Igrač RB je dodao loptu Henriquezu pa mislim da je gol regularan, mada to nije bitno jer kako su igrali nisu ništa zaslužili. Zoki može dobiti otkaz tj. premještaj na SD samo ako zareda sa serijom loših rezultata.Signore je napisao/la:Ono ti je 100% ofsajd bio, al svakako bi bilo interesantno gledat bar tri minute u kojim Dinamo lovi cudo. Imao sam na kraju neki osjecaj da treci gol visi u zraku, al nije Dinamo jucer zasluzio ni bod.spursman je napisao/la:Zanimljivo bi bilo vidjeti šta bi bilo da je priznat regularan gol Soudanija, kako bi RB reagirao na 4:3. Zaključak, ništa od proljeća ni ove godine.
Ono sto mene najvise zivcira je to da se nitko ne pita zasto Zoki nije bivsi. Sve i jedan trener bi vec sinoc odletio, a Masna Kosa je jos uvijek trener Dinama. Nakon Celtica sam bio tuzan, jer je Dinamo bio bolji i zasluzio pobjedu, al sad sam ljut i razocaran zbog uzasne igre za koju najvise krivim onog nazovi trenera.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
audere est facere!
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/356 ... ebolu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Istina.
Istina.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

nije trebao niti odigrati utakmicu da bi znao da je panjina

Meni Eduardo iz utakmice u utakmicu djeluje sve bolje i bolje, al u Salzburgu mi je djelovao dosta nervozan mada nisam primjetio ni jednu gresku kod istrcavanja na visoke lopte. Onaj prvi gol se ne brani. Igrac ti s par metara puca, nemas pojma gdje ce i da je lopta bila i slabija zabio bi, jer dok se ti snadjes ona je vec u golu. Morao si ranije procitat i na srecu se bacit pa sta bude. Neuer nebi obranio, a ne Eduardo, pogotovo udarac glavom u zemlju.
Henriquez je jedino pravo pojacanje, al Eduardo je takodjer po meni bolji od svih ostalih domacih opcija koje je Dinamo imao. Ja se npr. nikad necu pomirit s cinjenicom da Mamic nije doveo Lobonta. Sad je star, al prije 2-3 sezone bio bi pravo pojacanje.
Za Sigalija ne znam sta bi rekao. Pratio sam sazetke argentinske lige i lik mi je djelovao tako mocno, odjednom je nestao, nije ga bilo nigdje i kao grom iz vedra neba se nacrta u Dinamu. Bio sam sretan jer sam znao da se radi o kvalitetu kakva je Dinamu potrebna, ali covjek se ocito pogubio. Nemam pojma koji mu je k*.
Henriquez je jedino pravo pojacanje, al Eduardo je takodjer po meni bolji od svih ostalih domacih opcija koje je Dinamo imao. Ja se npr. nikad necu pomirit s cinjenicom da Mamic nije doveo Lobonta. Sad je star, al prije 2-3 sezone bio bi pravo pojacanje.
Za Sigalija ne znam sta bi rekao. Pratio sam sazetke argentinske lige i lik mi je djelovao tako mocno, odjednom je nestao, nije ga bilo nigdje i kao grom iz vedra neba se nacrta u Dinamu. Bio sam sretan jer sam znao da se radi o kvalitetu kakva je Dinamu potrebna, ali covjek se ocito pogubio. Nemam pojma koji mu je k*.
http://www.vecernji.hr/nogomet/boysi-op ... vio-969401
Još jedna uvjerljiva pobjeda na domaćem terenu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U Podsusedu je dobra atmosfera,ali nadam se da će se moći češće u Domu sportova igrat jer je tamo baš totalno ludilo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

Još jedna uvjerljiva pobjeda na domaćem terenu

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U Podsusedu je dobra atmosfera,ali nadam se da će se moći češće u Domu sportova igrat jer je tamo baš totalno ludilo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

VAZNOOO!

Majke im se sjetim, navijajte i dalje za ovaj sugavi us.rani klub.. Momci drzite se
25/10/2014
Nakon što je sinoć u pomno smišljenoj „akciji“ plaćenika direktno povezanih sa Zdravkom Mamićem, iz vatrenog oružja pokušano ubojstvo dva pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys, što je bila direktna posljedica neuspješne sačekuše u kojoj je trebao biti ubijen jedan od najistaknutijih ljudi naše grupe, više ne možemo šutjeti.
Ne treba biti Sherlock Holmes da bi se shvatilo kako je nalogodavac sinoćnjeg pokušaja ubojstva nekoliko pripadnika naše skupine Zdravko Mamić, čelni čovjek kriminalne organizacije koja je nezakonito okupirala NK Dinamo te koja financijski, logistički i na sve ostale načine direktno pomaže šačicu propalih kriminalaca okupljenih oko famoznog Fan Cluba, koji samo igrom slučaja noćas nisu ugasili tri mlada života.
Ovim kukavičkim i za sve normalne ljude ogavnim činom, kriminalna banda okupljena oko Zdravka Mamića i naoružanih mu poltrona iz Fan Cluba, prešla je svaku granicu. Kao prijatelji, navijači, suborci, braća nećemo stajati prekriženih ruku i trpjeti teror zločinaca koji s leđa pucaju u nenaoružane ljude.
Sutra se navijačka skupina Bad Blue Boys vraća na Sjever, svoje rodno mjesto i tribinu na kojoj više nećemo dopustiti da bude okupirana od strane kukavica koje imaju krv naše braće na svojim rukama.
Utakmica protiv NK Osijeka igra se sutra u 15:00h, a ovim putem obavještavamo sve pripadnike grupe (uključujući i one s crnih lista), kao i sve Dinamove navijače koji žele reci dosta ubojicama i kriminalcima, da se okupimo u parku Ružmarinka u 13:00h i zajedno krenemo na sjevernu tribinu maksimirskog stadiona. Dinamovi navijači uvijek su znali prepoznati i reagirati na nepravdu, pa će to učiniti i sada.
Nakon utakmice, svi ćemo se zajedno zaputiti ispred KBC Dubrava i molitvom pružiti tihu podršku našim prijateljima te im zaželjeti što brže ozdravljenje. Pozivamo navijače na miran i dostojanstven ponašanje. Našim neprijateljima poručujemo da istinu i poštenje ne mogu ubiti te da ćemo se do zadnje kapi krvi boriti za Dinamo i obraz naše navijačke grupe.
Bad Blue Boys

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Na vijestima se o tome,ako se ne varam,još uvijek ništa nije čulo.Gamad placenicka.
Optužit Mamića da je naručio ubojstvo bez dokaza
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Da nam objasnis po cijem naredenju su placenici odjednom poceli kretat sa sjekirama na gostovanja?Slucajno u trenucima kad ih je psihopat poceo financirat.I rade odjednom sacekuse po gradu.Sve slucajno.
Ova gamad placenicka ce kad tad na*ebat pa ce bit Boysi krivi.Kao sto je na*ebao policajac onog svibnja kad su plavci na pol.cim su se iskljucile kamere odlucili napravit kaos na tribini.Sve po zasluzi...
Ova gamad placenicka ce kad tad na*ebat pa ce bit Boysi krivi.Kao sto je na*ebao policajac onog svibnja kad su plavci na pol.cim su se iskljucile kamere odlucili napravit kaos na tribini.Sve po zasluzi...
Re: Odg: Dinamo Zagreb
Jesi siguran da nema dokaza?Grdan je napisao/la:Optužit Mamića da je naručio ubojstvo bez dokaza.
Previše si daleko (u svakom smislu) da bi se ovako padobranski bacao i pisao o stvarima koje ti nisu jasne.
Danas samo pametno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
"Narucitelj Mamic i propalica bez casti,kukavicja djela zaustaviti nas nece!"
Boysi napravili miran prosvjed pred psihopatovom kucom.Danas se vracaju na sjever...
Jbte Boysi su valjda najdiscipliniranija navijacka skupina ikad igdje
Boysi napravili miran prosvjed pred psihopatovom kucom.Danas se vracaju na sjever...
Jbte Boysi su valjda najdiscipliniranija navijacka skupina ikad igdje

Javlja mi rodjak da se zakuhava i da bi danas trebalo bit pakleno
Ako ih se sinoc bez icijeg znanja moglo skupiti 300 onda danas ocekujem 3000 

U kolko pocinje utakmica.
Pocelaterabajt je napisao/la:U kolko pocinje utakmica.
http://sportska-tv.in/flash/sptv.html
Oko 1000-1500 ljudi na sjeveru. Ovi sa zabranama nisu mogli unutra, na blagajnama traze osobne i bez imena ne mozes kupiti kartu.
Hvala.
Komunjare iz SDP-a su svjesne da gube vlast iduće godine pa sad žele preuzeti grad Zagreb i Dinamo da nakon države i Hajduka i to unište
.
"Pozivam policiju da izvrši testiranje na detektor laži jer ne znam kako se čovjek može obraniti", rekao je Mamić
.

"Pozivam policiju da izvrši testiranje na detektor laži jer ne znam kako se čovjek može obraniti", rekao je Mamić

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Grdan je napisao/la:Komunjare iz SDP-a su svjesne da gube vlast iduće godine pa sad žele preuzeti grad Zagreb i Dinamo da nakon države i Hajduka i to unište![]()
.
"Pozivam policiju da izvrši testiranje na detektor laži jer ne znam kako se čovjek može obraniti", rekao je Mamić.
:rol:ako je ovo tvoja prva rečenica onda se odi umij bolje da ne lupetaš gluposti ,iz tebe govori neki opaki hdz-ovac koji ne vidi prst ispred nosa,vjerojatno glasač popularnog dr.ive i budući karamarka,komunjare uništile državu nakon 3 godina vlasti a prije toga hdz bio na vlasti 18 godina od nastanka države koji devastirao zemlju u svim segmentima njezinog razvoja i izmislio mamića,mogu samo reći da su obje stranke hrpa nesposobnih ljudi i uhljeba koje zakonom treba zabraniti :lol:ali je hdz puno veće zlo koji prodaje lažno domoljublje,najbolji slučaj isporuka generala u haag ili donošenje ćirilice u vukovaru koju sad mora provoditi sdp, hajduk su uništili najveći hrvatski sinovi koju se u prsa busali koji je veći hrvat od njih,nezna se koji je više krao od njih,krenuvši od lepog nadana,i vidi čuda većina su bila iz hdz-a,zanimljiv taj naziv komunjare kako se sdp naziva,kad se raspao savez komunista,70% članstva prelazi u hdz,a 30% u sdp

ili šta reći na ovu izjavu:Mamić: Ako mi tako pošteni imamo ovakve probleme, ne znam kakva je budućnost države :rol:lik se smatra poštenjačinom kao i bandić, da je pravna država u pravnome smislu riječi taj bi odavno bio u buksi skupa s bandićem,ali kolko je ovaj hrvatski narod teško retardiran,daje bandiću daje podršku kao stepincu,a lik je trebao završiti u buksi prije 7-8 godina,ali pravda je spora i dostižna i svaka rit dojde na šakret

Iako ne volim Mamica nekako mi je tesko povjerovati u to da on stoji iza pucnjave. To sto su njegovi podanici pucali nebi mi bas dalo za vjerovati da su to uradili zbog njegovog naredjenja. Ne djeluje mi kao kadar koji je takvo nesto sposoban. Rekao bi prije da su placenici sebi uzeli za pravo previse stvari, al ce se kad tad prizemljit.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
A Grdana krkana.
Bravo Seaman.
Bravo Seaman.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.