Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
tako je i ako ode,ništa mu zamjerit ne treba,što se tiče iduće sezone ramljak,planinić treba ostavit špralju,siriscevic,milekovic imaju ugovore ali mislim da od njih 2 jednom se treba zahvaliti,a ubaciti nekog našeg(bilinovac,barac,topalovic)i naletiliću nogu u guzicu,a sad odo na utakmicu,pobjeda cista,cini mi se da raduljica neće igrat,njihov najbolji igrachomer je napisao/la:eh kad bi prihvatio![]()
![]()
,treba mu dat duplo vecu placu i nek igra zasluzio je,to bi bila okosnica momcadi za dogodine! iako,prerastao je nas klub i ne treba mu pravit probleme ak dobije bolju ponudu jer stvarno se bori za nas klub kao da je rodjen tu. kevine jel znas kolika mu je sad placa?
mislim 6000-7000€homer je napisao/la:eh kad bi prihvatio![]()
![]()
,treba mu dat duplo vecu placu i nek igra zasluzio je,to bi bila okosnica momcadi za dogodine! iako,prerastao je nas klub i ne treba mu pravit probleme ak dobije bolju ponudu jer stvarno se bori za nas klub kao da je rodjen tu. kevine jel znas kolika mu je sad placa?
i siriščević je upitan do kraja...šampioni je napisao/la:pa ramljak i sirišćević će biti spremni do lige 6...ružić je gotov do kraja sezone, tko je cetvrti????
fera je odmah uradio skautingfera je napisao/la:sestra mu je dobra
Branimir Longin će 100% ostati u Širokom, naravno ako dodje, covjek je slomio ruku i zato je igrao u drugoligašu, a tko je ga barem jednom gledao, extra klasa za Puljka, Štembergera, Siriščevića, jedan strašan bek ali eto nije mu se poklopilo poslije odlaska iz Zadra, u Ciboni se nije naigrao, iako je u Zadru igrao vrhunsku košarku, malo sam se raspitao kod nekih prijatelja i kažu da je Longin sada FIT, i da će sigurno biti extra pojačanje za Široki.Barney Stinson je napisao/la:nek bude malo bolji od vrbanca lani![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.