Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
- Kontakt:
Re: Teretana
ispuhat ćeš ako budeš ležao po cijeli dan
sumnjam da ćeš moći bez teretane nešto postići
sumnjam da ćeš moći bez teretane nešto postići
- IlPrincipe
- Kontakt:
Potrebna ti je teretana. Radi čučnjeve sa težinama, benč i mrtvo dizanje (eventualno propadanja i vratilo) .jasmin10 je napisao/la:ma kakvi steroidi, ne daj Boze![]()
a znaci nije mi potrebna teretana ?
@ilprincipe, da li cu dobiti mase uzimajuci proteine+kreatine ? s obzirom na to da sam tezak oko 65 kg, a visok 185cm![]()
i da li su kreatini toliko losi, jer sam cuo da nakon prestanka uzimanja kreatine se doslovne ispuse
To ti je dovoljno da se pripremiš za ta testiranja. Dobit ćeš puno na snazi a i na masi.
Nije istina to za kreatin. Najbolje ti je da kupiš na kojem piše "Micronized" i nećeš imat nikakvih problema

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kreatin se može uzeti bilo kad u toku dana, nije nužno da se uzme neposredno prije treniga.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
e hvala kralju. od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.
za par dana cu uzeti protein, a od prijatelja cu uzeti kreatin.
malo je nezgodno ici kada ima raje puno, jer ne mogu dizati velike kilaze pa znam kako ce me gledati preko oka
malo je nezgodno ici kada ima raje puno, jer ne mogu dizati velike kilaze pa znam kako ce me gledati preko oka

- sagitarius
- Kontakt:
Ako ne ides u seljacku teretanu, nemaju sta da te "preko oka" gledaju, jer svako od njih je poceo s malim kilazamajasmin10 je napisao/la:e hvala kralju. od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.

edit : tek sad vidio da imas testiranje za mjesec, tek tad ti ne bi preopuricio kreatin, kreatin ti djeluje tek nakon par sedmica, neces ti njega prvi dan popiti i odmah moci vise dizati, ipak to nije booster

Svedno ti ako nakon par mjeseci prestanes s teretanom ti ces ispuhati, bilo to da si kreatin uzimao ili nejasmin10 je napisao/la:ma kakvi steroidi, ne daj Boze![]()
@ilprincipe, da li cu dobiti mase uzimajuci proteine+kreatine ? s obzirom na to da sam tezak oko 65 kg, a visok 185cm![]()
i da li su kreatini toliko losi, jer sam cuo da nakon prestanka uzimanja kreatine se doslovne ispuse

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
a meni je samo cilj da nabacim mase i da se spremim za testiranja. kasno pocinjem s ozbiljnim pripremama i pitanje je koliko se moze uraditi za samo mjesec danasagitarius je napisao/la:Ako ne ides u seljacku teretanu, nemaju sta da te "preko oka" gledaju, jer svako od njih je poceo s malim kilazamajasmin10 je napisao/la:e hvala kralju. od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.
malo je nezgodno ici kada ima raje puno, jer ne mogu dizati velike kilaze pa znam kako ce me gledati preko okasamo moja preporuka, nemoj odmah kreatin, idi prvo mjesec/dva u teretanu, da sam vidis koliko mozes bez kreatina napredovati
edit : tek sad vidio da imas testiranje za mjesec, tek tad ti ne bi preopuricio kreatin, kreatin ti djeluje tek nakon par sedmica, neces ti njega prvi dan popiti i odmah moci vise dizati, ipak to nije booster![]()
Svedno ti ako nakon par mjeseci prestanes s teretanom ti ces ispuhati, bilo to da si kreatin uzimao ili nejasmin10 je napisao/la:ma kakvi steroidi, ne daj Boze![]()
i da li su kreatini toliko losi, jer sam cuo da nakon prestanka uzimanja kreatine se doslovne ispuse, nece tebi ruka ostati 40 cm cijeli zivot ako ti prestanes s teretanom
previse lijepo da je tako
.. to ti je samo mit od ovi ljudi sto nisi teretanu vidjeli iznutra

znaci, ipak samo cu uzimati sad za sad protein

je li neophodno da se odustane od alkohola ?

-
- Kontakt:
ne očekuj čudo od proteina, on je tu da ti obnovi mišiće, nećeš ti dobiti neku mega snagu od njega..
džaba tebi protein, ako ti je ishrana ''za qrac'', znači ishrana ti je najbitnija.
džaba tebi protein, ako ti je ishrana ''za qrac'', znači ishrana ti je najbitnija.
-
- Kontakt:
Definicija= cardio
Uvedi 20 minuta maksimalnog trcanja ili na biciklu, svaki drugi trening. Ako to nepomogne uvedi svaki trening.
Uvedi 20 minuta maksimalnog trcanja ili na biciklu, svaki drugi trening. Ako to nepomogne uvedi svaki trening.
-
- Kontakt:
za početak promjeniš avatar.

hahaha ljudinogojzerica je napisao/la:za početak promjeniš avatar.

probat cu pa cemo vidit kako idesamoposmatram je napisao/la:Definicija= cardio
goveđigulašmajka
sta bi mi vi preporucili za masu ? gener neki ili protein ? 

hodza skupo pecenje

-
- Kontakt:
Odmah da ti kažem drug da od ovog nema ništa. Da bi rezultati bili vidljivi moraš kvalitetno raditi najmanje 3 mjeseca. Redovno i pravilno trenirati i zdravo se hraniti. Nije se niko nabildao za mjesec. Obično ti koji hoće odmah rezultate napuste teretanu nakon 2 sedmice. Samo volja drug.jasmin10 je napisao/la:od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.

Raja planirao sam krenut u teretanu, ali mislim da bih prvo trebao da skinem ove masne naslage oko stomaka i nogu. naravno najbolji način je trčanje, a ja bih da vas pitam, pored pravilne ishrane, da li će mi neki suplementi u tome posebno pomoći? tipa neki, fat burner, ili kreatin recimo? Hvala unaprijed, živ'li
naprijed rejal
a drug nisam ja mislio na to da se nabildam, nego da mogu sto prije napredovati po pitanju sklekovaSiouxLukavac je napisao/la:Odmah da ti kažem drug da od ovog nema ništa. Da bi rezultati bili vidljivi moraš kvalitetno raditi najmanje 3 mjeseca. Redovno i pravilno trenirati i zdravo se hraniti. Nije se niko nabildao za mjesec. Obično ti koji hoće odmah rezultate napuste teretanu nakon 2 sedmice. Samo volja drug.jasmin10 je napisao/la:od večeras aBd krećem u teretanu i nadam se da ce rezultati uskoro biti vidljivi.

i evo maloprije sam iz teretane dos`o i sto se tice sklekova napredujem

jos za par dana dobijam i kreatin i protein aBd pa cemo vidjeti rezultate

@sveti, mom prijatelju je pomogao el karnitin

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Teretana
El carnitin ili ako oces one "ne dozvoljene" clembuterolSveti je napisao/la:Raja planirao sam krenut u teretanu, ali mislim da bih prvo trebao da skinem ove masne naslage oko stomaka i nogu. naravno najbolji način je trčanje, a ja bih da vas pitam, pored pravilne ishrane, da li će mi neki suplementi u tome posebno pomoći? tipa neki, fat burner, ili kreatin recimo? Hvala unaprijed, živ'li

Al trci ko konj i izbaci masnu hranu koliko možeš

hvala buraz. Bacam se na karnitinJoseMourinho je napisao/la:El carnitin ili ako oces one "ne dozvoljene" clembuterolSveti je napisao/la:Raja planirao sam krenut u teretanu, ali mislim da bih prvo trebao da skinem ove masne naslage oko stomaka i nogu. naravno najbolji način je trčanje, a ja bih da vas pitam, pored pravilne ishrane, da li će mi neki suplementi u tome posebno pomoći? tipa neki, fat burner, ili kreatin recimo? Hvala unaprijed, živ'li

A gdje se to nabavlja, ta nedozvoljena supstanca

naprijed rejal
- JoseMourinho
- Kontakt:
Gdje hoćeš, u svakoj teretani kad udjes u pricu mozes nabavit, a ima vjerovatno u svakom protein shopu, samo ono kreni imaš li sta jaće za mrsanje...Sveti je napisao/la:hvala buraz. Bacam se na karnitinJoseMourinho je napisao/la:El carnitin ili ako oces one "ne dozvoljene" clembuterolSveti je napisao/la:Raja planirao sam krenut u teretanu, ali mislim da bih prvo trebao da skinem ove masne naslage oko stomaka i nogu. naravno najbolji način je trčanje, a ja bih da vas pitam, pored pravilne ishrane, da li će mi neki suplementi u tome posebno pomoći? tipa neki, fat burner, ili kreatin recimo? Hvala unaprijed, živ'li
A gdje se to nabavlja, ta nedozvoljena supstanca
Momak jedan iz komsiluka je sa tim čudom dosta smrso, ja ga koristio nisam nemam sta istopit

jbg ubrza mrsanje tj. topljenje masni naslaga, jest malo ne zdravo al et kako se ko odluci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.