FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Imp
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Imp » 16 mar 2010, 23:02

Google je napisao/la:Zasluzen prolaz Intera,boili su ozbiljnija i bolja ekipa,Celzi,jednostavno los!!!!

Juventusovci,kako ste podnijeli ovaj prolaz Intera? ehhee :D
Pazza Inter ;) odigra najbolje kad se najmanje nadas...
i da nemoj bola Jubentusovce zahebavat...imaj milosti nie im lako :lol: :twisted:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 mar 2010, 23:04

GRANDE INTER!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 mar 2010, 23:19

Tvrda i izjednacena utakmica sa puno takticke zamisli (oba trenera), borba za svaki delic terena. Po par sansi na obe strane. Sve u svemu, zadovoljavajuce, osim sudije!
Sudija truba!!! Da je svirao dva penala(o sankcionisanju grube igre Lucia, crvenom Drogbi- da i nepisem) u prvom delu za Celsi, utakmica bi isla drugim tokom, ovako...Sretno Interu u nastavku LP. Polovina Interove snage je u Morinju.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 16 mar 2010, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 16 mar 2010, 23:21

Stole iz Bora je napisao/la:GRANDE INTER!
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 mar 2010, 23:22

Nikad nisam vidio "Nemočniji" Čelzi...

INTER me je mnogo pozitivno iznenadio sa igrom. Veoma zrela igra, bez i jedne jedine greške.

Ovakav inter može osvojit trofej...samo nek nastave ovako igrati.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 16 mar 2010, 23:45

najbolji italijanski klub ;) a ovi sto se motaju po evropa ligi nek se ne javljaju :D

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 17 mar 2010, 00:07

zasluzen inter ide dalje, imali su vise prilika i celsea se prakticno u 2 pol. nije ni vidio...naravno da nije bilo penala za chelsea jer se radilo o klasicnom guranju u 16 tercu koje je dozvoljeno...FORZA INTER...
Pazza Inter Amala

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 17 mar 2010, 00:23

Svaka cast,zasluzen prolaz...Zelim vam sve najbolje i u zdrijebu srece!!!
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 mar 2010, 00:39

slika
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 mar 2010, 00:46

Igračina i to kakva. Bravo Eto'o 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 mar 2010, 01:15

Lijepo je bilo gledati našeg Eta kako ga zadaje, mogao bi Inter i do finala doci i bilo bi red nekako da se to i desi nakon tolikih godina, pod uslovom da nas prije ne naletite.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 mar 2010, 01:23

gledao sam tekmu kad prijatelja koji je navijac chalsea , veliki navijac vec od izvlacenja prica i prijeti da chalsea ,, ubiti ,, intera , pa tako i veceras , kad sam dosao kod njega u stan odnosno kad sam dosao na stanford bridge docekao me ambijent vrijedan pohvale na zidu je visio veliki peskir , jedan dres jos iz vremana kad je robben igrao a drugi je aktuelan bez natpisa nekog igraca , a tu je i vrecica na kojoj je valiki grb chalsea u kojoj mu je prije par dana iz londona stigao taj novi dres i kacket , naravno da je i kacket bio izlozen kao i jos jedan koji je kopija . u svom tom ambijentu ja sam dosao samo sa salom i sa velikom vjerom u svoj tim i sa velikom nadom da ce mourinho znati kako da uspijemo proci dalje , bilo je fenomenalno , od pocetka tekme sam shvatio da ce se dobro zavrsiti , krenuli smo u tu bitku sa pravim stavom , karakterom i taktikom , na kraju pored odlicne igre cijelog tima posebne pohvale idu velikom mourinhu koji je jos jedno pokazao da je najveci ili jedan od najvecih trenera na svijetu. pogodak etoo-a je donio veliku radost za mene ali kako se tekma primicala kraju i kako sam postao svijestan da nam veceras nista ne moze ugroziti pobjedu postalo mi je zao tog mog prijatelja , veliko je to razocarenje za njega i sigurno je chalsea kvalitetniji od par ekipa koju su prosle dalje medju 8 najboljih , ali tako je moralo biti mi ili oni , mi smo pokazali da smo bolji idemo dalje i sanjamo finale i pehar . i kad je zavrsilo i pocelo me malo popustati uzbudjenje od tekme shvatim da sam pogodio kladionicu , odigrao 2 na intera i etoo kao prvi stijelac stavio na 5 km i dobio 218 km , hvala inter za novac i prolaz , kakvo lijepo vece .......

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 mar 2010, 01:31

Sigurno je Inter prošao dalje. Mourinho je opet dokazao da je maistor taktika i porazio je u tome i svog starije kolegu Ancelottia ;)

Svaka čast i nadam se da ćete i do polufinala ( ako se na sastanete sa Arsenalom ;) )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 mar 2010, 02:24

Ne sjecam se kad sam vidio da je neko (osim Vidica i Ferdinanda) onako usutkao Drogbu. Lucio je bio zvijer u obje utakmice. Samuel isto tako nije puno zaostajao. Meni je licno Sneijder bio igrac utakmice veceras, mada ce neki mozda reci drugacije. Momak me je odusevio. Bukvalno je sam nadigrao vezni red Chelsea. Htio sam da Chelsea prođe, ali Inter je to zasluzio. Cestitke.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 mar 2010, 03:35

Jose Mourinho : ''"Mourinho ne gubi na Stamford Bridgeu". 8-)

Voli ga, mrzi ga, ignorirati ne mozes.
...Život za Široki...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 mar 2010, 08:05

svaka cast Interu..odlicno odigrana utakmica,sve najbolje u izvlacenju..treba i tu imati malo one sportske srece.. ma ja sam na svakom listicu igrao x2,po meni poklon juce na kladionici..cim sam vidio da zajedno u veznom redu Chelsea igraju Mikel,Ballack i Lampard znao sam da to nece na dobro..ni jedan nema brzine ni u pola ko sto ima Sneijder il Zanneti il Cambiasso..sjajno odigrana utakmica..Cestitam.. :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 mar 2010, 08:06

Imp je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Sretno veceras protiv londonskog CSKA.
Ocekujem dobru tekmu, i naravno, prolaz Intera. ;)
haha dobra dobra...treba ce im puno srece ;)

Rekao sam kako ce zavrsiti...
I neznam ni sam zasto, nisam bas fan intera, ali mi je drago da je ispao CSKA iz Londona...
Cestitke :!:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 17 mar 2010, 09:45

Prespavalo se i odgledalo još jednom drugo poluvrijeme sinoćnje tekme.Velika predstava.

Nema tu neke prevelike mudrosti , Jose je nadmudrio Carla ponovno i pokazao da zna u dušu igru Chelsea.

Kako sam i pretpostavljao Jose se nije branio, agresivnom postavkom sa tri ofanzivna igrača je totalno zbunio i izbacio Chelsea iz kolosijeka i načinio da u pojedinim momentima meča izgledaju kao engleske ekipe iz 80-ih godina sa stilom nabij loptu u/pred 16 m pa šta bude.

Jose je zatvorio glavne igrače Chelsea ( Lampard,Drogba, Ballack) a svjesno ostavlja prostora Maloudi ( kao Ivanoviću i Kalou u prvoj utakmici ) i u takvoj konstalaciji a bez Colea i Essiena Chelsea sinoć nije mogao ništa.

Kompletna ekipa Intera je odigrala prije svega disciplinirano, sa striktnim markiranjima i udvajanjima.Lucio I Samuel su odigrali perfektno, Maicon i Zanetti su , uz pomoć trojca u napadu, zatvarali prilaze po bokovima.Sneijder (nikad lucidniji i još jednom veliko hvala Peresu i co ), Cambiasso i Motta su odradili veliki posao na sredini terena.Također se Motta i Samuel ne bi smjeli kockati sa onim zahvatima i guranjem u 16 m jer iako je to sudije " ne vide " , nekad će biti sudija koji će ono svirati i neće biti u krivu.

Jose Mourinho je sinoć pokazao da od Intera pravi nešto veliko i dugoročno.Nešto što navijači i simpatizeri čekaju veoma dugo.
p.s.
Treba imati damu ( tu ga podržavam ) pa ostaviti Balotellija u Milanu pred najvažniju tekmu dosadašnjeg dijela sezone, ne može to svako.

Veliki naklon , The Special One.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2010, 09:46

Jedan je Mourinho...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 mar 2010, 17:38

zanettiju treba spomenik dignut,,kako samo frajer s 36 kuka igra :o

ako je neko zasluzio da osvoji lp onda je to on,,samo zbog njega bi volio da osvojite,,onakav igrac se vise ne radja
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.