GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

BurningLegion
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la BurningLegion » 27 okt 2014, 13:32

Iako je HDZ-ova politika u HR bila katastrofalna, nije pogrijesio u jednoj stvari - SDP je svjestan da gubi izbore, i to uvjerljivo i zasluzeno, i ide na osvajanje Zagreba, to je primarni razlog ''forsiranja'' Bandicevog pada. To je cinjenica. A i valja im se razracunati s njihovim bivsem clanom.
Sad, to sto su i jedni i drugi blago je reci retardirani nedostojnici, nesposobni da obnasaju duznosti u RH, sto su u SDP-u svojim ''kukuriku'' koalicijama dokazali mozda i jos katastrofalnije nego Sanader, to je neka potpuno druga prica.
Ne shvacam likove koji imaju osobni animozitet prema jednima, na racun ovih drugih, to su besmislice, isti vam je k.urac, samo se dicite razlicitim stvarima istog kriminalnog miljea kojem je jedina svrha za postojanje - osvajanje vlasti.

A Mamic nije toliki debil da naruci necije ubojstvo, pored svih ostalih grijeha. Sumnjiva je ta cijela prica, vjerojatno su u pitanju osobni razracuni i stosta drugo, a i BBB takvo sto svjesno koriste za svoju svrhu takodjer, no svejedno imaju podrsku, samo naprijed, najjaca ultras grupa na razini Europe, pa vi svoj posao.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 27 okt 2014, 19:43

Iako volim Zdravka, neovisno o tome ispada da je Zdravko moralna velicina kod nas. Ja sam da se makne iz Dinama samo ako ce biti novi predsjednik drzave :mrgreen:
Svi su u ovoj drzavi prolazni, netko ode u zatvor, netko otidje u politicki zaborav, netko umre prirodnom smrcu dakako jedino je Zdravko konstanta. Doci ce uskoro i nova generacija navijaca koja se tek rodila kada je Tatta sjeo za predsjednicku stolicu u Dinamu, mozda nam se pridruze na forumu i pocnu upisivati tik tak :beba:

Dobri su mi i ovi mamicevci huligani, okupi se max 100-tinjak i dobro se drze protiv brojniijih huligana neprijatelja Tatte

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 27 okt 2014, 19:59

kakva je situacija sa Saidom H. ?

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 27 okt 2014, 23:30

Insect_terminator je napisao/la:Iako volim Zdravka,
Prije nego ovako loše zatrolaš, bar se dogovori sa sobom ;)
Insect_terminator; 28 jun 2014, 00:26 je napisao/la: Mrzim Maminja samo zbog Vahe
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 28 okt 2014, 01:16

bazero je napisao/la:
Insect_terminator; 28 jun 2014, 00:26 je napisao/la: Mrzim Maminja samo zbog Vahe
Nakloni se covjeku, i mrzi i voli u isto vrijeme...... :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 okt 2014, 01:17

Haha pa ti barem znas da sam stovatelj lika ZM barem dok mu se ne dokaze da je ubojica ili narucitelj jel ;).
Sigurno si sretan sto si jos jednom pomeo pod i dokazao da skacem sam sebi u usta, makar sumnjivo mi je da sam samo tako ostavio post prije xy stranica :urnebes:

:thumbup: za trud

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 28 okt 2014, 09:42

Kakav si ti lik...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 okt 2014, 11:04

bazero je napisao/la:
Znas da mrznja kako postaje veca odjednom moze puknuti i postati ljubav, a tako i obratno s ljubavlju u mrznju. Vjerojatno isti slucaj :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 okt 2014, 10:47

Jel mozda netko zna jesul u ovom futsal klubu bili izbori po principi jedan clan - jedan glas i ako nisu kad ce biti?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 okt 2014, 12:39

Nisu bili.Mislim se nesto spominjao sijecanj,al nisam sad siguran.Doci ce na vrijeme obavijest na mail :mrgreen:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 29 okt 2014, 13:59

Mogu li ja biti direktor? Zelim biti direktor.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 okt 2014, 16:41

SiamoNoi je napisao/la:Nisu bili.Mislim se nesto spominjao sijecanj,al nisam sad siguran.Doci ce na vrijeme obavijest na mail :mrgreen:
Znam da nisam nigdje nista procitao pa mi pomalo smijesno s obzirom da je razlog postojanja kluba upravo to :mrgreen:

I da. Jel ima igdje statut, financije i svi ti brakraci koji se traze od GNK Dinama da budu javni?

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 29 okt 2014, 18:16

Signore je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Nisu bili.Mislim se nesto spominjao sijecanj,al nisam sad siguran.Doci ce na vrijeme obavijest na mail :mrgreen:
Znam da nisam nigdje nista procitao pa mi pomalo smijesno s obzirom da je razlog postojanja kluba upravo to :mrgreen:

I da. Jel ima igdje statut, financije i svi ti brakraci koji se traze od GNK Dinama da budu javni?
http://www.futsal-dinamo.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; :)
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2014, 10:09

zlockob je napisao/la:
Signore je napisao/la:

http://www.futsal-dinamo.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Statut

MNK Futsal Dinamo

S danom 03.09.2014. godine u gradski ured za opću upravu predstavnici kluba predali su najnovije izmjene statuta MNK Futsal Dinamo. Pročišćena verzija statuta biti će objavljena po primitku potvrde gradskog ureda o prihvaćenim izmjenama.
Ne moze to bit statut kluba. Zasto ne pise trenutni i kad budu izmjene onda to izmjene?

Gdje je financijsko izvjesce i to?

Nije da zelim pljuvati, podrzavam ovaj klub i razlog njegovog postojanja, ali ako nekom novinaru padne napamet ovo sto i meni raspisat ce se kako osnivaci ovog kluba sami sebi upadaju u usta. Istina da svi ti procesi predugo traju, al to je trebalo u startu sto bolje odradit. Prije svega statut i to financijsko stanje, jer o tome oni stalno trube. Ako negdje osvane neki clanak Glava ce isti dan imat show, a pomolit se da radije novinaru padne napamet nego njemu :lol:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 30 okt 2014, 15:17

"Svi članovi imaju pravo sudjelovati u radu kluba putem skupštine. Krovni akt - statut - koji će uskoro biti dostupan svima, to jasno propisuje. U statutu je jasno propisano što mogu i na koji način raditi članovi za svoj klub. Nova uprava kroz rad kluba želi prezentirati članski model upravljanja klubom (koji se temelji na demokratskim principima biranja vodstva i potpunoj transparentnosti poslovanja), približiti klub svim generacijama i slojevima društva te u roku od GODINU dana provesti prve izbore za rukovodeća mjesta u klubu." Mislim da se na skupštini prikazuje financijsko stanje kluba..način poslovanja je potpuno transparentan i dostupan svakom članu.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2014, 16:48

zlockob je napisao/la:"Svi članovi imaju pravo sudjelovati u radu kluba putem skupštine. Krovni akt - statut - koji će uskoro biti dostupan svima, to jasno propisuje. U statutu je jasno propisano što mogu i na koji način raditi članovi za svoj klub. Nova uprava kroz rad kluba želi prezentirati članski model upravljanja klubom (koji se temelji na demokratskim principima biranja vodstva i potpunoj transparentnosti poslovanja), približiti klub svim generacijama i slojevima društva te u roku od GODINU dana provesti prve izbore za rukovodeća mjesta u klubu." Mislim da se na skupštini prikazuje financijsko stanje kluba...način poslovanja je potpuno transparentan i dostupan svakom članu.
To.Članovima.A sumnjam da su psihopat i novinar kojem ono padne na pamet članovi kluba.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2014, 16:57

SiamoNoi je napisao/la: To.Članovima.A sumnjam da su psihopat i novinar kojem ono padne na pamet članovi kluba.
Sad ja jos ispadoh i psihopat jer sam upitao nesto oko nekih stavki :mrgreen: Izvini, nisam znao da je to tolika tajna :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2014, 17:35

Ma Mamic je psihopat :mrgreen:
Ima sve simptome onog nekog sindroma.Kad čitaš točno njega prepoznajes.

Žicaj rođaka da te učlani,ako ništa dobit ćeš majicu :P I to je samo do kraja 2014.mislim.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2014, 22:17

SiamoNoi je napisao/la:Ma Mamic je psihopat :mrgreen:

Žicaj rođaka da te učlani,ako ništa dobit ćeš majicu :P I to je samo do kraja 2014.mislim.
Ma mogu se uclanit i iz inozemstva, a ici cu odmah iza NG do njega pa sam mislio tamo. Nije majica toliko bitna :mrgreen:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 okt 2014, 12:13

SiamoNoi je napisao/la:Ma Mamic je psihopat :mrgreen:

histrionski poremećaj ličnosti ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.