2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2014-15 NBA Off-Season
Orlando je 3 godine udaljen od borbe za 8. mjesto.
Kad Orlando bude imao u ekipi bar 2-3 igrača koja ko i mogu nešto iskreirat i pogodit onda će bit u borbi za PO, ovako imaju skupinu razbijača tabli koji su ruku na srce dosta dobri odbrambeno ali još uvijek premladi da bi činili tu neku razlikuAjsKjub je napisao/la:Paša moj, podcjenjuješ Orlando.
Upravo tako. Ne kontam o kakvom podcjenjivanju se priča kad se neće približiti ni borbi za Playoff a kamoli Playoff-u.Donnie Darko je napisao/la:Orlando je 3 godine udaljen od borbe za 8. mjesto.
Biće zanimljivo pratiti Oladipa, prošle sezone mi je bio najbolji rookie. Pravi all-rounder, odlična odbrana..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Od mnogih ekipa na Zapadu se ocekuje napredak,tako da ce SAS tesko imati 1. startnu poziciju,posebno sto ce se u sezonu uci s brojnim problemima.Na Istoku ocekujem da CHI bude prvi znajuci kako Thibs 'gura' svoju ekipu.Za CLE me ne bi iznenadilo da budu ispod 2. mjesta.WSH ce imati problema da duplicira ono od prosle sezone zbog brojnih povreda,a ocekujem da u top 4,pa mozda cak i 2. mjesto(ako budu zdravi glavni igraci) bude ATL.Ta ekipa je strasno napredovala i ciljano su doveli pojacanja.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ove godine je u Orlandu meni najzanimljiviji Payton. Po meni jedan od glavnih kandidata za RoY-a.Clutch je napisao/la:Upravo tako. Ne kontam o kakvom podcjenjivanju se priča kad se neće približiti ni borbi za Playoff a kamoli Playoff-u.Donnie Darko je napisao/la:Orlando je 3 godine udaljen od borbe za 8. mjesto.
Biće zanimljivo pratiti Oladipa, prošle sezone mi je bio najbolji rookie. Pravi all-rounder, odlična odbrana..
@nezalaganje, slazem se sa tobom za Atlantu. Podcjenio sam ih jučer malo. Ako ostanu zdravi bit će sigurno u top5 na istoku.
Kako god, očekuje nas vrlo zanimljiva sezona, istok izgleda puno zanimljiviji nego inače, a zapad se dodatno pojačao

- adriano_leite
- Kontakt:
Meni je licno New York siguran u playoffu, tu su i novi igraci, a tu je i Phil, tako da mislim da nece sebi dozvoliti sezonu bez playoffa, dok mi Toronto bas i ne djeluje kao siguran putnik u PO u poredjenju sa Knicksima, iskljucivo jer su u Knicksima Melo i Phil.Neutral je napisao/la:Toronto jedino sa povredama glavnih igrača može biti ispod Knicks-a.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Slažem se za Atlantu, sa zdravim Horfordom definitvno su Top 5 ekipa a možda i nešto više..Cavsi ipak mislim da idu među prva dva.NEZALAGANJE je napisao/la:Od mnogih ekipa na Zapadu se ocekuje napredak,tako da ce SAS tesko imati 1. startnu poziciju,posebno sto ce se u sezonu uci s brojnim problemima.Na Istoku ocekujem da CHI bude prvi znajuci kako Thibs 'gura' svoju ekipu.Za CLE me ne bi iznenadilo da budu ispod 2. mjesta.WSH ce imati problema da duplicira ono od prosle sezone zbog brojnih povreda,a ocekujem da u top 4,pa mozda cak i 2. mjesto(ako budu zdravi glavni igraci) bude ATL.Ta ekipa je strasno napredovala i ciljano su doveli pojacanja.
Meni je Carlotte nepoznanica, iako imaju jako lijepu prvu petorku pitanje je kako će to sve funkcionisati s obzirom da imaju nekoliko novih igrača.
Brooklyn očekujem visoko, dok se Toronto ovdje precjenjuje. Boriće se za Playoff, 6th seed max.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne znam kako su vam Netsi ispred Raptorsa al dobro.
Da Lopez odigra 60 utakmica (good luck) nisam siguran dal bi uhvatili playoff.
Da Lopez odigra 60 utakmica (good luck) nisam siguran dal bi uhvatili playoff.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mislim ja da se TOR precjenjuje nesto.To je ekipa koja je vec nekoliko godina na okupu,a dodali su igrace koji im mogu pomoci.Jako su opasni.Mnogi ocekuju da sve ekipe koje su prosle godine napravili iskorak,to nadograde.Medjutim,to ne funkcionise tako.Jednostavno je nemoguce da svi napreduju.E tu ja vidim blagi pad kod nekih ekipa,a posebno kod ovih koji su 'cackali'' oko svojih rostera i mijenjali igrace,a da jos uvijek nisu potpuno etablirani.To su mi ekipe tipa CHA i WSH na Istoku.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što se Charlotte tiče, iskreno ne bih se iznenadio da budu drugi na istoku, a isto tako se ne bih iznenadio ni da upišu manje od 35 pobjeda. Lance Stephenson je najveći upitnik u ligi trenutno. Poludit će to je sigurno, sad da li će poludit u smislu da upiše opet najviše triple doublova u ligi i odvede Hornetse do 50 pobjeda, ili će poludit u smislu da ispaljuje 20 šuteva svaku noć na 35% šuta i zakuca Hornetse na vrh lutrije, to preostaje da vidimo.
Jednu stvar znam, a to je da ću ga gledati najviše uz Sunse, Mirzu i Jusufa.
[youtube][/youtube]

Jednu stvar znam, a to je da ću ga gledati najviše uz Sunse, Mirzu i Jusufa.
[youtube][/youtube]

- tuzlak1987
- Kontakt:
1.Cleveland
2.Chicago
3.Toronto
4.Miami
5.Charlotte
6.Brooklyn
7.Washington
8.Indiana
9.Atlanta
10. New York
11. Boston
12. Milwaukee
13. Detroit
14. Orlando
15. Philadelphia
1. San Antonio
2. Oklahoma
3. LAC
4. Dallas
5. Houston
6. Golden State
7. Portland
8. Phoenix
9. Memphis
10. Denver
11. LAL
12. Minnesotta
13. NO
14. Sacramento
15. Utah
2.Chicago
3.Toronto
4.Miami
5.Charlotte
6.Brooklyn
7.Washington
8.Indiana
9.Atlanta
10. New York
11. Boston
12. Milwaukee
13. Detroit
14. Orlando
15. Philadelphia
1. San Antonio
2. Oklahoma
3. LAC
4. Dallas
5. Houston
6. Golden State
7. Portland
8. Phoenix
9. Memphis
10. Denver
11. LAL
12. Minnesotta
13. NO
14. Sacramento
15. Utah
Timberwolvesi su mi extra gotivna ekipa, volio bih da nekako uskoce u playoff.
Pekmen poslije Žoleta najbolji centar u NBA.
Pekmen poslije Žoleta najbolji centar u NBA.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit će zanimljivo gledati rasprodaju Wolvesa kada dođe deadlajn, a možda i ranije. Puni su veterana za podjeliti, Peković, Brewer, Young, Martin, Mo. Mogu dobiti pun **** pikova za njih, i lagano u novi rebuilding. A imali bi finu ekipicu za buducnost:
Dieng
Bennett
Wiggins
LaVine
Rubio
+50 hiljada pikova
Dieng
Bennett
Wiggins
LaVine
Rubio
+50 hiljada pikova
- tuzlak1987
- Kontakt:
Puno upitnika kod njih. Po meni ovu sezonu ne mogu nikako biti bolji nego sto su bili sa Loveom...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
JJ Barea radi na otkupu svog ugovora iz MIN,a onda se nada potpisu za DAL.Bas im treba jedan PG,malo ih je tu 

- NeverGiveUp
- Kontakt:
30 years ago today, Michael Jordan made his NBA debut. Jordan won rookie of the year averaging 28.2 points per game.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
hahahahahha, ma jook, štoo?JHam je napisao/la: Pises li ti mozda za nbacro??
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Podcjenjuje se Orlando žestoko...
Bold prediction: Orlando će imati top 10 odbranu lige i to bez pravog rim protector-a, 28-32 pobjede(u zavisnosti od zdravlja ekipe, iako smo već sad bez Frye-a i Oladipa), i završit će ispred Bucksa, 76-ersa, i bit će bara-bara sa Celticsima. Previše je talenta tu da neko ne bi napravio iskorak u ovoj sezoni...
I Phoenix/Portland ispred Memphisa? Seriously?
Bold prediction: Orlando će imati top 10 odbranu lige i to bez pravog rim protector-a, 28-32 pobjede(u zavisnosti od zdravlja ekipe, iako smo već sad bez Frye-a i Oladipa), i završit će ispred Bucksa, 76-ersa, i bit će bara-bara sa Celticsima. Previše je talenta tu da neko ne bi napravio iskorak u ovoj sezoni...
I Phoenix/Portland ispred Memphisa? Seriously?

Neke prognoze su, ono, zanimljive. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.