FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 16 mar 2010, 14:16

čamac je napisao/la:Ili te pak nakon 5 godina izbace.
jel to ne volis zelju dovoljno? :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 mar 2010, 14:23

Nije mi valj'o nick, a nisam u to vrijeme valjda Faruka volio dovoljno. Helem nejse, ne bitno. Bilo prošlo.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 mar 2010, 14:34

čamac je napisao/la:Nije mi valj'o nick, a nisam u to vrijeme valjda Faruka volio dovoljno. Helem nejse, ne bitno. Bilo prošlo.
Oni su tamo sami sebi neprijatelji,i ja ih nimalo ne volim...

Samo da vrijeme bude lijepo da malo teren pokusa da dodje sebi...bice pretesko po onakvom terenu odigrati dva normalna pasa,ali mislim da borbenost nece doci u pitanje i da cemo dobiti pa makar i minimalno,bice teska utakmica,a volio bih da sto lakse izadjemo iz nje
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 mar 2010, 15:18

jer sutra je pravi dan sutra je Amra jbg-a sutra je (derby) TEKMA u DOLINI CUPOVA :D

danas trening u 17h...

ps: i ja mislim da je culim taj roviti, jer u petak kad sam bio na treningu napustio je trening sa lojom terapeutom teren i mislim da se zalio na skocni zglob
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 16 mar 2010, 15:41

čamac je napisao/la:Nije mi valj'o nick, a nisam u to vrijeme valjda Faruka volio dovoljno. Helem nejse, ne bitno. Bilo prošlo.
i mene su izbacili, a bio sam među prvih 20 učlanjenih na stranici i forumu...jedan od prvih aktivista foruma. kontam i ja da je to bilo što sam znao faruka zarezat, al ne mogu se zakleti. ;) :)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 mar 2010, 15:50

amertiger je napisao/la:Pa dobro onda me preporuci tamo pa da mi prime na taj forum, tamo bez stele ne mozes uci tako da je to isto ko da ne postoji

i kad se dog sa momkom cekas 3 mjeseca da ti odobri ccc

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 mar 2010, 16:26

Danas mi kolega priča kako je bio strastveni navijač Želje, kaže da zna postavu što je igrala protiv Videotona napamet. A najsmješnije mi je bilo kako se prepucavao sa komšijom koji je bio navijač Crvene Zvezde i kad je Željo tuko Zvezdu u Beogradu 3:1 , išao mu da izrazi saučešće a ovaj puko totalno :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 16 mar 2010, 16:30

Jeli ima neko link - video od danasnje preskonferencije u PLAVOM salonu :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 mar 2010, 16:36

OSIM: POBJEDOM POTVRDITI BODOVE IZ ŠIROKOG

slika
Uoči sutrašnjeg duela sa Zvijezdom na Grbavici je održana press konferencija, a novinarima su se obratili šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim i standardni prvotimac Milan Ćulum.

"Sutra nam u goste dolazi jako neugodan protivnik koji je svoju kvalitetu pokazao pobijedivši Zrinjski u Mostaru. Gledao sam taj susret i mogu vam reći da Zvijezda uopšte nije bezazlen protivnik", rekao je Amar Osim i dodao:

"Željezničar je protiv Zvijezde do sada u Premijer ligi odigrao tri utakmice i niti jednom nije slavio. Nadam se da ćemo sutra prekinuti tu tradiciju. Eventualnim trijumfom u sutrašnjem duelu bodovi iz Širokog Brijega će tek dobiti na težini. Borbenošću i podrškom sa tribina možemo sutra slaviti i nastaviti pobjednički niz."

Momčad s Grbavice u sutrašnji duel ući će znatno oslabljena. Željezničaru nedostaju četiri kartonirana igrača, te Višća koji definitivno sutra neće biti u konkurenciji.

"Nedostaje nam mnogo igrača i to je veliki hendikep za nas pred sutrašnji susret. Širokom Brijegu su nedostajala tri igrača u duelu sa nama i mi smo to znali iskorisiti. Nadam se da mi nećemo dozvoliti da Zvijezda iskoristi naše probleme sa kartoniranim i povrijeđenim igračima", rekao je Osim.

Duel sa Zvijezdom od ogromnog je značaja za Željezničar i zbog veoma dobrog rasporeda u nastavku sezone i ove činjenice svjestan je i Osim.

"U naredna četiri kola tri puta smo domaćini. Želimo iz te četiri utakmice uzeti 10 bodova i mislim da smo u stanju to uraditi. Neću sada da razmišljam o tome jer samo me interesuje Zvijezda. Eventualnom pobjedom sutra još više ćemo se približiti samom vrhu tabele. Početni sastav znam, ali ne želim ga otkriti jer nema razloga da pomažem svom kolegi na klupi Zvijezde", zaključio je Osim.

Milan Ćulum također smatra da u sutrašnjem duelu on i njegovi saigrači mogu ostvariti novu pobjedu.

"Fali nam nekoliko igrača, no ne smije nam to biti nikakav alibi. Moramo dati sve od sebe da nastavimo pobjednički niz i ja se iskreno nadam da ćemo sutra još jednom obradovati naše navijače", rekao je Ćulum i dodao:

"Nakon trijumfa u Širokom Brijegu svi nas ozbiljnije shvataju. Moramo i sutra pokazati da nismo slučajno slavili na Pecari. Privikao sam se na premijer ligu i mislim da su žuti kartoni koji su me pratili u prvom dijelu sezone stvar prošlosti."

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 16 mar 2010, 17:48

STVARNO SMO GIGANTI UPALJENI REFLEKTORI I LAGANO TRENING :D :D :D
PONOSNO I HRABRO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2010, 17:50

Tako ti je to kad imaš svoj stadion :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 16 mar 2010, 17:58

Virtu4l je napisao/la:Tako ti je to kad imaš svoj stadion :P :mrgreen:
:D :D
PONOSNO I HRABRO

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 mar 2010, 18:37

evo sad sa treninga...ma lagano zagrijava, seva, onda ubacivanja sa strane i ispucavanje....uglavnom moze se osjetiti dobra atmosfera medju igracima
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2010, 19:03

Osim: Brine me izostanak pojedinih igrača

Zahuktali Željo sutra na svojoj Grbavici dočekuje tim Zvijezde. Nakon dva vezana trijumfa, na Grbavici protiv Čelika, te u Širokom Brijegu, sarajevski plavi sa mnogo optimizma dočekuju ovaj meč, ali i sa dozom respekta i opreza.

Najviše mi briga zadaje nedostatak nekoliko standardnih igrača. Kao što znate, zbog suspenzije neću moći računati na četvoricu važnih igrača, dok su pod upitnikom dvojica koji imaju lakše povrede. Danas ćemo na popodnevnom treningu vidjeti konačno da li će oni moći sutra zaigrati ili ne, kazao je u razgovoru za Sportin.ba, šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim.

Zvijezda se prošle godine na Grbavici prokazala u dobrom svjetlu, odnijevši bod u Gradačac (2:2), međutim danas je situacija dosta drugačija kada su u pitanju ova dva kluba.

Gledao sam utakmicu Zvijezde iz prvog proljetnog kola, protiv Zrinjskog u Mostaru, koju su neočekivano pobjedili, i uočio sam da znaju biti dosta nezgodni. Vidio sam i neke njihove slabosti, koje ćemo u sutrašnjoj utakmici pokušati iskoristiti, kazao je raspoloženi Osim, a potom u jednom dahu nastavio:

Bit će sigurno dobar ambijent, s obzirom da se očekuje puna Grbavica. Međutim treba da znate da navijači neće davati golove. Oni će sigurno biti podrška ali prevagu trebaju da donesu igrači na terenu, završio je Osim

S----in.ba
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 mar 2010, 21:10

evo ja sam odlucio sebe ogranicit u postovima a to predlazem i moderatorima da uvedu neku zabranu poviš recimo 4 komentara na dan...a smorište ima glupih komentara boli glava al et... :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 mar 2010, 21:47

Na ovom treningu danas su Višća i Kerla odvojeno trčkarali i završili ranije. Ostali su normalno trenirali. Šehić Selimoviću o'sov'o hljeb jer mu je šut'o u isto vrijeme kad i neko drugi , pa mu se Edis stidljivo obratio. I čini mi se da je trenirao Emir Zeba, nisam siguran.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 mar 2010, 21:54

Željovac je napisao/la:Na ovom treningu danas su Višća i Kerla odvojeno trčkarali i završili ranije. Ostali su normalno trenirali. Šehić Selimoviću o'sov'o hljeb jer mu je šut'o u isto vrijeme kad i neko drugi , pa mu se Edis stidljivo obratio. I čini mi se da je trenirao Emir Zeba, nisam siguran.
koja sloga u momcadi hahahha mogu mislit kako se edis stidljivo obratio haha :D :D :D :D :D :D :D

@ virtu4l
vidis ta je i sejo posto moderan haha
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 mar 2010, 23:00

slika

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 16 mar 2010, 23:22

slika
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 mar 2010, 23:41

AnnesTM87 je napisao/la:slika
Svaka čast momci.
Dragon Town

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 31 gost.