Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Golom Mandzukica Atletico vodi protiv Getafea nakon 45 minuta 
Bravo Atletico
Rutinska pobjeda za ponovno ukljucenje kada je borba za naslov u pitanju. Kao sto sam rekao jucer Atletico ima veliku prednost jer u drugom dijelu sezone samo mora gostovati kod Seville, dok ce ostale konkurente docekati na Vincente Calderonu.
Rutinska pobjeda za ponovno ukljucenje kada je borba za naslov u pitanju. Kao sto sam rekao jucer Atletico ima veliku prednost jer u drugom dijelu sezone samo mora gostovati kod Seville, dok ce ostale konkurente docekati na Vincente Calderonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pobjede na ovakvim gostovanjima su najvaznije, iduce kolo bi trebala biti rutinska pobjeda jer na Calderon dolazi Cordoba.
Prvih 5 ekipa je unutar 2 boda nakon 9 kola, vidjecemo dokle ce Sevilla i Valencia drzati ovakav tempo, netko ce morati popustiti, a ako ne onda nas ceka velika borba za pozicije u vrhu.
Prvih 5 ekipa je unutar 2 boda nakon 9 kola, vidjecemo dokle ce Sevilla i Valencia drzati ovakav tempo, netko ce morati popustiti, a ako ne onda nas ceka velika borba za pozicije u vrhu.
Cholo Simeone je izabran za najboljeg trenera prosle sezone Primere
Potpuno zasluzeno!!
Sergio Ramos je nabolji branic ispred Mirande, iako mislim da je Miranda zasluzio tu nagradu

Potpuno zasluzeno!!
Sergio Ramos je nabolji branic ispred Mirande, iako mislim da je Miranda zasluzio tu nagradu

Po čemu molim te?freddy25 je napisao/la:Cholo Simeone je izabran za najboljeg trenera prosle sezone Primere
Potpuno zasluzeno!!![]()
naprijed rejal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Možda zbog činjenice da je bio bolji od Ramosa prošle sezone? I on, a bogami i Godin. 
i ja navijam za Real i mislim da je Miranda trebao dobit tu nagradu ili Godin al prije MirandaSveti je napisao/la:Po čemu molim te?freddy25 je napisao/la:Cholo Simeone je izabran za najboljeg trenera prosle sezone Primere
Potpuno zasluzeno!!![]()
@ sveti ,pa mozda zato jer je atletico madrid sampion spanije koji je primio ubjedljivo najmanje golova u la ligi prosle sezone(samo 26) pa je onda ocito da miranda ili godin kad glavni odbrambeni sampiona spanije zasluzuju ovu nagradu prije ramosa ciji tim je primio priblizan broj golova kao i atletic bilbao,onda samo 5 golova manje nego jedan levante.
ma nisu igraci atletica dovoljno popularni ,nisu dovoljno zvijezde da bi osvojili ove nagrade ,
kad treci u ligi uzme gotovo sve nagrade znas koliko je sati,
gabi ,koke ,godin ili miranda ,su morali uzet nagrade za najbolje na svojoj poziciji,citavu sezonu su dokazivali da su najbolji al kakvi
,nagrade su postale smijurija
ma nisu igraci atletica dovoljno popularni ,nisu dovoljno zvijezde da bi osvojili ove nagrade ,
gabi ,koke ,godin ili miranda ,su morali uzet nagrade za najbolje na svojoj poziciji,citavu sezonu su dokazivali da su najbolji al kakvi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Osjećam dozu ljubomore u tvom postu stoga neću previše riječi trošiti na odgovor.barca_87 je napisao/la:@ sveti ,pa mozda zato jer je atletico madrid sampion spanije koji je primio ubjedljivo najmanje golova u la ligi prosle sezone(samo 26) pa je onda ocito da miranda ili godin kad glavni odbrambeni sampiona spanije zasluzuju ovu nagradu prije ramosa ciji tim je primio priblizan broj golova kao i atletic bilbao,onda samo 5 golova manje nego jedan levante.
gabi ,koke ,godin ili miranda ,su morali uzet nagrade za najbolje na svojoj poziciji,citavu sezonu su dokazivali da su najbolji al kakvi,nagrade su postale smijurija
Sve nagradne su apsolutno zaslužene, a broj primljenih golova atletika ne odražava se samo u kvalitetu štoperskog para već u mentalitetu cijele ekipe. I tome je i poenta, ono što cio svijet priča evo dvije godine. Atletiko nije individualno najbolja ekipa na svijetu, dok gledano timski, sigurno jeste, a ovo gore su individualne nagrade stoga ne znam po čemu je zaista Miranda bolji od Ramosa, Costa od Ronalda, ili Gabi (
naprijed rejal
cuj ne gleda se broj primljenih golova ,ne gleda se ko je bio sampion pa sta se gleda de mi ti reci,ko je ljepsi ,ko je popularniji ???Sveti je napisao/la:
Osjećam dozu ljubomore u tvom postu stoga neću previše riječi trošiti na odgovor.
Sve nagradne su apsolutno zaslužene, a broj primljenih golova atletika ne odražava se samo u kvalitetu štoperskog para već u mentalitetu cijele ekipe. I tome je i poenta, ono što cio svijet priča evo dvije godine. Atletiko nije individualno najbolja ekipa na svijetu, dok gledano timski, sigurno jeste, a ovo gore su individualne nagrade stoga ne znam po čemu je zaista Miranda bolji od Ramosa, Costa od Ronalda, ili Gabi () od Modrića.
pa hajmo obrnuto ,po cemu je to modric bio bolji od gabija prosle sezone ,ramos od mirande ili godina koji su usput bili prvaci spanije.samo mi to odgovori i eto,ak imas kakve argumente reci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Nije trebao ni Ramos ni Miranda nego Godin.
Vidim ne spominjes Iniestu prije Semira Cerica, to ti je zasluzeno izgleda?
Godin i Koke su morali dobiti nagrade, al Godin nije bio ni u konkurenciji, ne znam zasto.
Godin i Koke su morali dobiti nagrade, al Godin nije bio ni u konkurenciji, ne znam zasto.
pisao sam na "primeri" o ovome viseMozambik je napisao/la:Vidim ne spominjes Iniestu prije Semira Cerica, to ti je zasluzeno izgleda?
napisao sam "gabi ,koke ,miranda ili godini su morali uzet nagrade za najbolje " gledaj malo
normalno da je smijesno izbor inieste ispred kokea
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kakav crni Gabi da bude najbolji veznjak Primere, uozbiljite se.
Godin i Koke su trebali uzet, ovo ostalo je ok.
Godin i Koke su trebali uzet, ovo ostalo je ok.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Napisao si: "Pa hajmo obrnuto ,po cemu je to modric bio bolji od gabija prosle sezone ,ramos od mirande ili godina koji su usput bili prvaci spanije.samo mi to odgovori i eto,ak imas kakve argumente reci".
Slazem se sa Lillardom, Koke i Godin su moralo dobiti nagrade, ostalo je realno.
Slazem se sa Lillardom, Koke i Godin su moralo dobiti nagrade, ostalo je realno.
Znate sta je navjeca ironija ?
Sto je vecina navijaca tog istog Ramosa pljuvala protekle godine zajednom sa Pepeom, a sada nakon izbora ga brane.
Pa odlucite se. Je li odlican stoper ili panj.
Sto je vecina navijaca tog istog Ramosa pljuvala protekle godine zajednom sa Pepeom, a sada nakon izbora ga brane.
Pa odlucite se. Je li odlican stoper ili panj.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 28 okt 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Do nove godine panj, poslije nove godine najbolji stoper univerzuma, tako ide sa Ramosom odavno.
Miranda je najbolji štoper lige, neovisno od nagrade.
Pepenbauer je najbolji štoper lige.Godin je trebao dobiti nagradu.Rajaz je napisao/la:Miranda je najbolji štoper lige, neovisno od nagrade.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.