FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovolim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema Kvesica,tomica od povrijedeni ,turkovici kartoni. Nadam se da cemo dobit.
Kako misle dobit´ bez ijednog organizatora igre?
Nije ni Mladost "veslo sisala", odnosno, nisu baš toliko loši da ih kao domaćine kadeti i juniori dobivaju! Zavisimo od Dade koji još uvijek nije na nivou onoga što se od njega očekuje tj. na nivou organizatora. Biće težak meč, biće nervoze ...
Je li počeo trenirati Kvesić, hoće li biti spreman za derbi, Tomić isto?
Je li počeo trenirati Kvesić, hoće li biti spreman za derbi, Tomić isto?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
pa evo adžem kaže kvesić je povrijeđen, ali ostali su "spremni i u dobrom raspoloženju", ne pominje da tomić ne može igrati?
saučešće za seju, ovo je horor, al' je i ispogađao...
zato ja igram do dvije stoje dobitka, ja ne znam šta bi uradio da mi se ovo desi...
saučešće za seju, ovo je horor, al' je i ispogađao...
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Čestitamo rođendan Edisu Mulaliću
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... icu/12264/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... icu/12264/" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sutra će tekma bit izbi-nabi tako da nam organizator igre ne treba
A Nedo će falit 100%
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
zeljovolim
- Kontakt:
Tomic mora ici,al ne moze igrat,nije trenirao ova 2 dana,al mora ici jer fali igraca na klupi..a bit ce spremni za derby.ChWilla je napisao/la:pa evo adžem kaže kvesić je povrijeđen, ali ostali su "spremni i u dobrom raspoloženju", ne pominje da tomić ne može igrati?
saučešće za seju, ovo je horor, al' je i ispogađao...![]()
zato ja igram do dvije stoje dobitka, ja ne znam šta bi uradio da mi se ovo desi...
- champions1921

Ako Nedo ne moze ja bih ovako poceo i mislim da imamo kvalitet da dobijemo Mladost.. Teren ce biti gluho bilo i valjda su se nasi dobro takticki pripremili za ovu tekmu..
BUDI ŽELJO !!!
Boze, molim Te da sutra dobijemo isto kao protiv Veleza 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Da Bog da svaku do kraja dobili 1:0Minjore je napisao/la:Boze, molim Te da sutra dobijemo isto kao protiv Veleza
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Antolović
Čolić Kosorić Zeljković Bučan
Memija Hasanović Sadiković Nuspahić
Bajić Varea
Čolić Kosorić Zeljković Bučan
Memija Hasanović Sadiković Nuspahić
Bajić Varea
Belgija U17 - Bosna i Hercegovina U17
http://www.****/utakmica/phUzRzhU/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; (r e z u l t a t i.com)
Mujagić, Žerić i Behram u prvih jedanaest!

http://www.****/utakmica/phUzRzhU/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; (r e z u l t a t i.com)
Mujagić, Žerić i Behram u prvih jedanaest!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
ma svakako da imamo. neće to biti izlet, za ovu ekipu lakih utakmica i nema, ali očekujem da nekako pobijedimo. treba prekopirati i pristup i taktiku iz drugog protiv širokog i pobijedićemo. nabijati loptu po bokovima (nadam se na nuspahića i memiju, a ne na indisponiranog seju, bar ne od početka) i trebalo bi ih proći i više nego protiv širokog. teren sigurno neće pogodovati nekom nadigravanju, nije ni prije dva mjeseca a ne sad.
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Joj brke i navijačima usadio seljačku filozofijuChWilla je napisao/la:ma svakako da imamo. neće to biti izlet, za ovu ekipu lakih utakmica i nema, ali očekujem da nekako pobijedimo. treba prekopirati i pristup i taktiku iz drugog protiv širokog i pobijedićemo. nabijati loptu po bokovima (nadam se na nuspahića i memiju, a ne na indisponiranog seju, bar ne od početka) i trebalo bi ih proći i više nego protiv širokog. teren sigurno neće pogodovati nekom nadigravanju, nije ni prije dva mjeseca a ne sad.
onda i englezi igraju seljački, jelde genijalac?
Sutra pobjeda i onda samo bod zaostatka za vodecim na tabeli! Sjajna najava za derbi 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mujagic strijelacAdviser je napisao/la:Belgija U17 - Bosna i Hercegovina U17
Mujagić, Žerić i Behram u prvih jedanaest!![]()
U kako bi nam sutra pobjeda valjala ljudi moji, ovo ne smijemo propustit 
Željeznicar za život cijeli !
Rutinski 0-1 sutra .likusa je napisao/la:U kako bi nam sutra pobjeda valjala ljudi moji, ovo ne smijemo propustit
Samo da prođe kako treba da svi budu spremni za derbi. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Komsije sretno sutra i da onda gledamo pravi derbi kakav dolikuje kad igraju ova dva kluba. 
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.