FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 16 mar 2010, 15:13

Borac i Čelik su mnogo prljavije utakmice igrali u bivšoj SFRJ nego sad otkad je ova bosanska liga....uopšte ne mogu da se sjetim nekih problema zadnjih godina,ili da je neko kukao da je oštećen sudjenjem ,pregrubom igrom ili bilo čim,ni u Zenici ni u Banjaluci...ranije je bilo svega i svačega i u Prvoj Ligi Sfrj i u Drugoj Ligi Zapad,vjerovatno neki rivalitet bio ili ne znam šta,ali uvijek je nešto napeto bilo,a o grubostima da ne pričam....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 mar 2010, 18:39

Teren je dosta solidan, za razliku od onoga kakav je bio u prvom kolu, tvrd je i nema blata, samo je pitanje kako će ga sutra uvaljati, uglavnom večerašnji trening je odrađen na glavnom terenu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 16 mar 2010, 22:31

vidim veceras se isprobavali reflektori malo :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 16 mar 2010, 23:03

killer je napisao/la:vidim veceras se isprobavali reflektori malo :mrgreen:
ја % " то $ " :mrgreen:

$ ' " ја са свог $ $ $ ?, вјероватно & % " % ? су ?

" $ сутра $ & ", терен ' ", ? $ :lol: 8-)

% ' $ $ " " :D
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 mar 2010, 23:34

Reflektori su bili upaljeni zbog treninga, a onda poslije toga teren je dodatno uvaljan, sasvim solidno izgleda...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 17 mar 2010, 09:18

$ & на $ $ " ¥ (18 ¥) " 18. ? " ? " " старог ? ?. У & $ ? & & $ са нова " $ $ ? " на ?, а у $ ' % ¥ % Зоран " ' $ ¥ на све ".
Његов " Стојан ? / " " $ ' &.

- За ? $ ? ", $ " све " на ?. " су $ " " ' ? са ". % " $ & % са " & " $ $ $ нова " $ - & је ?.

$ & & " $ познаје ", % је ? ? " управо за ", те ? $ се пажња ' " на $ " $ " ' " " ?.

- " ? " $ ", а & " $ ? " на & ' $ " пажњу. " ", ту су ? ", " &, $ $ ", " &, & " " $. Уз то, " тренер ' " је $ " " " - " $ $ по & " $ %. ? $ ' ? " $ " " $ - то сутра $, те & % $ - " је ".

Његов " & " " је ' у " " ? & $ " $ се - у ", те ' $ се ? - $ $.

- " је $ " - $ $ се & " $ $ " " је $ - " нове $ " су " $ за &. $ све $ & " ? $ уз $ " " ' $ " са " / & за ? - " је ".

Са ? " ? " " - ? " у " $-&.

- Вјероватно - ? сусрета са " " у " & " ? $ се " " ' $ $ $ са " " у &, те ? $ $. Овај ? " $ напоран " у " $ & ? $ ". За нас " ? успјех " $ " ? " у $ " са " " " ?, % " нас ? у " за ? " ? & - $ је ?.

$ је у " терен $ $, он се тренутно ? у $ стању.

- Терен - $ & " " у $ $ стању, % је " " с њега & $ се ". ? $ - " & ? за ово $ $ - & је ?.

" тренер ? ? % $ се осврнуо на $ гостовање у ".

- ? ' ? " & ? " са ? " ? ' $ $ ' ту " ? $ ". & ' $ $ " $ ', $ се ? $ &, ? " " & $ ", на & не " ? " " ? - & је ?.

(? &)
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 17 mar 2010, 09:21

borcev_navijac je napisao/la:

nadam se da će se kajkut i stupar i petrić oporaviti , olja je odradio kaznu.

moj tim protiv čelika:

------------------------------Knežević-----------------------------------

stupar-----------ćorić (trivunović)------petrić------------puzigaća

--------------------------grahovac(vukobratović)-----------------------

stančeski-----------------------stevanović----------------------------jandrić

---------------vukelja------------------------------------

-----------------------------------------kajkut
koliko vidim po najavama ekipe u glasu, maric ko da cita ovaj forum :) igra bas ova postava sa izuzetkom lijevog bocnog gfdje je najavljen ipak damjanovic ( ne mogu to bas da razumijem al eto mozda je razlog u tome sto je damjanovic ipak puno ofanzivniji igrac od stupara)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 mar 2010, 09:23

moj tim protiv čelika:

koliko vidim po najavama ekipe u glasu, maric ko da cita ovaj forum :) igra bas ova postava sa izuzetkom lijevog bocnog gfdje je najavljen ipak damjanovic ( ne mogu to bas da razumijem al eto mozda je razlog u tome sto je damjanovic ipak puno ofanzivniji igrac od stupara)
Ispravak, desni bočni je u pitanju, a nema ni malog Grahe...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 17 mar 2010, 09:25

VB 1987 je napisao/la:

moj tim protiv čelika:

Ispravak, desni bočni je u pitanju, a nema ni malog Grahe...
da moja greska desni bocni :),vukobratovic ja sam to i stavio kao alternativu, pa covjek odabrao, ja mislim da ce mali graha da udje nekad u drugom poluvremenu i da ce on da zarotira njih dvojicu da bi dobio na brzini veznog reda uvodjenjem svjezeg zadnjeg veznog .
TREĆI PUT ČASTIMO !

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 17 mar 2010, 10:28

pa postava za ovo kolo ne moze bolja,,,jedino ostaje to da starcenski nema pojima u veznom,pune se bolje snalazi kao bek...bez obzira na to mene nekao vise brine kajkut kao klasican spic...bolji je van sesnaest pa kad je zategne svaka preko gola al nema veze :) pogodice i on jednog lijepog dana,mozda danas....evo ja tipujem na kajkuta van sesnaest ;)
DUPLA MAJSTORE

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 17 mar 2010, 10:32

opustenoBL je napisao/la:pa postava za ovo kolo ne moze bolja,,,jedino ostaje to da starcenski nema pojima u veznom,pune se bolje snalazi kao bek...bez obzira na to mene nekao vise brine kajkut kao klasican spic...bolji je van sesnaest pa kad je zategne svaka preko gola al nema veze :) pogodice i on jednog lijepog dana,mozda danas....evo ja tipujem na kajkuta van sesnaest ;)
uuuu kako mislim da grijesis, kajkut je kritican kad je daleko od gola, on je klasicni spic koji bas treba da bude blizu gola, a ne da prima loptu daleko i mora da prvi neki prodor, nije on za toga, on je da je primi negdje u 16 i jednom ili dva kontakta da go
TREĆI PUT ČASTIMO !

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 17 mar 2010, 10:50

opustenoBL je napisao/la:pa postava za ovo kolo ne moze bolja,,,jedino ostaje to da starcenski nema pojima u veznom,pune se bolje snalazi kao bek...bez obzira na to mene nekao vise brine kajkut kao klasican spic...bolji je van sesnaest pa kad je zategne svaka preko gola al nema veze :) pogodice i on jednog lijepog dana,mozda danas....evo ja tipujem na kajkuta van sesnaest ;)
uuuu kako mislim da grijesis, kajkut je kritican kad je daleko od gola, on je klasicni spic koji bas treba da bude blizu gola, a ne da prima loptu daleko i mora da prvi neki prodor, nije on za toga, on je da je primi negdje u 16 i jednom ili dva kontakta da go
pa nije on bilbija da iz dva kontakta da go...lik je poluspic,al' dobro ja se nadam da ce se dobro snaci i u ovoj ulozi.
DUPLA MAJSTORE

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 17 mar 2010, 11:05

u subotu ima prenos utakmice Siroki-Borac 8-)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 mar 2010, 11:52

Kao sto sam to ucinio prije utakmice sa Laktasima,i danas bih apelovao da veceras navijamo i dajemo punu podrsku do zadnjeg minuta,a svoje misljenje o borbenosti i igri izrazimo tek kad sudija odsvira kraj.

Kritikovacemo i pametovati ovdje na forumu veceras i sledecih dana,ali danas na stadionu svi moramo biti kao jedan. Cini mi se da mnogi nisu svjesni koliko nam je ova utakmica vazna,i maltene prizeljkuju kiks da bi se trazile neke smjene u strucnom stabu,upravi,igrackom kadru i slicno...ne samo ovde na forumu,vec i u gradu ima mnogo takvih prica kojih sam se naslusao prethodnih dana... Nakon godina tavorenja nas klub je dosao na prag Evrope koju cekamo vise od dvadeset godina,i ako ikad treba podrzati igrace i trenera,to je onda veceras,jer ovo nam je uz Slaviju jedino pravo tesko domacinstvo ovog proljeca,i ako veceras pobjedimo,ne znam kakav bi se scenario trebao desiti da ne docekamo evropske klubove u julu u nasem gradu i na nasem stadionu.

Necu quotati sam sebe sta sam sve napisao prije Laktasa, ne volim to,mada ne bi bilo lose,vec samo jednu recenicu koju sam napisao a pokazala se kao prorocanska,pa cu je zato ponoviti danas.
1- Sutra ne galamiti na nase igrace i ne stvarati bespotrebnu nervozu ako u prvih pola sata ne bude 2-0 za nas,cak i ako do 70 minute bude 0-0 jedna ce uci,makar u nadoknadi.

Eto toliko,a veceras cemo analizirati i sve ostalo,a do tad pomognimo bar ono koliko je do nas,tj da nas bude sto vise i da podrska bude maximalna.....

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 17 mar 2010, 12:13

Fudbaler novosadske Vojvodine i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija nalazi se na meti španskog Rasinga i njemačkog Šalkea, a klub iz Santandera je za njega navodno spreman da izdvoji milion evra.

Ovu informaciju juče su prenijeli španski i engleski mediji, a navodi se da je španski klub, inače član Primere, jedne od najjačih liga na svijetu, već duže vrijeme zainteresovan za mladog fudbalera.

Što se Šalkea tiče, trener Feliks Magat je još u januaru od svojih skauta dobio sjajne preporuke za Bilbiju, te je pokušao da ga angažuje ali nije uspio.

Sada kada je Rasing ozbiljno "zagrizao", u njemačkom bundesligašu su se prepali da bi mogli ostati kratkih rukava, pa su najavili da će vrlo brzo stići i njihova konkretna ponuda za mladog bh. internacionalca.

Fudbalski dragulj za oko fudbalskih skauta zapao je još dok je nosio dres banjalučkog Borca. S njim u timu, banjalučki klub je sjajno odigrao proljećni dio sezone 2008/2009 Premijer lige BiH, kao i jesenji dio ove sezone, koji se završili na drugom mjestu sa bodom zaostatka za liderom Širokim Brijegom.

Sjajne igre nisu mogle proći nezapaženo, tako da su ubrzo na adresu Borca stizale ponude iz dosta klubova, a ni tadašnji selektor fudbalske reprezentacije BiH Miroslav - Ćiro Blažević nije ostao imun, pa je dolazio u Banjaluku da se lično uvjeri u njegove kvalitete. Ipak, Bilbiju su problemi sa zdravljem spriječili da se pokaže pred Blaževićem.

U januaru je iz Borca prešao u novosadsku Vojvodinu, gdje je dočekan kao veliko pojačanje. Nije mu dugo trebalo da se u dresu "lala" iskaže jer je na zimskim pripremama novosadskog kluba u Antaliji postigao čak pet golova, a i u prvenstvu Srbije je jedan od najbolje ocijenjenih igrača kluba iz Novog Sada.

Pred Bilbijom, koji je prošle godine izabran za najboljeg sportistu RS i najtalentovanijeg sportistu BiH, je svijetla budućnost, a ako se prema najavama na ljeto ostvari transfer u Španiju, biće to velik korak ka ostvarenju ovog cilja.

Nemanja Bilbija juče nije bio dostupan na telefon, tako da nismo bili u mogućnosti iz prve ruke da čujemo informacije u vezi s interesovanjem španskog i njemačkog kluba.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 17 mar 2010, 12:38

moj tim protiv čelika:

svidja mi se sto imamo ovako tri kvalitetna stopera...coric-trivunovic-petric....mislim da ce petric ostati na klupi....i ne znam,zasto si stavio olija na lijevo krilo....definitivno tu nece igrati...
inace,vrijeme se cini idealno za fudbal.... valjda ce tako ostati i do kraja dana... smjese nam se tri boda... 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 mar 2010, 12:44

Ljudi da budemo realni ne dolazi nam Čelzi nego Čelik! :D i zato se opustite i uživajte pa jel tako, ako ćemo realno. 8-) ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 mar 2010, 13:50

Danas ovi nasi moraju da grizu od pocetka! Odmah da posaljemo jasnu poruku i danasnjim gostima, a vala i onima koji jedu prasinu iza nas!

Pored borbenosti koju hocu da vidim, druga zelja mi je da ne vidim Damjanovica u timu. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 mar 2010, 14:07

Simpatizer je napisao/la:Danas ovi nasi moraju da grizu od pocetka! Odmah da posaljemo jasnu poruku i danasnjim gostima, a vala i onima koji jedu prasinu iza nas!

Pored borbenosti koju hocu da vidim, druga zelja mi je da ne vidim Damjanovica u timu. :mrgreen:
Tačno, to bi bilo i više nego dovoljno, eto ja se nadam da ćemo danas odigrati jednu pravu utakmicu, teren je u sasvim solidnom stanju, znači, ajde da upišemo tu tricu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 17 mar 2010, 14:44

Info koji sam dobio, vrlo puzdan

projekat za stadion prosao, nakon zavrsetka tenderske procedure, radovi bi trebali poceti 1.maja

ide sjever i jug
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.