gledao sam tekmu kad prijatelja koji je navijac chalsea , veliki navijac vec od izvlacenja prica i prijeti da chalsea ,, ubiti ,, intera , pa tako i veceras , kad sam dosao kod njega u stan odnosno kad sam dosao na stanford bridge docekao me ambijent vrijedan pohvale na zidu je visio veliki peskir , jedan dres jos iz vremana kad je robben igrao a drugi je aktuelan bez natpisa nekog igraca , a tu je i vrecica na kojoj je valiki grb chalsea u kojoj mu je prije par dana iz londona stigao taj novi dres i kacket , naravno da je i kacket bio izlozen kao i jos jedan koji je kopija . u svom tom ambijentu ja sam dosao samo sa salom i sa velikom vjerom u svoj tim i sa velikom nadom da ce mourinho znati kako da uspijemo proci dalje , bilo je fenomenalno , od pocetka tekme sam shvatio da ce se dobro zavrsiti , krenuli smo u tu bitku sa pravim stavom , karakterom i taktikom , na kraju pored odlicne igre cijelog tima posebne pohvale idu velikom mourinhu koji je jos jedno pokazao da je najveci ili jedan od najvecih trenera na svijetu. pogodak etoo-a je donio veliku radost za mene ali kako se tekma primicala kraju i kako sam postao svijestan da nam veceras nista ne moze ugroziti pobjedu postalo mi je zao tog mog prijatelja , veliko je to razocarenje za njega i sigurno je chalsea kvalitetniji od par ekipa koju su prosle dalje medju 8 najboljih , ali tako je moralo biti mi ili oni , mi smo pokazali da smo bolji idemo dalje i sanjamo finale i pehar . i kad je zavrsilo i pocelo me malo popustati uzbudjenje od tekme shvatim da sam pogodio kladionicu , odigrao 2 na intera i etoo kao prvi stijelac stavio na 5 km i dobio 218 km , hvala inter za novac i prolaz , kakvo lijepo vece .......