Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

gojzerica
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la gojzerica » 20 okt 2014, 13:56

ispuhat ćeš ako budeš ležao po cijeli dan

sumnjam da ćeš moći bez teretane nešto postići

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 okt 2014, 17:14

jasmin10 je napisao/la:ma kakvi steroidi, ne daj Boze :D
a znaci nije mi potrebna teretana ?
@ilprincipe, da li cu dobiti mase uzimajuci proteine+kreatine ? s obzirom na to da sam tezak oko 65 kg, a visok 185cm :eh:
i da li su kreatini toliko losi, jer sam cuo da nakon prestanka uzimanja kreatine se doslovne ispuse :D
Potrebna ti je teretana. Radi čučnjeve sa težinama, benč i mrtvo dizanje (eventualno propadanja i vratilo) .

To ti je dovoljno da se pripremiš za ta testiranja. Dobit ćeš puno na snazi a i na masi.

Nije istina to za kreatin. Najbolje ti je da kupiš na kojem piše "Micronized" i nećeš imat nikakvih problema ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 20 okt 2014, 17:16

Kreatin se može uzeti bilo kad u toku dana, nije nužno da se uzme neposredno prije treniga.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2014, 17:37

e hvala kralju. od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.
za par dana cu uzeti protein, a od prijatelja cu uzeti kreatin.
malo je nezgodno ici kada ima raje puno, jer ne mogu dizati velike kilaze pa znam kako ce me gledati preko oka :D

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 20 okt 2014, 17:52

jasmin10 je napisao/la:e hvala kralju. od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.
malo je nezgodno ici kada ima raje puno, jer ne mogu dizati velike kilaze pa znam kako ce me gledati preko oka :D
Ako ne ides u seljacku teretanu, nemaju sta da te "preko oka" gledaju, jer svako od njih je poceo s malim kilazama :D samo moja preporuka, nemoj odmah kreatin, idi prvo mjesec/dva u teretanu, da sam vidis koliko mozes bez kreatina napredovati :)

edit : tek sad vidio da imas testiranje za mjesec, tek tad ti ne bi preopuricio kreatin, kreatin ti djeluje tek nakon par sedmica, neces ti njega prvi dan popiti i odmah moci vise dizati, ipak to nije booster :D

@ilprincipe, da li cu dobiti mase uzimajuci proteine+kreatine ? s obzirom na to da sam tezak oko 65 kg, a visok 185cm :eh:
i da li su kreatini toliko losi, jer sam cuo da nakon prestanka uzimanja kreatine se doslovne ispuse :D
Svedno ti ako nakon par mjeseci prestanes s teretanom ti ces ispuhati, bilo to da si kreatin uzimao ili ne :D , nece tebi ruka ostati 40 cm cijeli zivot ako ti prestanes s teretanom :D previse lijepo da je tako :D .. to ti je samo mit od ovi ljudi sto nisi teretanu vidjeli iznutra :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2014, 19:05

sagitarius je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:e hvala kralju. od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.
Ako ne ides u seljacku teretanu, nemaju sta da te "preko oka" gledaju, jer svako od njih je poceo s malim kilazama :D samo moja preporuka, nemoj odmah kreatin, idi prvo mjesec/dva u teretanu, da sam vidis koliko mozes bez kreatina napredovati :)

edit : tek sad vidio da imas testiranje za mjesec, tek tad ti ne bi preopuricio kreatin, kreatin ti djeluje tek nakon par sedmica, neces ti njega prvi dan popiti i odmah moci vise dizati, ipak to nije booster :D

Svedno ti ako nakon par mjeseci prestanes s teretanom ti ces ispuhati, bilo to da si kreatin uzimao ili ne :D , nece tebi ruka ostati 40 cm cijeli zivot ako ti prestanes s teretanom :D previse lijepo da je tako :D .. to ti je samo mit od ovi ljudi sto nisi teretanu vidjeli iznutra :)
a meni je samo cilj da nabacim mase i da se spremim za testiranja. kasno pocinjem s ozbiljnim pripremama i pitanje je koliko se moze uraditi za samo mjesec dana :problem:
znaci, ipak samo cu uzimati sad za sad protein :D
je li neophodno da se odustane od alkohola ? :mrgreen:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 20 okt 2014, 21:23

ne očekuj čudo od proteina, on je tu da ti obnovi mišiće, nećeš ti dobiti neku mega snagu od njega..

džaba tebi protein, ako ti je ishrana ''za qrac'', znači ishrana ti je najbitnija.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 20 okt 2014, 22:30

neki program za definiciju?
goveđigulašmajka

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 okt 2014, 22:36

Definicija= cardio

Uvedi 20 minuta maksimalnog trcanja ili na biciklu, svaki drugi trening. Ako to nepomogne uvedi svaki trening.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 20 okt 2014, 22:36

za početak promjeniš avatar.

:mrgreen:

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 20 okt 2014, 22:41

gojzerica je napisao/la:za početak promjeniš avatar.

hahaha ljudino :lol:
samoposmatram je napisao/la:Definicija= cardio

Uvedi 20 minuta maksimalnog trcanja ili na biciklu, svaki drugi trening. Ako to nepomogne uvedi svaki trening.
probat cu pa cemo vidit kako ide
goveđigulašmajka

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 okt 2014, 19:39

sta bi mi vi preporucili za masu ? gener neki ili protein ? :D

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 okt 2014, 19:52

slika
FORZA MARŠAL !!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 okt 2014, 19:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hodza skupo pecenje :mrgreen:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 okt 2014, 20:52

jasmin10 je napisao/la:od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.
Odmah da ti kažem drug da od ovog nema ništa. Da bi rezultati bili vidljivi moraš kvalitetno raditi najmanje 3 mjeseca. Redovno i pravilno trenirati i zdravo se hraniti. Nije se niko nabildao za mjesec. Obično ti koji hoće odmah rezultate napuste teretanu nakon 2 sedmice. Samo volja drug. :thumbup:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 okt 2014, 22:15

Raja planirao sam krenut u teretanu, ali mislim da bih prvo trebao da skinem ove masne naslage oko stomaka i nogu. naravno najbolji način je trčanje, a ja bih da vas pitam, pored pravilne ishrane, da li će mi neki suplementi u tome posebno pomoći? tipa neki, fat burner, ili kreatin recimo? Hvala unaprijed, živ'li
naprijed rejal

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 okt 2014, 22:35

SiouxLukavac je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.
Odmah da ti kažem drug da od ovog nema ništa. Da bi rezultati bili vidljivi moraš kvalitetno raditi najmanje 3 mjeseca. Redovno i pravilno trenirati i zdravo se hraniti. Nije se niko nabildao za mjesec. Obično ti koji hoće odmah rezultate napuste teretanu nakon 2 sedmice. Samo volja drug. :thumbup:
a drug nisam ja mislio na to da se nabildam, nego da mogu sto prije napredovati po pitanju sklekova :D
i evo maloprije sam iz teretane dos`o i sto se tice sklekova napredujem :D
jos za par dana dobijam i kreatin i protein aBd pa cemo vidjeti rezultate :mrgreen:

@sveti, mom prijatelju je pomogao el karnitin :thumbup:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Teretana

Post Postao/la JoseMourinho » 27 okt 2014, 02:24

Sveti je napisao/la:Raja planirao sam krenut u teretanu, ali mislim da bih prvo trebao da skinem ove masne naslage oko stomaka i nogu. naravno najbolji način je trčanje, a ja bih da vas pitam, pored pravilne ishrane, da li će mi neki suplementi u tome posebno pomoći? tipa neki, fat burner, ili kreatin recimo? Hvala unaprijed, živ'li
El carnitin ili ako oces one "ne dozvoljene" clembuterol ;)

Al trci ko konj i izbaci masnu hranu koliko možeš ;)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 okt 2014, 10:31

JoseMourinho je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Raja planirao sam krenut u teretanu, ali mislim da bih prvo trebao da skinem ove masne naslage oko stomaka i nogu. naravno najbolji način je trčanje, a ja bih da vas pitam, pored pravilne ishrane, da li će mi neki suplementi u tome posebno pomoći? tipa neki, fat burner, ili kreatin recimo? Hvala unaprijed, živ'li

hvala buraz. Bacam se na karnitin :)

A gdje se to nabavlja, ta nedozvoljena supstanca :?
naprijed rejal

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 okt 2014, 14:16

Sveti je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:

hvala buraz. Bacam se na karnitin :)

A gdje se to nabavlja, ta nedozvoljena supstanca :?
Gdje hoćeš, u svakoj teretani kad udjes u pricu mozes nabavit, a ima vjerovatno u svakom protein shopu, samo ono kreni imaš li sta jaće za mrsanje...

Momak jedan iz komsiluka je sa tim čudom dosta smrso, ja ga koristio nisam nemam sta istopit :rol: :rol: al et njemu je djelovalo dobro, sad koliko je zdravo neznam al nećeš pretjerivat, on eno ga živ zdrav je :D
jbg ubrza mrsanje tj. topljenje masni naslaga, jest malo ne zdravo al et kako se ko odluci :D

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.