FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel dolazi stevanovic u sarajevo na zimu? Cuo sam od novinara u Zvorniku da trenira sa Drinom odrzaje formu i da ima usmeni dogovr sa Selimovicem i Ibrakovicem???
Stevanovic je dogovorio sve oko ugovora sa nama i ceka se prelazni rok te bi trebao potpisati za nas ako do tada ne dobije neku bolju ponudu.Talenat je napisao/la:Jel dolazi stevanovic u sarajevo na zimu? Cuo sam od novinara u Zvorniku da trenira sa Drinom odrzaje formu i da ima usmeni dogovr sa Selimovicem i Ibrakovicem???
Ti si opet šampion !
Ma lud je Anid, dobili igraci slobodno za 1 maj i frajer poslije prvog maja nije dolazio mjesec dana na trening, kad se vratio rek'o da je bio bolestan. 

1946
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta vam je sa ovog Benka...hoce li on masala uskoro te papire dobit...jbt,koje procedure
...kod nas portugalac vec 3 utakmice po tribinama hoda...ne moze covjek na klupu
...al se zato kazna u roku od 7 dana mora platit..ccc

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- undefined007
- Kontakt:
sramota pravda za
- a

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
ma pere neko pare. zar je logicno da dovedes igraca a ne znas da li ces ga moci registrovati i kada.staragarda je napisao/la:sta vam je sa ovog Benka...hoce li on masala uskoro te papire dobit...jbt,koje procedure![]()
...kod nas portugalac vec 3 utakmice po tribinama hoda...ne moze covjek na klupu
![]()
Intevju sa Šefom - " onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa jel sad do Benka i njegove ispisnice il do saveza,jbtado19211 je napisao/la:ma pere neko pare. zar je logicno da dovedes igraca a ne znas da li ces ga moci registrovati i kada.staragarda je napisao/la:sta vam je sa ovog Benka...hoce li on masala uskoro te papire dobit...jbt,koje procedure![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Do Kineza... u sporu je s njima.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pa sto ste ga dovodili valjda se zna da nema ispisnice tako lahko. Vec mjesecima prima placu nizasta a isto je bilo i sa ovim sirijcem,pa sa bilbijom cini mi se i jos neki je je u pitanju sve je to cudno priznali to vi ili ne.
Koji god igrac dodje, em se on naceka, em se mi nacekamo dok zaigra. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
zato što nam se može.terabajt je napisao/la:Pa sto ste ga dovodili valjda se zna da nema ispisnice tako lahko. Vec mjesecima prima placu nizasta a isto je bilo i sa ovim sirijcem,pa sa bilbijom cini mi se i jos neki je je u pitanju sve je to cudno priznali to vi ili ne.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Cimirot još jednom pozvan čestitam njemu i Safetu što ga je pozvo u reprezentaciji. Nadam se da će ga i u narednim kvalifikacionim utakmicama pozivat. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
VanBasten je napisao/la:zato što nam se može.terabajt je napisao/la:Pa sto ste ga dovodili valjda se zna da nema ispisnice tako lahko. Vec mjesecima prima placu nizasta a isto je bilo i sa ovim sirijcem,pa sa bilbijom cini mi se i jos neki je je u pitanju sve je to cudno priznali to vi ili ne.

hoćemo
Da ti nisi u nekim svojim prijasnjim postovima provocirao i vrijedao mozda bih dobio odgovor na ovo pitanje, a posto jesi onda ce biti ovakav odgovor kao sto ti je van basten dao.......terabajt je napisao/la:Pa sto ste ga dovodili valjda se zna da nema ispisnice tako lahko. Vec mjesecima prima placu nizasta a isto je bilo i sa ovim sirijcem,pa sa bilbijom cini mi se i jos neki je je u pitanju sve je to cudno priznali to vi ili ne.

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Rutinski u subotu, bravo momci. Sad cekamo derbi, bit ce zanimljivo, ali mislim da smo kvalitetniji i da bi trebali pobijediti, naravno ni bod nije los.
I yebem mater onom ko je kriv sto Benko jos uvijek ne moze igrati, bilo da je to Uefa,kinezi ili ovi nasi
I yebem mater onom ko je kriv sto Benko jos uvijek ne moze igrati, bilo da je to Uefa,kinezi ili ovi nasi
trava gori od balotelija 

- egocentrik
- Kontakt:
Javno,kriv je ibrakovic,crna rupa nase svetinje. Sjeme mu se papansko zatrlo.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.