jel to ne volis zelju dovoljno?čamac je napisao/la:Ili te pak nakon 5 godina izbace.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jel to ne volis zelju dovoljno?čamac je napisao/la:Ili te pak nakon 5 godina izbace.
Oni su tamo sami sebi neprijatelji,i ja ih nimalo ne volim...čamac je napisao/la:Nije mi valj'o nick, a nisam u to vrijeme valjda Faruka volio dovoljno. Helem nejse, ne bitno. Bilo prošlo.
i mene su izbacili, a bio sam među prvih 20 učlanjenih na stranici i forumu...jedan od prvih aktivista foruma. kontam i ja da je to bilo što sam znao faruka zarezat, al ne mogu se zakleti.čamac je napisao/la:Nije mi valj'o nick, a nisam u to vrijeme valjda Faruka volio dovoljno. Helem nejse, ne bitno. Bilo prošlo.
amertiger je napisao/la:Pa dobro onda me preporuci tamo pa da mi prime na taj forum, tamo bez stele ne mozes uci tako da je to isto ko da ne postoji
koja sloga u momcadi hahahha mogu mislit kako se edis stidljivo obratio hahaŽeljovac je napisao/la:Na ovom treningu danas su Višća i Kerla odvojeno trčkarali i završili ranije. Ostali su normalno trenirali. Šehić Selimoviću o'sov'o hljeb jer mu je šut'o u isto vrijeme kad i neko drugi , pa mu se Edis stidljivo obratio. I čini mi se da je trenirao Emir Zeba, nisam siguran.