FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 00:18

Iceplayer je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:Pa gdje ste tuzlaci nisam dolazio na vasu temu jos od prosle sezone, znam da ste me se zaželili :mrgreen:
Kako ide u PL, ostje li vam Azmir u Tuzli ? :D
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
kod vas vidim nista novo..prva liga federacije...ZLATNA SREDINA :urnebes: :urnebes: ;)
nista,opet za jedno 7,8 godina pokusat napast PL :D
Ma nije u tome poenta nego nema nikog vako jaceg u 1 federalnoj pa nam dosadno da se prosecemo ligom cekamo da čelik ili zvjezda ispadnu pa da se sa njima tucemo za PL :D
prije da cemo se mi vratit da utvrdimo gradivo :D :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2014, 00:45

[youtube][/youtube]

A evo ga i Tigerov nas posjetio :mrgreen:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 okt 2014, 00:50

staragarda je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
staragarda je napisao/la: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
kod vas vidim nista novo..prva liga federacije...ZLATNA SREDINA :urnebes: :urnebes: ;)
nista,opet za jedno 7,8 godina pokusat napast PL :D
Ma nije u tome poenta nego nema nikog vako jaceg u 1 federalnoj pa nam dosadno da se prosecemo ligom cekamo da čelik ili zvjezda ispadnu pa da se sa njima tucemo za PL :D
prije da cemo se mi vratit da utvrdimo gradivo :D :urnebes:
Jbg trebali biste utvrditi, u PL nije tako lako kupiti utakmicu kao u 1 federalnoj morate ponoviti razred :P :mrgreen: :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2014, 00:51

Vi ove sezone skupljate pare, nije bilo za pojacanja sve otislo sudijama prosle jeseni :mrgreen:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 okt 2014, 00:54

tuzlak1987 je napisao/la:Vi ove sezone skupljate pare, nije bilo za pojacanja sve otislo sudijama prosle jeseni :mrgreen:
Ove sezone stavljamo pod jastuk, a iduce moramo potrositi nakupljeno :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2014, 00:57

Iceplayer je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vi ove sezone skupljate pare, nije bilo za pojacanja sve otislo sudijama prosle jeseni :mrgreen:
Gledam sad, svi vas ostavili samo jedan i jedini Fadil Cizmic nije :tokralju: :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 okt 2014, 01:01

kad spominješ njihove igrače, sjetih se onog njihovog kapitena i famoznog intervjua, da l' je to bilo kad je FACE tamo bio :lol: frajer priča, 90% ga ništa nisam razumio :lol:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 okt 2014, 01:03

tuzlak1987 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Gledam sad, svi vas ostavili samo jedan i jedini Fadil Cizmic nije :tokralju: :mrgreen:
Ostao Fadi, Kova(uvijek igrali prvih 11 proslu sezonu) i Mujo Mujagic, ali nemoj brinuti za nas dolo je u Bihac par stari igraca Jedinstva koji imaju kvalitet jedan od njih Sejo, 5 igraca iz omladinske skole jedinstva prikljucilo se A timu, a jedan zabija ekstra golove + novi trener dosao tako da se vec sad pocinjemo uigravati i pripremati za sljedecu sezonu tako da aBd sljedece sezone da vam se revansiramo na Tusnju :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2014, 01:07

Chinaglia je napisao/la:kad spominješ njihove igrače, sjetih se onog njihovog kapitena i famoznog intervjua, da l' je to bilo kad je FACE tamo bio :lol: frajer priča, 90% ga ništa nisam razumio :lol:
To je Dizdaric bio :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2014, 01:12

Svaka cast momcima koji su prevalili put do banjaluke..kledam malo ovaj izvjestaj odlicna brojka...bilo bi fino popuniti sjever protiv veleza da grmi pomoci ekipi jer mi pobjediti moramo prava na kiks vise nemamo.posto se moraju najaviti u mupu i u klubu.bas da vidimo koliko vrapcica dolazi...bus dva..il 5 hiljada...ono ko 70 i neke
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 01:18

wienultras je napisao/la:Svaka cast momcima koji su prevalili put do banjaluke..kledam malo ovaj izvjestaj odlicna brojka...bilo bi fino popuniti sjever protiv veleza da grmi pomoci ekipi jer mi pobjediti moramo prava na kiks vise nemamo.posto se moraju najaviti u mupu i u klubu.bas da vidimo koliko vrapcica dolazi...bus dva..il 5 hiljada...ono ko 70 i neke
stoka kamenovala :oops: :oops:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2014, 04:43

Ma kamenovanja uvjek bude ****...po meni navijacke skupine bi se trebali barem po tom pitanju usaglasit da se ne kamenuju busevi ...ebiga svako gubi pa nas niko nece da vozi jer znaju da ce bus biti izlupan..kad se sjetm ljudi ti traze 800 do 1000km za bus stonje puno.
Koliko puta bi nas vise bilo na gostovanju da se ima prevoz..nas niko nece da vozi odkad se desio Mostar ..tako i drugi imaju problema sa tom sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 okt 2014, 17:50

Valja dobro zagrijat noge u subotu...znaju kako su ispraceni zadnji put sa Tusnja.Ako izgube...misljenja sam da im se nepise dobro i da raja vise nece trpit i da nece ostat na zvizducima!!!Vidim lijepo vrijeme nas ceka...ocekujem dosta raje da dodje,makar kao zadnju tekmu(vjeciti optimista).Bio bi prezadovoljan bodom,trenutno je Velez bolji.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 okt 2014, 18:40

emirzlaTu je napisao/la:Valja dobro zagrijat noge u subotu...znaju kako su ispraceni zadnji put sa Tusnja.Ako izgube...misljenja sam da im se nepise dobro i da raja vise nece trpit i da nece ostat na zvizducima!!!Vidim lijepo vrijeme nas ceka...ocekujem dosta raje da dodje,makar kao zadnju tekmu(vjeciti optimista).Bio bi prezadovoljan bodom,trenutno je Velez bolji.
Treba njih sve gole ostavit' na pola terena, pa da vidite onda kako igraju. :urnebes: Kako Čelik dobi Slaviju u subotu... :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 18:53

NKMramor je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Valja dobro zagrijat noge u subotu...znaju kako su ispraceni zadnji put sa Tusnja.Ako izgube...misljenja sam da im se nepise dobro i da raja vise nece trpit i da nece ostat na zvizducima!!!Vidim lijepo vrijeme nas ceka...ocekujem dosta raje da dodje,makar kao zadnju tekmu(vjeciti optimista).Bio bi prezadovoljan bodom,trenutno je Velez bolji.
Treba njih sve gole ostavit' na pola terena, pa da vidite onda kako igraju. :urnebes: Kako Čelik dobi Slaviju u subotu... :lol: :lol: :lol:
ma mozemo mi dobit vrapcicane....na tehniku ne ali na snagu i pozrtvovanje sigurno da...samo ne treba srljat....taj miki maus klub je dugogodisnji drugoligas bio a i ove sezone kad lafo pucaju u vrh nisu nista posebno na strani napravili...obicna domacinska ekipa koja se moze dobit

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 okt 2014, 18:57

NKMramor je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: i dobro ih naspicit nogom u guzicu...
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 27 okt 2014, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 okt 2014, 19:14

" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo samo tuzlanski...jakoooo

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 27 okt 2014, 22:37

SaltCityAttack je napisao/la:Ma kamenovanja uvjek bude ****...po meni navijacke skupine bi se trebali barem po tom pitanju usaglasit da se ne kamenuju busevi ...ebiga svako gubi pa nas niko nece da vozi jer znaju da ce bus biti izlupan..kad se sjetm ljudi ti traze 800 do 1000km za bus stonje puno.
Koliko puta bi nas vise bilo na gostovanju da se ima prevoz..nas niko nece da vozi odkad se desio Mostar ..tako i drugi imaju problema sa tom sigurno
To si druze itekako upravu, da se ne kamenuje niko kao indijanci to je fora onih siouxa prvo nas iz Gradacca sad su u subotu zasuli banovicane. Djecija posla, na tribini 5 ljudi stoji, a ostali ceke bacaju. I onda niko nece da vozi radi tavih, ili hoce al udare cijenu do tuzle 500km.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2014, 23:54

Talenat je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma kamenovanja uvjek bude ****...po meni navijacke skupine bi se trebali barem po tom pitanju usaglasit da se ne kamenuju busevi ...ebiga svako gubi pa nas niko nece da vozi jer znaju da ce bus biti izlupan..kad se sjetm ljudi ti traze 800 do 1000km za bus stonje puno.
To si druze itekako upravu, da se ne kamenuje niko kao indijanci to je fora onih siouxa prvo nas iz Gradacca sad su u subotu zasuli banovicane. Djecija posla, na tribini 5 ljudi stoji, a ostali ceke bacaju. I onda niko nece da vozi radi tavih, ili hoce al udare cijenu do tuzle 500km.
Po meni jedino to sto bi volio promjenit na ovoj nasoj sceni..**** niko nece da te vozi....sjetite se samo kad su momci morali organizovat bus za hrvatsku na pripreme na jednu od utakmica...pa slagali da su hor muzicka sekcija hahahah..dok nisu dosli na pola puta vozac je mislio da vozi takve ljude, a onda kad su zapjevali zagrmili svatio je koga in uopste vozi..sve je to zbog tih lupanja buseva..nas jednostavno niko nece da vozi..
U mostar I Sarajevo ja.mislim nikad nece niko nas vozit to sam ubjedje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 28 okt 2014, 00:16

Ja bolan kad se sjetim :) lik (prevoznik) nije znao ali granicari jesu i kad ga je ovaj pito ku su ti ovi, on rece Tuzlanski tamburasi :) da bi granicar odgovorio 'kako glup naziv za navijacku grupu' :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.