to zbog tih lupanja buseva..nas jednostavno niko nece da vozi..
U mostar I Sarajevo ja.mislim nikad nece niko nas vozit to sam ubjedje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987