Je li to Marko Tarabochia bivsi igrac Zagreba i Maribora, znam po tome jer je igrao protiv Gradacca u Challenge Cup kad smo pobijedili Maribor, sad igra u Azoty P. A kako znam igrao je za Hrvatsku reprezentaciju i ne znam otkud da se pojavio kod nas jer nikad nije bio na spisku nikakvom... http://www.eurohandball.com/ec/cwc/men/ ... Tarabochia" onclick="window.open(this.href);return false;no rules je napisao/la:negdje oko 6000... , protiv Islanda na košarci navodno bilo 7000... , a sada će morati uklonuti teleskopske tribine kako bi golove uglavilibazeni je napisao/la:Koliki je kapacitet dvorane sa Dancima?
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk![]()
- ovako je Mejdan izgledao prije 2-3 mjeseca
[youtube][/youtube]
- To je ta klapa , jedno lice mi nepoznato , ovaj između Terzića i Panića ??
stoje: Vranješ , Prce , Savić , Čelica , Korkarić , Terzić , ( ?? ) , Panić , Toromanović , Milas , Grahovac , Bubalo , sel. Marković , Lončar , Karačić.
čuče: Burić , Burić , Malinović , Perić , Ovčina , Dejanović , Vražalić , Mikić.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- gradacac10
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
@zenicanin jesil upoznat zasto repka ne igra kod vas??
P.S da se razumijemo meni je draze sto je u TZ jer mi je to daleko blize nego da idem u nicaze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
P.S da se razumijemo meni je draze sto je u TZ jer mi je to daleko blize nego da idem u nicaze

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
mecurial@ za vrazalica je vec pisano ovdje!
Kako volim ovu ekipu , vidi se ekipa sa cvrstom rukom i pametnom glavom
Mladog Loncara pozvati
decko koji je igrao za mlade selekcije to je pravi selektor! A ne kao teleca glava

Kako volim ovu ekipu , vidi se ekipa sa cvrstom rukom i pametnom glavom

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dragan je prezivio linc tezi od ovoga koji se vodi protiv Papeta. Sreca mu je jer se rukomet ne prati puno, sad bi ga recimo prozivali za Basica itd. Takodje bila je i famozna prica kako ne igra Harmandic npr. iz BL a igraju igraci iz nase i tako dalje.vrebac86 je napisao/la:mecurial@ za vrazalica je vec pisano ovdje!
Kako volim ovu ekipu , vidi se ekipa sa cvrstom rukom i pametnom glavomMladog Loncara pozvati
decko koji je igrao za mlade selekcije to je pravi selektor! A ne kao teleca glava
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da, ali nema bratica i sestrica! Rzultate prave vise nego odlicne tako daSabinho je napisao/la:Dragan je prezivio linc tezi od ovoga koji se vodi protiv Papeta. Sreca mu je jer se rukomet ne prati puno, sad bi ga recimo prozivali za Basica itd. Takodje bila je i famozna prica kako ne igra Harmandic npr. iz BL a igraju igraci iz nase i tako dalje.vrebac86 je napisao/la:mecurial@ za vrazalica je vec pisano ovdje!
Kako volim ovu ekipu , vidi se ekipa sa cvrstom rukom i pametnom glavomMladog Loncara pozvati
![]()

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
izgleda da jeste on , čudi me da Selektor nije spomenuo ni njeg ni Bubala na press-u, a i novinari mogli su to vala provjeriti... , možda je igrao samo za mlađe selekcije Hrvatske... , nešto se nesjećam da je on igrao za A selekciju , inače srednji bek .gradacac10 je napisao/la: Je li to Marko Tarabochia bivsi igrac Zagreba i Maribora, znam po tome jer je igrao protiv Gradacca u Challenge Cup kad smo pobijedili Maribor, sad igra u Azoty P. A kako znam igrao je za Hrvatsku reprezentaciju i ne znam otkud da se pojavio kod nas jer nikad nije bio na spisku nikakvom... http://www.eurohandball.com/ec/cwc/men/ ... Tarabochia" onclick="window.open(this.href);return false;

ako momci nece da igraju za BiH ne treba ih siliti, ljepse je vidjeti kako se ovi protiv islanda bore nego ono prije kad su igrale ''zvijezde'' pa se vukli po terenu...da li su ovi pozvani za kvalifikacije najbolje sto imamo ili mozda ima jos poneki potencijalni zmaj?Sabinho je napisao/la:Dragan je prezivio linc tezi od ovoga koji se vodi protiv Papeta. Sreca mu je jer se rukomet ne prati puno, sad bi ga recimo prozivali za Basica itd. Takodje bila je i famozna prica kako ne igra Harmandic npr. iz BL a igraju igraci iz nase i tako dalje.vrebac86 je napisao/la:mecurial@ za vrazalica je vec pisano ovdje!
![]()

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne tako davno Makrovic bio neprijatelj broj 1,danas potpuno druga prica.Stvarno smo mi cudni ljudi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Normalno da imaju uz takav mir. Zamisli da se nakon poraza od Austrije javio Emir Hadzihafizbegovic i rekao kako bi da je Abaz Arslanagic vodio reprezentaciju umjesto Markovica skajpom BIH sigurno uzela i prosla grupu. Atmosfera je cudo.vrebac86 je napisao/la:Da, ali nema bratica i sestrica! Rzultate prave vise nego odlicne tako daSabinho je napisao/la:Dragan je prezivio linc tezi od ovoga koji se vodi protiv Papeta. Sreca mu je jer se rukomet ne prati puno, sad bi ga recimo prozivali za Basica itd. Takodje bila je i famozna prica kako ne igra Harmandic npr. iz BL a igraju igraci iz nase i tako dalje.vrebac86 je napisao/la:mecurial@ za vrazalica je vec pisano ovdje!
![]()
-
- Kontakt:
markovic je govorio da su nam se prije utakmica vs islanda nudili neki igraci iz srbije i hrvatske, ali da on nije zelio nikoga (po meni treba se iskoristiti sansa i uzeti makar 2-3 igraca od komsija, i nama svi uzimaju i sta im treba i sta netreba!). sjetimo se samo koliko su repki dali stojanovic, pocuca, malesevic, veselinov, ... . drago mi je da ce se pred SP aBd vratiti i velic (tako je selektor rekao za nezavisne). poziv loncaru je za svaku pohvalu. od ovih koji mogu na siri spisak su gradjan i halilkovic iz bosne, eres i hrstic iz izvidjaca, jankovic iz borca, ... (za koju godinu i jarak iz izvidjaca, njezic iz borca, djurdjevic iz sloge, cavar i ajkunic iz svedske, serdarevic iz francuske, ...). od "starijih" fali samo sjajni edin basic, ali njemu se je nesto desilo prije 5-6 godina i nikad vise nije zaigrao za repku (osim 2 utakmice)... .
dobro, treba biti realan i priznati da se ono jednom desi da izbacis onoliko bolju repku u barazu...svaka cast momcima na borbenosti (to se cijeni) ali mi nemamo igraca osim Terzica u nekom ozbiljnom klubu...ali ne sumnjam u momke, mladi su jos, ne sumnjam da ce mnogi od njih nakon SP napraviti dobre transfere
Imamo najbolje uslove ali vjerovatno hoce da se rukomet vrati i u Tuzlu.A i nismo aplicirali da se igra u Zenici,ne znam sto.Fudbal vjerovatno nikad nece otici iz Zenice.Tako da treba malo preraspodjeliti utakmice drzavnih reprezentacija.Bilo je i kod nas par utakmica 2009-te,bilo je fino popunjeno.Nakon toga nije,iskreno kazem da mi je drago sto se u Tuzli igra,treba i u Mejdan utakmica jer je ta regija to i zasluzila,vidjeli smo na kosarci kako je bilo,atmosfera ekstra.Sto se tice Sarajeva realno tu ne treba nista igrati,nisam protivnik Sarajeva ali me razocarao broj ljudi koji je dosao na Island a i na kosarci nije bilo nesto posebno(atmosfera).I mlade reprezentacije trebaju igrati u manjim mjestima,tipa Cazin,Gorazde,Vitez...Jer je to za njih dogadjaj koji ce definitivno privuci paznju i doce vise ljudi nego u Sarajevu Zenici ili Tuzli.esprit24 je napisao/la:@zenicanin jesil upoznat zasto repka ne igra kod vas??
Gdje god da se igra,samo nek se pobjedjuje

Zadnja izmjena: zenicanin, dana/u 27 okt 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
PS: od starijih bi ipak spomenuo i trivundzu, ali i on je samo odigrao onaj turnir u brckom za repku pa onda vise nije htjeo, razlog neznam, posto je godinu mladji od prceta, mozda bi ga se trebalo zovnuti za sp... .
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nista bez jakih klubova i domace lige.Kad se zadnji put sastala juniorska reprezentacija?
Prije svega mislim na omladinske lige.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Kontakt:
Žarko Marković igra za Katar na SP 2015 – Šarić na završnim pregovorima
Datum:27.10.2014 | Autor:zika.bogdanovic
markovic_zarko
Novi reprezentativac Katara je bivši član reprezentacije Crne Gore, Žarko Marković! Posle više nagoveštaja saradnje između domaćina Svetskog prvenstva narednog januara i 28-godišnjeg desnog beka najboljeg kluba Azije, El Džaiša, dogovor je postignut, a bivši član Jugovića, Vesprema, Metalurga, Gepingena i HSV-a, priključio se pripremama reprezentacije koju vodi španski trener Valero Rivera.
Da bi zaigrao za Katar, Marković je po pravilima IHF-a trebalo da pauzira tri godine što se tiče reprezentativnih nastupa.
Isti uslov je ispunio i Danijel Šarić, bivši srpsko-crnogorski, odnosno, bosanskohercegovački reprezentativac. Golman Barselone, vodiće u utorak završne razgovore sa čelnicima katarske federacije u Dohi. Ako oni urode plodom, Dobojlija će u januaru činiti tandem sa Goranom Stojanovićem, takođe, bivšim crnogorskim reprezentativcem.
Datum:27.10.2014 | Autor:zika.bogdanovic
markovic_zarko
Novi reprezentativac Katara je bivši član reprezentacije Crne Gore, Žarko Marković! Posle više nagoveštaja saradnje između domaćina Svetskog prvenstva narednog januara i 28-godišnjeg desnog beka najboljeg kluba Azije, El Džaiša, dogovor je postignut, a bivši član Jugovića, Vesprema, Metalurga, Gepingena i HSV-a, priključio se pripremama reprezentacije koju vodi španski trener Valero Rivera.
Da bi zaigrao za Katar, Marković je po pravilima IHF-a trebalo da pauzira tri godine što se tiče reprezentativnih nastupa.
Isti uslov je ispunio i Danijel Šarić, bivši srpsko-crnogorski, odnosno, bosanskohercegovački reprezentativac. Golman Barselone, vodiće u utorak završne razgovore sa čelnicima katarske federacije u Dohi. Ako oni urode plodom, Dobojlija će u januaru činiti tandem sa Goranom Stojanovićem, takođe, bivšim crnogorskim reprezentativcem.
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Ja sam opet cuo da je nesto puklo na relaciji savez-nacelnik opstine zenica i to u vezi placanja kao ovi iz saveza ocekivali dzabnicu a ovi im nesto naplatili i tu se ljubav zavrsila. Sto se tice Sarajeva slazem se stobom, oni su prezasiceni sa sportskim dogadjajima. Licno sam prisustvovao utakmici protiv islanda gdje je bila poluprazna dvorana iako sam taj dan u Ferhadiji vidip barem 10 000 setacazenicanin je napisao/la:Imamo najbolje uslove ali vjerovatno hoce da se rukomet vrati i u Tuzlu.A i nismo aplicirali da se igra u Zenici,ne znam sto.Fudbal vjerovatno nikad nece otici iz Zenice.Tako da treba malo preraspodjeliti utakmice drzavnih reprezentacija.Bilo je i kod nas par utakmica 2009-te,bilo je fino popunjeno.Nakon toga nije,iskreno kazem da mi je drago sto se u Tuzli igra,treba i u Mejdan utakmica jer je ta regija to i zasluzila,vidjeli smo na kosarci kako je bilo,atmosfera ekstra.Sto se tice Sarajeva realno tu ne treba nista igrati,nisam protivnik Sarajeva ali me razocarao broj ljudi koji je dosao na Island a i na kosarci nije bilo nesto posebno(atmosfera).I mlade reprezentacije trebaju igrati u manjim mjestima,tipa Cazin,Gorazde,Vitez...Jer je to za njih dogadjaj koji ce definitivno privuci paznju i doce vise ljudi nego u Sarajevu Zenici ili Tuzli.esprit24 je napisao/la:@zenicanin jesil upoznat zasto repka ne igra kod vas??
Gdje god da se igra,samo nek se pobjedjuje

Ovo je jedna velika sramota ! Trebalo bi se cekat nekoliko godina za novu generaciju A reprezentativaca jer realno samo Loncar kao kadet moze parirati (i on tek treba da se pokaze), ostali nista.samo_lijevo je napisao/la:Nista bez jakih klubova i domace lige.Kad se zadnji put sastala juniorska reprezentacija?
Organizovati obavezno neku juniorku (pretpostavljam 94 godista i mladji) , mislim da ima odlicnih igraca tih godista i treba im pruziti priliku. Ako im se ne mogu obezbijediti takmicenja, onda da ucestvuju na prijateljskim turnirima koje organizuju klubovi kao sebi za pripreme i slicno. Cisto da su na okupu i da se zna da postoji
Igraju oni na Parkenu pred 50.000 tako da im to nije stranoesprit24 je napisao/la:Danas sam kupio karte, jos malo je ostalo, izgleda da ce Dansku cekati pakao u gradu soli

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
4 ili 5k nasih su ludji i glasniji nego 50k danacaHeller je napisao/la:Igraju oni na Parkenu pred 50.000 tako da im to nije stranoesprit24 je napisao/la:Danas sam kupio karte, jos malo je ostalo, izgleda da ce Dansku cekati pakao u gradu soli

Navijaci sa nasih prostora se odlikuju fanatizmom za razliku od Danaca, potpuno je drugacija kultura navijanja. Sto se tekme tice, neka bude 19-18! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.