Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- suicidesquad
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
LF Basket - Uppsala kp1 1,65
Jonkopings - Osters 1/2 ili 2/1, sretno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zurich Lions - Fribourg 5+ 1,30
Winterhur - Schaffhausen PS1 1,55
UTC - Dep.San. Martin 2+ 1,35
Ukupna kvota : 2,72
Razradjeno temeljno, izgleda poprilicno siguran listic, pa cemo vidjeti
Sretno svima
Winterhur - Schaffhausen PS1 1,55
UTC - Dep.San. Martin 2+ 1,35
Ukupna kvota : 2,72
Razradjeno temeljno, izgleda poprilicno siguran listic, pa cemo vidjeti

Landskrona - Angelholms 1/2 ili 2/1
Babic 8,5 OVER
(uzima dosta suteva, pogotovo za tri poena, granica nije velika i trebao bi proci)
Bilan 14,5 UNDER
(Ocekujem mec sa malim brojem poena, pa tu vidim sansu da Bilan ode ispod 15 poena iako je u dosadasnja 4 kola 2 puta isao preko ove granice)
Sassari - Brindisi 162,5 OVER
(Sassari svima poznat kao ekipa koja puno zabija ali puno i prima, igraju brzu kosarku sa kratkim napadima i dosta suteva za tri poena)
(uzima dosta suteva, pogotovo za tri poena, granica nije velika i trebao bi proci)
Bilan 14,5 UNDER
(Ocekujem mec sa malim brojem poena, pa tu vidim sansu da Bilan ode ispod 15 poena iako je u dosadasnja 4 kola 2 puta isao preko ove granice)
Sassari - Brindisi 162,5 OVER
(Sassari svima poznat kao ekipa koja puno zabija ali puno i prima, igraju brzu kosarku sa kratkim napadima i dosta suteva za tri poena)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Tiket 1:
--------------
Nordsjaelland - Aalborg PS1 1,61
Winterhur - Schaffhausen PS1 1,44
QPR - Aston Villa x2 1,57
Ukupna kvota : 3,67
Tiket 2:
--------------
Nordsjaelland - Aalborg 2 3,1
QPR - Aston Villa 2 3,2
Darmstadt - Nürnberg 2 3,4
svetri single
--------------
Nordsjaelland - Aalborg PS1 1,61
Winterhur - Schaffhausen PS1 1,44
QPR - Aston Villa x2 1,57
Ukupna kvota : 3,67
Tiket 2:
--------------
Nordsjaelland - Aalborg 2 3,1
QPR - Aston Villa 2 3,2
Darmstadt - Nürnberg 2 3,4
svetri single
- diplomatija
- Kontakt:
Ja večeras idem jako na mjallby 1 i geteborg 2, mjallby igra protiv kalmara koji bi ispao iz lige da se igra još koje kolo, ove su se spasili, a pobjedom mjallby u zadnjem kolu odlučuje protiv falkenberga o opstanku u ligi, a geteborgu prijeko trebaju bodovi za Evropu, a imaju saradju sa helsinborgom i po njihovim rezultatima večeras bi trebao biti X, ali posto treba gostima vjerujem da ovo uzimaju..
Svidja mi se, sad sam bas gledao tabelu, uzecu ova dva para pa sta budediplomatija je napisao/la:Ja večeras idem jako na mjallby 1 i geteborg 2, mjallby igra protiv kalmara koji bi ispao iz lige da se igra još koje kolo, ove su se spasili, a pobjedom mjallby u zadnjem kolu odlučuje protiv falkenberga o opstanku u ligi, a geteborgu prijeko trebaju bodovi za Evropu, a imaju saradju sa helsinborgom i po njihovim rezultatima večeras bi trebao biti X, ali posto treba gostima vjerujem da ovo uzimaju..

-
- Kontakt:
Jonkoping 1
Besiktas 2
Malmo 1/1
Ide na cenera
Besiktas 2
Malmo 1/1
Ide na cenera

- dr.van nostrand
- Kontakt:
u OT 6 razlike, Juventus vodi 72-80.dr.van nostrand je napisao/la:Lietkabelis-Juventus 149,5 + 1,72
Nizhniy Novgorod-Avtodor Saratov h-3,5 1,26
k.2,16
sljdece,
Sirius-Sundsvall x2 1,28
Winterthur-Schaffhausen 1x 1,35
k. 1,72
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Mjallby-Kalmar
ako imate novaca i u ponudi igrajte da će biti crveni karton i 5+ golova, ovdje će biti svega
ako imate novaca i u ponudi igrajte da će biti crveni karton i 5+ golova, ovdje će biti svega
-
- Kontakt:
Može li doci 1 Miky ?zgmiky je napisao/la:Mjallby-Kalmar

može ali mi je realnije 1-4Convicts1988 je napisao/la:Može li doci 1 Miky ?zgmiky je napisao/la:Mjallby-Kalmar

Hoce dobiti ovaj Besiktas napadaju ali sve je to slabo 

da probamo nesto live
K.Erciyesspor - Besiktas
Zbroj golova meča
Tip:Više[1.5]
kvota 1.40
Nordsjalland - Aalborg
Zbroj golova meča
Tip:Više[0.5]
kvota 1.45
ukupna kvota 2,03 ubilo se za duplanja
K.Erciyesspor - Besiktas
Zbroj golova meča
Tip:Više[1.5]
kvota 1.40
Nordsjalland - Aalborg
Zbroj golova meča
Tip:Više[0.5]
kvota 1.45
ukupna kvota 2,03 ubilo se za duplanja

E jbg druže, za kur.ac sam ti hvalospjeve pisao.bevanda4 je napisao/la:Snooker: China Open
Robertson N. - Selt 1 @1.18
Stevens - Burnett 1 @1.63
Perry - Dunn 1 @1.25
Guodong - Sharav 1 @1.26
Ukupna kvota: 3.034 (Marathonbet)
Robertson je zadnjih par godina najjači igrač svijeta i redovito to pokazuje. Igra mnogo turnira, ali mislim da umor neće biti od pretjerane važnosti ovdje, pošto je nagrada za osvajanje China opena jako visoka (80-100 tisuća funti ako se ne varam..).
Joe "The Gentleman" Perry, kao što mu i nadimak kaže - igra gospodski u zadnje vrijeme i red ga je ispratit pa makar na ovakvu kvotu. Dunn nije netko zbog koga bi se igrač Joevog kalibra trebao tresti u tako ranoj fazi natjecanja..
Guodong domaćin turnira.. Ne bi smio kiksati. Pogotovo zato sto trenutno igra snooker karijere (23. rank pozicija). A i idu mu ovi turniri pred svojom publikom.. Prošle godine bio u finalu Shanghai Mastersa (izgubio od sunarodnjaka Junhuia).. Sharava bi ujutro trebao pregaziti ko plitak potok, nema se tu što puno pričati.
Metju Stivens kako bi srbi rekli.. čudna kvota mora se priznati. Razumijem bookije u jednu ruku, jer Stevens zna imati nenadanih uspona i padova, no i kad je najgori,vjerojatno je za klasu moćniji igrač od jednog Burnetta!Kvota 1.63 mi nema nikakvog smisla, pogotovo kad vidim zadnjih par burnettovih mečeva (skroz van forme, očajna statistika) te njihov jedan međusobni omjer koji je završio laganom Stevensovom pobjedom od 5-1.. Znaju li kladionice nesto sto mi ne znamo?
Vrlo vjerovatno, al ko ih j.ebe! Ovakav tečaj na njega ne propustam pa makar odlucio turnir odigrati lijevom rukom!
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
Erciyesspor-Besiktas 1-0 65.min
mislim da gosti uzimaju pa probati dvojku po 7.50, prošlu su igrali prelaz kada je erciye bio domaćin pa možda je ovaj gol pao da poraste kvota na liveu a pošteni Turci su u pitanju pa ajmo probati lagano
mislim da gosti uzimaju pa probati dvojku po 7.50, prošlu su igrali prelaz kada je erciye bio domaćin pa možda je ovaj gol pao da poraste kvota na liveu a pošteni Turci su u pitanju pa ajmo probati lagano
Ono moje prošlobevanda4 je napisao/la:E jbg druže, za kur.ac sam ti hvalospjeve pisao.bevanda4 je napisao/la:

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Interista02
- Kontakt:
UTC-San Martin 2/1
vrlo je vjerovatno da će doći, probati na neku siću
vrlo je vjerovatno da će doći, probati na neku siću

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.