Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

csh
Moderator
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la csh » 17 jan 2009, 15:45

amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Bice sve uredu, ako bog da, samo da nas Ciro ne unisti sa svojim pogresnim taktikama kao protiv Turske.
Tarik, nemoj se ljutiti ali ja te nemogu ninkako shvatiti u vezi Cire, non-stop govoris o njegovoj pogresnoj taktici, Ciro je zelio najbolje, ali eto nije uspio, a za poraz protiv Turske okrivljuj Dzeku a ne Ciru, od junaka postao je tragicar, on je dao sve tri gola, ona dva a i onaj je njegov jer mu je njegov igrac(sto g je on cuvao) prisao iza ledja i strpao gol nama, ispade da je trebao Ciro da uleti umjesto Dzeke i da on igra, Dzeko je odigrao katastrofalno onu utakmicu, to ti sigurno tvrdim, **** on svoj napad kad je u odbrani bio nula na toj utakmici.
A isto vazi za taktiku u spaniji, izgubili smo 1-0 i to jedva su nam dali gol. A mi smo imali vise sansi od njiha ali nasi niu iskorisili, sjeti se Ibisevica, Dzeke ali nece u go i gotovo, e sta je trebao Ciro tada uraditi, uci na tetren i on igrati, neznam sta drugo ti mislis.
Nemoj misliti da ja govorim da Dzeko nije dobar igravc ili Ibisevic, to su klase od igraca.
Niko ne sumnja da je ciro zelio najbolje,ali po meni kao laiku pna taktika je bila losa ali boze moj na greskama se uci....
AMAR OSIM!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 jan 2009, 16:21

Nije Ciro kriv za golove koje smo primili protiv Turske ali je kriv sto je isao sa formacijom 5-2-2-1 gdje ima samo jednog napadaca (Dzeko) i gdje Salihovic ne igra na svojoj prirodnoj poziciji (lijevi bek). To je nas unistilo. Takoder, je kriv sto je poraz protiv Turske stavio na krivicu Nadarevica koji uopste nije ni igrao tu utakmicu zbog povrede. :roll:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 17 jan 2009, 20:24

izet fazlinovic je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
izet fazlinovic je napisao/la:Pusti ti ciru krajem, pricamo o tebi.
One tvoje stalne kontra-argumentacije mogu jos nekako prihvatit, ali ovo sto si napisao iznad to je jednostavno bila uvreda i to nije kulturno, sinko moj. Ti kazes da je to tvoje misljenje, pa otkud ti znas da su Cirina jaja glatka ;) .
Mozes reci svoje misljine ali nemoj vrijedzat druge, samo sto oni nemaju isto misljene ko ti, ali najgore, sto ti mislis da si napametniji.
Dajem ti savjet, prvo razmisli o tome pa mi onda nesto napisi, sto ce ovu diskusiju napredovati, ali nemoj lupati sta bilo.
ma slusaj ljudino, nebrini ti za mene, gledaj na sebe..nit me zanima sta ti o meni mislis ni kako ti se cinim..ma ni malo..to znaci, ili se pomiri stim kakav sam i kako argumentujem ili se ubij..neznam koje bi ti najblize predlozio..odluci sam ;)

s' ovim rijecima se oprastam za danas..vozdra ;)
Haj priznaj koliko si trebo, da izmislis ovo? nema glave ni repa sat priacs, ali ne vrijedi, ti si jednostavno smotan u glavi, ali najgore ti to ne shvatis, nisi ni shvatio, da si uvredio "admira". i meni nesto pricas pravi se faca.....uh.... jest opasan..... jeli ti roditelji znaju sta radis na internetu, kad bi babo to vidio razbio bi tebe. :D bolje uci za skolu sinko moj. Sa ovim zavrsavamo ovo, nemoj nikada vise nesto ruzno reci prema admiru.
I sada sjedi 1, i tisina na magarecoj klupi. :!:
Hahaha..ah to mi radi, ah to mi radi :)...u jesi me sad sredio u pm..evo neznam gdje se nalazim, imas rijecnik i argumentaciju boli glava :mrgreen: hehehe..ajj grdne rane..kad se seljak prihvati interneta kao da je uhvatio bika za rogove..ma da ko zna, mozda si i jedno i drugo..ali nista ljudino, ako mi imas sta pisati na temu piro ceder blazevic ili na neku drugu temu, prihvatam te otvorenih ruku..nebojim se prepirke hvala bogu ;) ..a ako imas nekih privatnih ili licnih problema samnom..i za to se moze naci rijesenja..kako god bilo, tu sam..uvijek spreman za bika od zvornika ;) i sad pozdrav tebi i svim mojim "navijacima" na ovim forumu..nebih htjeo da primam pohvale na javi..to znaci ako imate kakvih ljubavnih pisama ili plakata, saljite na PP ;)

a ti idi dalje, surfaj po i-netu, uci se..iskopaj nam jos kakve talente poput Eyala Berkovica, Washingtona itd. da ih mozemo preporuciti za Piri Cederu ;)
Zadnja izmjena: CheGuevara, dana/u 17 jan 2009, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 17 jan 2009, 20:26

ma haman ste vi poglupi obojca :D

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 17 jan 2009, 20:29

denimb je napisao/la:ma haman ste vi poglupi obojca :D
ko tebe sta pita..idi obrisi sline i nejavljaj se :)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 jan 2009, 21:41

Netreba previse postovati nekoga koji poziva anonimuse u reprezentaciji i koji se netrudi da nade i dovede dobre igrace u odbrani. :roll:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 17 jan 2009, 21:43

Tarik14 je napisao/la:Netreba previse postovati nekoga koji poziva anonimuse u reprezentaciji i koji se netrudi da nade i dovede dobre igrace u odbrani. :roll:
napokon da ste i vi poceli kontati to, sto vam se pokusava mjesecima da objasni :)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 jan 2009, 21:44

CheGuevara je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Netreba previse postovati nekoga koji poziva anonimuse u reprezentaciji i koji se netrudi da nade i dovede dobre igrace u odbrani. :roll:
napokon da ste i vi poceli kontati to, sto vam se pokusava mjesecima da objasni :)
Napokon sam svatio, jarane! ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jan 2009, 23:59

"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jan 2009, 00:11

amerosm je napisao/la:Evo malo da se smijete

http://www.youtube.com/watch?v=Fbnt-XBYx74
hahaha! Lijepo, lijepo! 8-)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 jan 2009, 19:25

csh je napisao/la:
amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Bice sve uredu, ako bog da, samo da nas Ciro ne unisti sa svojim pogresnim taktikama kao protiv Turske.
Tarik, nemoj se ljutiti ali ja te nemogu ninkako shvatiti u vezi Cire, non-stop govoris o njegovoj pogresnoj taktici, Ciro je zelio najbolje, ali eto nije uspio, a za poraz protiv Turske okrivljuj Dzeku a ne Ciru, od junaka postao je tragicar, on je dao sve tri gola, ona dva a i onaj je njegov jer mu je njegov igrac(sto g je on cuvao) prisao iza ledja i strpao gol nama, ispade da je trebao Ciro da uleti umjesto Dzeke i da on igra, Dzeko je odigrao katastrofalno onu utakmicu, to ti sigurno tvrdim, **** on svoj napad kad je u odbrani bio nula na toj utakmici.
A isto vazi za taktiku u spaniji, izgubili smo 1-0 i to jedva su nam dali gol. A mi smo imali vise sansi od njiha ali nasi niu iskorisili, sjeti se Ibisevica, Dzeke ali nece u go i gotovo, e sta je trebao Ciro tada uraditi, uci na tetren i on igrati, neznam sta drugo ti mislis.
Nemoj misliti da ja govorim da Dzeko nije dobar igravc ili Ibisevic, to su klase od igraca.
Niko ne sumnja da je ciro zelio najbolje,ali po meni kao laiku pna taktika je bila losa ali boze moj na greskama se uci....
ciro ima 74 godine ako do sad nije naucio, nece nikad
100% sportski i krajnje opušten potpis

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 jan 2009, 19:26

Ima ti i ova mjesta :D
AMAR OSIM!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 00:38

pa jbt nije dzeko igro odbranu nego napadaca...on je odradio svoje u napadu...al kad nemoze nemoze...a sto se tice cire bolje bi bilo da je kodro jos selektor...dobili bi mi spanijeu...prvo tu bi bio i sasa papac...i eto ti odbrane...pazi ovo...

------------hasagic---------------
------papac-----sajo------spahic----
dzemo--------------------------sejo

odbrana nemoze biti bolja...harali bi sad evropom...sao da je kodro selektor...svaka cast ciri..ima covjek disciplinu ima rad...ima i neke rezultate..al kodro bi bio bolji...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 jan 2009, 00:49

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jbt nije dzeko igro odbranu nego napadaca...on je odradio svoje u napadu...al kad nemoze nemoze...a sto se tice cire bolje bi bilo da je kodro jos selektor...dobili bi mi spanijeu...prvo tu bi bio i sasa papac...i eto ti odbrane...pazi ovo...

odbrana nemoze biti bolja...harali bi sad evropom...sao da je kodro selektor...svaka cast ciri..ima covjek disciplinu ima rad...ima i neke rezultate..al kodro bi bio bolji...

Ja, a kad je ikad Kodro postignuo nesto kao selektor? :roll:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 01:01

Tarik14 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jbt nije dzeko igro odbranu nego napadaca...on je odradio svoje u napadu...al kad nemoze nemoze...a sto se tice cire bolje bi bilo da je kodro jos selektor...dobili bi mi spanijeu...prvo tu bi bio i sasa papac...i eto ti odbrane...pazi ovo...

Ja, a kad je ikad Kodro postignuo nesto kao selektor? :roll:
a kad je ikad slaven bilic postigao nesto kao selektor...pa eo vidi sad...najbolji u evropi...poslje turske...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 jan 2009, 01:14

Niko ti negovori o Bilicu. Ciro je postignuo trece mjesto sa reprezentacijom Hrvatske na SP 1998. Kodro moze samo sanjati da to ikad postigne. :roll:

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 20 jan 2009, 01:39

Tarik14 je napisao/la:

U potpunosti se slazem, samo bi ja na tog desnog beka stavio ADMIRA VLADAVICA i DZEMU stavio lijevo, posto moze i na lijevoj str., a SEJO bi ubacio u sredu sa MISKETOM i RAHIMICEM ( ili BAJRAMOVICEM - ali sumnjam da ce bit spreman za belgiju ), i napad DZEKO i MUSLIM...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jan 2009, 01:55

tebe i ostale u strucni stab, a kodru kao selektora, covjece bili bi prvaci svijeta i evrope :lol: :roll:
100% sportski i krajnje opušten potpis

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 20 jan 2009, 01:56

amir je napisao/la:
Ev mog misljenja...
Ostavicemo po strani to sto mi je DZEKO najdrazi igrac...
Kada od nekog klinca pokusavaju stvorit napadaca, covjeka koji ce zabit kad hoce i kome hoce, masinu za golove, niko ga nece ucit kako ce se ponasat u svom sesnaestercu...Zasto da covjek opterecuje sebe kakav ce bit u odbrani, nije to njegov posao, njegovo je da zabije, nije on kriv sto igra jedinog napadaca i pri tom se mora vratit kad je prekid... Po meni DZEKO je najmanje kriv, napadamo sa njim MISKETOM I IBROM... To su samo tri igraca, protiv cijele Turske, cilj je bio da zabiju go, zabili su... Branimo se sa 8 igraca, cilj je da odrzimo ono sto su ova trojica napravila, tih osam igraca ne uspijeva zadrzat to... Jel DZEKO kriv sto se moro vratit?...nije.... Jel CIRO kriv sto smo izgubili?...nije....Zasto nije?
......bilo pa proslo, ne volim govorit o SPANIJI I TURSKOJ jer to nikad necu prezalit, lakse bi mi bilo da su nam zabili 3 komada, lakse bi preso preko tog, jer sam vjerovo CIRI da moze otkinut nesto, nije uspio al je svima dokazo da nije budala kad je reko da ce se borit sa Spancima, i isto je reko da ce nas odvest, i ja vjerujem da opet nece ispast budala...Nikada nisam pojedince okrivljivo za poraz, i nikad to necu radit, samo je tesko gledat kako se nasa repka brani 90 minuta a imamo vrlo dobar napad i jak vezni red, a slabu odbranu... nemozemo se tako branit, SPAHIC jest fenomen al nemoze on sam odbranit BOSNU, samo mi daje dokazat CIRI daje napada najbolja odbrana i bilo bi dobro... Molim vas nemojte vise okrivljivat DZEKU za poraze, ni CIRU, ni bilo koga drugog...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 jan 2009, 03:05

Spahic je, za mene, jedini dobar odbranbeni igrac zajedno sa Nadarevicem koji Ciro zna i poziva.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.