FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

momirpeh
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la momirpeh » 26 okt 2014, 23:56

Koji je ovo retardirani novinar izvještavao s utakmice i kaže slijedi najvažnija utakmica u nedjelju ? Utakmica kao i svaka,bodovi su bitni nebitno skim igraš.Joj sranja i spikera.Vjerujem da će Kodro dobro pripremiti igrače,da će ih sakriti od dosadnih piskarala.Idemo dobiti u nedjelju.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 okt 2014, 00:53

realno nama je ovo utakmica polusezone jer smo se sami doveli u takvu situaciju pa cemo biti zadovoljni jedino s 3 boda . imam neki osjecaj da cemo dobiti jest derrby i nikad se ne zna al kvalitetni smo i vrijeme je da jednom naplatimo ovu dobru igru da nam se malo sreca osmjehne ono cega se ja jedino bojim je da teren ne bude loš .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 01:25

sarajevo stvarno ima prestrasnu ekipu :tokralju: :tokralju: ...a mislim da ce se pod Kodrom tek sad razgoropadit....j.e.b.o vas je dzeno samo tako pa vam je sad svaka vrlo bitna jer kiksom ste sve dalji od titule....realno sa ovim igrackim kadrom sve osim titule je katastrofa...ovu ekipu tesko da bi i dinamo lako slomio a oni su trenutno balkanski broj 1.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 27 okt 2014, 02:46

Jos samo rezultatima da upotpunimo taj kvalitet, mozda i prvi put nakon 2007e vjerujem u titulu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 27 okt 2014, 05:29

Ma nama je tamo najveci protivnik teren. Upratio sam nesto malo na tv-u pretptoslo kolo, ono je odron zivi, sto nama nikako ne odgovara.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 27 okt 2014, 08:47

bordobijeli je napisao/la:realno nama je ovo utakmica polusezone jer smo se sami doveli u takvu situaciju pa cemo biti zadovoljni jedino s 3 boda . imam neki osjecaj da cemo dobiti jest derrby i nikad se ne zna al kvalitetni smo i vrijeme je da jednom naplatimo ovu dobru igru da nam se malo sreca osmjehne ono cega se ja jedino bojim je da teren ne bude loš .
Hajde da uzmemo da je ovo utakmica polusezone, znači li to da ako izgubimo, što je moguće ali ja se nadam da se neće desiti, da nam je polusezona neuspješna? Hoćemo li one nastupe u Evropi nazvati neuspjehom, slažem se da smo u ligi mogli i morali bolje ali nismo i u ovu utakmicu treba ući sasvim opušteno bez pritiska.
Nadam se da nam se prvo poluvrijeme iz Mostara nikad neće ponoviti, a ako odigramo kako znamo možemo se dobrom nadati.
Nemojte nasjedati na priče tipa "za vas je katastrofa ako ne pobjedite na derbiju".

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 27 okt 2014, 09:09

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:realno nama je ovo utakmica polusezone jer smo se sami doveli u takvu situaciju pa cemo biti zadovoljni jedino s 3 boda . imam neki osjecaj da cemo dobiti jest derrby i nikad se ne zna al kvalitetni smo i vrijeme je da jednom naplatimo ovu dobru igru da nam se malo sreca osmjehne ono cega se ja jedino bojim je da teren ne bude loš .
Hajde da uzmemo da je ovo utakmica polusezone, znači li to da ako izgubimo, što je moguće ali ja se nadam da se neće desiti, da nam je polusezona neuspješna? Hoćemo li one nastupe u Evropi nazvati neuspjehom, slažem se da smo u ligi mogli i morali bolje ali nismo i u ovu utakmicu treba ući sasvim opušteno bez pritiska.
Nadam se da nam se prvo poluvrijeme iz Mostara nikad neće ponoviti, a ako odigramo kako znamo možemo se dobrom nadati.
Nemojte nasjedati na priče tipa "za vas je katastrofa ako ne pobjedite na derbiju".
Neuspješna je donekle i sa pobjedom na derbiju, sve osim prvog mjesta ove polusezone se može smatrati neuspjehom s' obzirom na to koliko je uloženo u ekipu.

Ne smijemo bježati od toga da smo daleko najskuplja i najkvalitetnija ekipa u ligi i tako moramo i nastupati u utakmicama.

Jednostavno, uslovi kakve naši igrači imaju postavljaju za imperativ ubjdeljivo prvo mjesto, u koje ja na kraju ne sumnjam ali trenutno smo daleko od uspjeha.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 okt 2014, 09:20

Tako je, vama je pobjeda moranje, i ako ne pobjedite i ne završite prvi, smjenite ih sve redom, dovedite 3-4 igrača, po mogućnosti napadača, novog trenera, i krenite u nove pohode :!: :arrow:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 27 okt 2014, 09:45

Ali su se zeljeznicari usrali ko grlice pa nam sad ovdje prosipaju pricu kako je nama pobjeda pod moranjem... neki pritisak nam stvaraju itd... zeljeznicarima ce ocigledno i remi biti veliki.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 27 okt 2014, 09:57

shzna je napisao/la:Tako je, vama je pobjeda moranje, i ako ne pobjedite i ne završite prvi, smjenite ih sve redom, dovedite 3-4 igrača, po mogućnosti napadača, novog trenera, i krenite u nove pohode :!: :arrow:
Tako je...dovešćemo sve...od Memije do Štilića, a vi im kasnije j.e.b.i.t.e. mater zbog izdaje i krenite u nove pohode sa novim igracima...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 okt 2014, 09:58

Naravno da ćete dovesti naše igrače. Kao što i Kvesić igra kod vas sad lijevog beka a Tomić centralnog veznog :lol:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 27 okt 2014, 10:04

shzna je napisao/la:Naravno da ćete dovesti naše igrače. Kao što i Kvesić igra kod vas sad lijevog beka a Tomić centralnog veznog :lol:
:urnebes: :urnebes: u vezi Kvesića, nemaš pojma šta se desavalo :wave:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 okt 2014, 10:06

Izvini Ramo kompjuteru, ovaj insajderu :salut:

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 27 okt 2014, 10:27

Pa jest nam pobjeda pod moranjem, mi hoćemo titule. Ne krijemo se ko neke sisice iza paravana Evropa i naša djeca. :mrgreen:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 okt 2014, 10:30

Hordekatedrala je napisao/la:Pa jest nam pobjeda pod moranjem, mi hoćemo titule. Ne krijemo se ko neke sisice iza paravana Evropa i naša djeca. :mrgreen:
ko o cemu, pitar o trofejima :crazy:
FKŽ !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 okt 2014, 10:32

hilmo je napisao/la:
nece biti rjeseno prvenstvo kako god ova utakmica zavrsi ali ako izgubimo bjeze nam i siroki i zriznjski i zeljo na 6-7 bodova sto ce stvoriti još veci pritisak u drugoj polusezoni i prakticno ni jednu utakmicu nebi smjeli izgubiti na proljece zato kazem dsa je ova utakmica jako bitna zbog bodova ali je i derby a znamo svi sta znaci kad bi dobili .

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 okt 2014, 12:58

TeaM87 je napisao/la:
Hordekatedrala je napisao/la:Pa jest nam pobjeda pod moranjem, mi hoćemo titule. Ne krijemo se ko neke sisice iza paravana Evropa i naša djeca. :mrgreen:
ko o cemu, pitar o trofejima :crazy:
Da, o trofejima. ;)
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 okt 2014, 13:39

bordobijeli je napisao/la: nece biti rjeseno prvenstvo kako god ova utakmica zavrsi ali ako izgubimo bjeze nam i siroki i zriznjski i zeljo na 6-7 bodova sto ce stvoriti još veci pritisak u drugoj polusezoni i prakticno ni jednu utakmicu nebi smjeli izgubiti na proljece zato kazem dsa je ova utakmica jako bitna zbog bodova ali je i derby a znamo svi sta znaci kad bi dobili .
A ganjat cemo onda kup, sto je meni nekao i draze. ;)

Stize Krste Puzigacu a Bogami i Okic prijeti ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 okt 2014, 13:42

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: nece biti rjeseno prvenstvo kako god ova utakmica zavrsi ali ako izgubimo bjeze nam i siroki i zriznjski i zeljo na 6-7 bodova sto ce stvoriti još veci pritisak u drugoj polusezoni i prakticno ni jednu utakmicu nebi smjeli izgubiti na proljece zato kazem dsa je ova utakmica jako bitna zbog bodova ali je i derby a znamo svi sta znaci kad bi dobili .
A ganjat cemo onda kup, sto je meni nekao i draze. ;)
:lol: hilmo ja sam uglavnom umjeren u komentarima i nisam od onih sto su najavljivljivali setnju ligom i deranje svakog protivnika po 3 razlike al za nedjelju sam vise nego optimista bice 3 boda aBd :opaopa: :opaopa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 okt 2014, 13:53

bordobijeli je napisao/la: :lol: hilmo ja sam uglavnom umjeren u komentarima i nisam od onih sto su najavljivljivali setnju ligom i deranje svakog protivnika po 3 razlike al za nedjelju sam vise nego optimista bice 3 boda aBd :opaopa: :opaopa:
A svi se mi nadamo i ocekujemo najbolje, medjutim sta ce biti vidjet cemo.

U prvom poluvremenu moramo biti maksimalno koncentrisani pogotovo zadnja linija, ne smijemo sebi dopustiti greske i da primimo neki bezveze gol, jer od pocetka sezone kad god smo prvi primili gol tu utakmicu nismo pobjedili. A u vecini slucajeva smo primali golove iz nasih gresaka.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Haksss, HyperOS, perodeformero, riki46, rimljanin90, SamoDaKazeem i 44 gosta.