FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gifron
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gifron » 26 okt 2014, 18:46

Benjo_AFC86 je napisao/la:Čekaš X na klad, a znaš da neće past gol do sutra :x Ne treba navijački igrat nikad :mrgreen:

btw, što ne prozivate malo Džafića, gdje ste se sakrili. U 7 zadnjih utakmica dva postignuta gola. On kriv opet a? :tralala: :salut:
Pa eto, jedino sto je napravio od kako je usao u igru je jedno 6-7 prekrsaja.
Jedan grad, jedna ljubav!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 okt 2014, 18:49

TzBulevar87 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:a navijanje na stadionu kako to ?

Ima naših (tridesetak), ali nas jedva prikazuju na TV
Al' ti procjene idu od ruke :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Procjene, krajičkom oka :mrgreen:

Šteta, zaslužili smo bod.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 okt 2014, 18:50

Benjo_AFC86 je napisao/la:Čekaš X na klad, a znaš da neće past gol do sutra :x

btw, što ne prozivate malo Džafića, gdje ste se sakrili. U 7 zadnjih utakmica dva postignuta gola. On kriv opet a? :tralala: :salut:
Drago dijete de nadji barem jedan post gdje je neko napisao da je on izravni krivac za rezultate Slobode u zadnje vrijeme...? Da je odron od igraca - jasta je, ODRONCINA ! To sto ga ti branis jer je decko iz Srebrenika, i sto si ti teritorijalno nastrojen je tvoj problem. Igralo je dosta igraca ovdje iz Sr (i igrat ce) i bili su i bit ce okarakterisani samo onim sto pokazuju na terenu ;)

Ziv ti meni bio nemoj peglat vise sa Dzaficem, replicirao sam ti samo zato sto vise puta provlacis tu pricu ovdje.

075

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 okt 2014, 18:50

Fkt, za 14 min se može dosta toga napraviti. 14min a pojedinci ništa 7 utakmica, hm, zanimljivo mišljenje

Nije mi brat da ga moram braniti (igrao je već ovdje i u Sarajevu, pa i u Gradini, pa nisam ga branio niti šta komentirao.. al sad smeta jer ste nerealni) , samo pratim tekme Slobode kako na Tv sad tako uživo, i ako je on odron šta su onda ostali koji igraju pa šanse ne mogu stvoriti evo. Samo se on prozivao čitavo vrijeme prije, i spominješ da je on loš, pa onda su ostali katastrofa žešća kad je pitanje napada, čast Igoru :mrgreen:

i bezveze primljen gol na početku, remi bi bio realan :roll:
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 26 okt 2014, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 okt 2014, 18:52

Dobra i zrela igra na teskom gostovanju. Mujic me je razocarao kao igrac, iako nema lopti na njega, previse usporava igru, bespotrebno pada, umjesto da probije odbranu svojom snagom i prodornoscu.
Odlicno odigramo na krila ili bekove, a onda nema upotrebljivih lopti. Jasno se vidi vizija novog trenera, igra po krilima i ubacivanja u sesnaesterac, a u tim zamislima nam mnogo nedostaje Radovanovic. Baksuz nas ostavi na cjedilu na samom startu sezone.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 okt 2014, 18:53

Nista nismo napravili osim onog pritiska u prvom poluvremenu..

Muka mi Beckhamovog soliranja...najvise sam zadovoljan Saricem za divno cudo ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 okt 2014, 19:01

Benjo_AFC86 je napisao/la:Fkt, za 14 min se može dosta toga napraviti. 14min a pojedinci ništa 7 utakmica, hm, zanimljivo mišljenje

Nije mi brat da ga moram braniti (igrao je već ovdje i u Sarajevu, pa i u Gradini, pa nisam ga branio niti šta komentirao.. al sad smeta jer ste nerealni) , samo pratim tekme Slobode kako na Tv sad tako uživo, i ako je on odron šta su onda ostali koji igraju pa šanse ne mogu stvoriti evo. Samo se on prozivao čitavo vrijeme prije, i spominješ da je on loš, pa onda su ostali katastrofa žešća kad je pitanje napada, čast Igoru :mrgreen:

i bezveze primljen gol na početku, remi bi bio realan :roll:
Meni je onako on ko igrac drag al nije to to... Nisu ni drugi nasi igraci nesto puno bolji od njega, al on pokusava vise glumit igraca nego sto igra, nema te pozrtvovanosti.

Iz aviona se vidi da ga ti branis samo zato sto ti je mozda jaran, il to sto je husarin igrac, al momak nista nije napravio veceras (a vala ni u ovo pola sezone), dobio je zuti (s pravom je protestvovo) i poslije tog zutog jos par put je namjerno provociro taj drugi zuti i ja bi vise volio da ga je i dobio.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2014, 19:10

Naredno kolo pobjeda pod moranje, ako tu ne uzmemo bodove onda nesto kontam da bi mogli biti na polusezoni treci sa dna..

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 26 okt 2014, 19:11

Mehidić sebičan brate dragi :roll: :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 okt 2014, 19:18

Vidi se napredak u igri. Pa nismo odigrali ovoliko pasova u svim dosadasnjim utakmicama. Na sredini smo dominirali, posjed lopte dobar. Potreban napadac i neko ko zna odigrati zadnji pas.
Fala ti Kazimire sto nema vise nabij, izbij, nabaci, ubaci.
Ja zadovoljan! :tokralju:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 26 okt 2014, 19:21

Osim zadnjih 15 minuta kad su trebali ubacivati loptu i igrati da se da gol pod svaku cijenu a oni je peglali, ovo ostali i nije toliko loše kako smo znali igrati ove sezone. Poraz je bio očekivan "što jest jest" ali smo vrlo lako mogli do boda doći, Borac osim onog gola nije napravio apsolutno ništa dok smo mi ako ništa peglali loptu na njihovoj polovini :D
Sudija je bio ok, nije bilo problema s suđenjem ali je na samom kraju utakmice propustio da sudi faul na 18m po sredini gola, hoće neće da svira čak i pištu stavio u usta i odusta jbo majku.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 okt 2014, 19:49

Gledano objektivno ne navijajuci ni za jedan tim odigrali ste loše, to jest onoliko koliko vam je borac dopustio, oni su napadali dok nisu dali GO, kad su zabili jednostavno su stali bez volje da vise napadaju i vi ste tu ko nesto pokusavali i to na nekih 50-60 M od gola gdje su uvijek bila 2-3 igrača borca a dole na 30 M niste mogli ništa pa zato izgleda da ste kao nesto mogli

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 okt 2014, 19:55

Tkanton je napisao/la:a dole na 30 M niste mogli ništa pa zato izgleda da ste kao nesto mogli
:clap:

Donekle si i u pravu, jest se Borac povukao poslije datog gola, al nisi ti gledao Slobodu prije izgleda pa ne znaš o čemu se priča ovdje, igra je bila koliko toliko tečna sa mnogo pasova, bez onog izbij-nabij. Inicijativa je bila na našoj strani, momci su trčali, time smo zadovoljni, zato što su se počeli boriti.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 26 okt 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 okt 2014, 19:56

druže moj, nisi ti gledao Slobodu do danas izgleda, ovo danas je dosta bolje kako je do sad bilo :mrgreen:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 26 okt 2014, 20:00

Gledano objektivno ne navijajuci ni za jedan tim odigrali ste loše, to jest onoliko koliko vam je borac dopustio, oni su napadali dok nisu dali GO, kad su zabili jednostavno su stali bez volje da vise napadaju i vi ste tu ko nesto pokusavali i to na nekih 50-60 M od gola gdje su uvijek bila 2-3 igrača borca a dole na 30 M niste mogli ništa pa zato izgleda da ste kao nesto mogli
I ja sam htio nesto slicno napisati al nisam htio da im kvarim pozitivnu atmosferu,kod nas ima igraca koji igraju koliko im treba,doziraju se maksimalno,zato smo sve utakmice i pobjedili po 1 0.
Prije svih to su Zizovic i Grujic jer oni realno nemaju snage za 60 minuta a igraju svaku skoro cijelu pa se tako doziraju po potrebi i sa njima Joco Stokic on moze al nece,zna da je nedodiriv,jer realno je jedini napadac a sto je najgore da i taj jedan go pa ima i kredita....
Ne bi da mracim,mi smo gola voda a i vi ste jos gori,sreca sto je liga nikad losija,pa i vi cete opstati a mi cemo zavrsiti u gornjem dijelu,da nam ne uzese 3 boda borili bi se za Evropu a vidjeli ste kako igramo i tako smo dobili sve jednu utakmicu.Zelim vam srecu u nastavku i volio bi da dovedete par igraca jer ovo je bas lose,nadam se da cemo nekad i pogledati lijepu utakmicu izmedju starih rivala.... :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 okt 2014, 20:00

Tkanton je napisao/la:Gledano objektivno ne navijajuci ni za jedan tim odigrali ste loše, to jest onoliko koliko vam je borac dopustio, oni su napadali dok nisu dali GO, kad su zabili jednostavno su stali bez volje da vise napadaju i vi ste tu ko nesto pokusavali i to na nekih 50-60 M od gola gdje su uvijek bila 2-3 igrača borca a dole na 30 M niste mogli ništa pa zato izgleda da ste kao nesto mogli

Gledao si objektivno, a vidio subjektivno. Ova boldirana recenica me podsjeca na Smajla Karica. :tokralju: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2014, 20:01

jbm neda nam se :mrgreen: :mrgreen:
nista,sad pokusat izvuci bod protiv crvene furije,i visestrukih sampiona,koji ce u hiljadama da nam isprevrcu grad,i posto nema mora,u jalu ce nas pobacat,zajedno sa jedno 30-tak auta. :urnebes: :mrgreen:
salu na stranu,velez moramo dobiti,inace nece biti vise smijesno :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 okt 2014, 20:04

wienultras je napisao/la:jbm neda nam se :mrgreen: :mrgreen:
nista,sad pokusat izvuci bod protiv crvene furije,i visestrukih sampiona,koji ce u hiljadama da nam isprevrcu grad,i posto nema mora,u jalu ce nas pobacat,zajedno sa jedno 30-tak auta. :urnebes: :mrgreen:
salu na stranu,velez moramo dobiti,inace nece biti vise smijesno :?
Sreca nasa pa sad rezervni golman "tambura" komplet bivsi "Varsavski pakt". Jedino ga to sprecava da ti brato objasni. :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 okt 2014, 20:04

igra nista...totalno bezopasni...zanci,neko meljanje kroz sredinu i to je to...borac pritisnuo,zabio i onda lagano..ovi nasi odroni nisu u stanju zabit gola kad bi se do iduceg vikenda igralo...zavrsnica katastofalna...3 tekme bez datog gola...zadnja linija i nekako al naprijed buranija teska...poboljsana je trka,zalaganje i posjed lopte...protok iste KATASTROFALAN....mehidic kako je traku nabio bas momak poceo glumatat nesto...te sam kroz trojicu pa onda neki sutevi sa 30 metara a frajer do gola ne moze dobacit...mislim :roll: :roll: ...da bar ima neki udarac pa hajd..jedna mu prosla i covjek je svaki put sebican ko ker i svaki put pokusava nesto na silu da zavrsi...sam,naravno :roll: :roll: ...nemam bas nikoga izdvojit osim sarica koji je tako tako odigrao....neko spominje ovog istetoviranog dzafica...dovoljno je reci da momak hladno po kafama sjedi i PUSI,jbt :? :? :shock: ...jel treba jos nesto dodat...ponovo najsvjetlija tacka su FUKARE...odlicna brojka i sad zamisli kako je ici na daleka gostovanja a prije polaska znas o kakvom se odronu od ekipe radi i da si donji :tokralju: :tokralju: ....valja to mentalno trpit,jbt :wtf:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 26 okt 2014, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 okt 2014, 20:06

staragarda je napisao/la:igra nista...totalno bezopasni...zanci,neko meljanje kroz sredinu i to je to...borac pritisnuo,zabio i onda lagano..ovi nasi odroni nisu u stanju zabit gola kad bi se do iduceg vikenda igralo...zavrsnica katastofalna...3 tekme bez datog gola...zadnja linija i nekako al naprijed buranija teska...poboljsana je trka,zalaganje i posjed lopte...protok iste KATASTROFALAN....efendic kako je traku nabio bas momak poceo glumatat nesto...te sam kroz trojicu pa onda neki sutevi sa 30 metara a frajer do gola ne moze dobacit...mislim :roll: :roll: ...da bar ima neki udarac pa hajd..jedna mu prosla i covjek je svaki put sebican ko ker i svaki put pokusava nesto na silu da zavrsi...sam,naravno :roll: :roll: ...nemam bas nikoga izdvojit osim sarica koji je tako tako odigrao....neko spominje ovog istetoviranog dzafica...dovoljno je reci da momak hladno po kafama sjedi i PUSI,jbt :? :? :shock: ...jel treba jos nesto dodat...ponovo najsvjetlija tacka su FUKARE...odlicna brojka i sad zamisli kako je ici na daleka gostovanja a prije polaska znas o kakvom se odronu od ekipe radi i da si donji :tokralju: :tokralju: ....valja to mentalno trpit,jbt :wtf:
Pa zar si vidio da kafa ide bez cigarete? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.