FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 17 mar 2010, 12:40

nedaTM87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:možda sam dosadana ali moram pitati ima li tih majca ja bi uzeo L pa me zanima ima li ih koliko da nešaljem jarana bezveze po majcu ako ih nema puno :)
bice veceras i sutra navecer sigurno majica a preksutra nisam siguran iako mislim da ce ostati i preksutra jos koja majica, ali veceras i sutra navecer ce ti bit sigurno...
OK hvala veliko
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 mar 2010, 12:59

Je li tekma u 17 sati ili u 18? Pitam jer na **** je upisano kao 18:00?!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 17 mar 2010, 13:00

u 18 je tekma!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 mar 2010, 13:02

MinistaR je napisao/la:Je li tekma u 17 sati ili u 18? Pitam jer na **** je upisano kao 18:00?!
18:00
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 17 mar 2010, 13:04

Stole iz Bora je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Je li tekma u 17 sati ili u 18? Pitam jer na **** je upisano kao 18:00?!
18:00

stole kupi naocale :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 mar 2010, 13:12

MEŠANOVIĆ: NEĆEMO POTCIJENITI ZVIJEZDU

U okviru 18. kola Premijer lige Željezničar će danas na Grbavici dočekati gradačačku Zvijezdu, a prvo ime sarajevske momčadi u ovoj sezoni, Alen Mešanović, uvjeren je da će bodovi ostati u Sarajevu.

"Danas nam u goste dolazi neugodna momčad Zvijezde i morat ćemo dobro zapeti da nastavimo pobjednički niz. Favoriti smo i toga smo svjesni, no nikako ne smijemo podcijeniti ekipu koja je Zrinjskom u Mostaru uzela tri boda", rekao je za SportSport.ba Alen Mešanović i dodao:

"U duelu sa Zvijezdom nedostajat će nam pet igrača, no mislim da trenutno u ligi imamo najširi igrački kadar i da će oni momci koji danas istrče na teren, opravdati šefovo povjerenje. Ponavljam, neće biti lako, ali bodovi će ostati na Grbavici."

Napadač Željezničara igra u životnoj formi i prava je šteta što je u poznim igračkim godinama, no Mešanović sam kaže da još uvijek ima mnogo toga za pokazati na terenu.

"Ide me sjajno. Prezadovoljan sam. Ne znam šta da kažem, ali posvetio sam se u cijelosti fudbalu i rezultati su vidljivi. Ja volim fudbal i imam još mnogo toga za pokazati. Za moje dobre igre zasluge idu i momčadi, odnosno atmosferi koja vlada na Grbavici", zaključio je Mešanović.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 mar 2010, 13:22

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2010, 13:31

boccaccio je napisao/la:Slazem se sa tobom Camac po ko zna koji put...nedostaje nam pravi autoritet u ekipi koji bi trebao biti jedini koji ima pravo pravicno ukazati na neke stvari i greske kod nekih igraca...Edis je bio taj koji je to komotno mogao raditi,nedopustivo je da Seha takve stvari radi jer misli da moze ako je kapiten...a bas kapiteni takve stvari ne rade,pogotovo ne na igraca koji je 10 godina stariji...steta sto Beslija nema tu karizmaticnost...treba nam jedan takav koji ce spustiti na zemlju odredjene zvijezdice a nositi ekipu i moralno i psihicki kroz nastup
Ma najbitnije je da mi dobro igramo, Osim će da otkloni te pojave. U Šehićevom slučaju one nemaju nikakve veze sa kapitenskom trakom, jer on to radi oduvijek. Do Selimovića je što to dopušta.
Danas vrijeme predivno i zagarantovanih 15.000 i pobjeda ŽELJE!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 17 mar 2010, 13:57

Danas sa pocetkom u 18:00 na stadionu Grbavica odigrace se 18 kolo BH Premier lige u fudbalu a snage ce odmjeriti Zeljeznicar i gradacacka Zvijezda. Od kad se Zvijezda takmici u Premijer ligi nikada nisu gubili kontra Zelje. U prvom dijelu prvenstva bilo je 2:1 za zmajeve a gol za plave dao je Bekric iz penala. Medjutim noseni sjajnom, velicanstvenom pobjedom nad jednim od najboljih klubova u drzavi, Sirokim i euforicnim navijacima Zeljo ce pokusati da konacno pobijedi Zvijezdu i tako potvrdi bodove iz Listice. Ipak to nece biti lagan zadatak jer plavima nedostaje nekoliko igraca. Najveci henikep bi mogao biti neigranje vec odlicno uigranog odbrambenog tandema Mesic-Kerla, tako da ce danasnji mec vjerovatno poceti Bajic i Bogicevic. Tu jos nece biti Bucana, Popa(Lazo Popovic) te povrijedjenog Visce. Nastup Culuma je upitan. Ipak menadzer plavih sin trofjenog trenera Ivice Osima istice da iako je Zvijezda protivnik za respekt, plavi danasnjom pobjedom jedino mogu ovjeriti dobar rezultat koji su donijeli sa juga hercegovine. "Ide me sjajno. Prezadovoljan sam. Ne znam šta da kažem, ali posvetio sam se u cijelosti fudbalu i rezultati su vidljivi. Ja volim fudbal i imam još mnogo toga za pokazati. Za moje dobre igre zasluge idu i momčadi, odnosno atmosferi koja vlada na Grbavici", kazao je Mešanović prva violina u napadu popularnog "brke". Manijaci kao i svaki put pruzice veliku podrsku sa tribina i po najavama bice ih oko 10.000 sto svakako dokazuje da je Zeljo klub sa najvise navijaca u jedinoj nam BIH. Svi u Dolinu Cupova.

http://odron.webs.com/kutakzaplavitrenutak.htm
raja registrujte se treba mi clanova da zavrsim prvi dio site-a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moj site sa rajom nest radimo pisacemo o zelji itd itd
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 mar 2010, 14:05

Kakav je teren pred vecerasnju utakmicu?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 17 mar 2010, 14:07

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakav je teren pred vecerasnju utakmicu?
trebalo bi da nije los vidio sam ga u subotu nea snijega i malo oko golova fali trave
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 mar 2010, 15:27

oO i siroki i sarajevo gube 1-0 :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2010, 15:29

Pobjeda protiv Zvijezde za siguran skok na tabeli 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 17 mar 2010, 15:35

evo svinjski vodi 2-0,sarajevo i siroki gube.
Hoce li biti kakve koreografije.Molim brz odg jer odo sada na tekmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2010, 15:38

goldboy je napisao/la:evo svinjski vodi 2-0,sarajevo i siroki gube.
Hoce li biti kakve koreografije.Molim brz odg jer odo sada na tekmu
Druže nije ti ovo mjesto gdje ćeš dobiti odgovore na takva pitanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 17 mar 2010, 15:38

ok.Rek`o da slucajno neko zna nesh o tome.Haj zz

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 mar 2010, 15:40

Ako ovako ostanu rezultati, borac izgubi, a mi nabušimo zvijezdu 1. smo na tabeli. Mozda je fortuna danas na nasoj strani :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 17 mar 2010, 15:41

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ako ovako ostanu rezultati, borac izgubi, a mi nabušimo zvijezdu 1. smo na tabeli. Mozda je fortuna danas na nasoj strani :D
kako god da okrenes zeljo ce da pobjedi danas 8-)
× Plava krv ispod koze ×

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2010, 15:46

mrsko mi je trazit po stranicama ali neko je pisao o trokutu izmedju zvjezde,zrinjskog i slavije mozda je stvarno slucajno, ali sad ipak dobija nekog smisla radi kladionice da je namjesteno...ALI to nije tema nase danasnje emisije :D a tema je ZELJOOOO...Ne mogu vise sjediti u kuci pa sam natjero rana da idemo pit kafu lakse je u drustvu :D
Takodje je tesko da borac izgubi kuci danas ali vidjecemo...kako bi volio da se zacuje veceras SVUDA GRMI OKOLO, NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO, SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVOOOO :D :D :D

ps: nemoj te zamjeriti sta :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 17 mar 2010, 16:00

[quote="19TM87"]mrsko mi je trazit po stranicama ali neko je pisao o trokutu izmedju zvjezde,zrinjskog i slavije mozda je stvarno slucajno, ali sad ipak dobija nekog smisla radi kladionice da je namjesteno...ALI to nije tema nase danasnje emisije :D a tema je ZELJOOOO...Ne mogu vise sjediti u kuci pa sam natjero rana da idemo pit kafu lakse je u drustvu :D
Takodje je tesko da borac izgubi kuci danas ali vidjecemo...kako bi volio da se zacuje veceras SVUDA GRMI OKOLO, NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO, SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVOOOO :D :D :D

ps: nemoj te zamjeriti sta :D[/quot
vazno je da sam ja 2 zrinjskog pogodio :mrgreen: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.