EDIT:
Sve povrede koje je Bender dozivio u dosadasnjoj karijeri:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

...ili oni koji se uskoro opraštaju i odlaze iz kluba...ma da sam pročitao negdje da on traži od budućeg poslodavca ako mijenja sredinu 230 000 tjednoSemir bvb je napisao/la:@Lokos ne znam da li si primijetio da je upravo Reus poveo igrače (za ruke) prema navijačima BVB-a? To rade samo rijetki uz kapitene...![]()
TammoHarder je napisao/la:Reusu za otkup klauzule nudimo 10m Handgelda, a za novi ugovor do 2019.ili 2020. 9-10m € plaću. Mislim da je s ovom ponudom BVB sve učinio da zadrži Reusa, a sada je na njemu da odluči. Nadajmo se da će pristat za ljubav svom Heimatvereinu. Vjerujem još uvijek da ipak nisu svi šupci poput malog Gövantzea.
NUR DER BVB!
TammoHarder je napisao/la:Reusu za otkup klauzule nudimo 10m Handgelda, a za novi ugovor do 2019.ili 2020. 9-10m € plaću. Mislim da je s ovom ponudom BVB sve učinio da zadrži Reusa, a sada je na njemu da odluči. Nadajmo se da će pristat za ljubav svom Heimatvereinu. Vjerujem još uvijek da ipak nisu svi šupci poput malog Gövantzea.
NUR DER BVB!
Nije više pitanje da li mu klub nudi dovoljno, nego kakvi su mu motivi da ostane u klubu koji treću sezonu zaredom ispada iz trke za titulu u BL već nakon prvih deset kola i izvjesno je da će tako biti i narednih par sezona. U LP pored onakvog Reala, Barce, Bayerna nemaju šta tražiti, a pitanje je da li mogu preskočiti City, Čelzi, Atletico, PSG. Da ne kažem da i na ovom forumu ima onih koji dovode u pitanje naš plasman u LP ove sezone. Kagawa i Šahin su napustili klub sa 23 godine, Gundogan je bio spreman uraditi isto u tim godinama, Gece napustio klub sa 21 godinom, Lewat sa 24 godine dao do znanja da ne namjerava produžavati ugovor, zašto bi Reus sa 25 godina mislio drugačije. Nama ostaje da se zadovoljimo igračima ranga Mikija, Cire, Aube i Ramosa, plus polovni Kagawa i Šahin, pa ako šta od njih bude, dobro i jest. Objektivno je to tako i u BL izgleda ne može ni biti bitno drugačije.samir1909 je napisao/la:TammoHarder je napisao/la:Reusu za otkup klauzule nudimo 10m Handgelda, a za novi ugovor do 2019.ili 2020. 9-10m € plaću. Mislim da je s ovom ponudom BVB sve učinio da zadrži Reusa, a sada je na njemu da odluči. Nadajmo se da će pristat za ljubav svom Heimatvereinu. Vjerujem još uvijek da ipak nisu svi šupci poput malog Gövantzea.
NUR DER BVB!
Vala ako ovo ne prihvati onda nek se j... nema mu se kud vise ponuditi i to mu je ponuda da se zemlja trese.
Nadam se da ce ostati jos dugo sa nama.
Bas tako. Samo ova ponuda je trebala leci vec prosle sezone. Stoji ova prica oko titula, ali isto tako u BVB moze postati klubska legenda, i to sa pristojnom lovom. Neznam, ja nevjerujem bas u ostanak. Mozda me iznenadi i pokaze karakter i pronadje bas taj izazov da sam doprinese nekoj tituli i da mu neznaci XX-titula koje dobijes servirano igrao neigrao.samir1909 je napisao/la:Vala ako ovo ne prihvati onda nek se j... nema mu se kud vise ponuditi i to mu je ponuda da se zemlja trese.TammoHarder je napisao/la:Reusu za otkup klauzule nudimo 10m Handgelda, a za novi ugovor do 2019.ili 2020. 9-10m € plaću. Mislim da je s ovom ponudom BVB sve učinio da zadrži Reusa, a sada je na njemu da odluči. Nadajmo se da će pristat za ljubav svom Heimatvereinu. Vjerujem još uvijek da ipak nisu svi šupci poput malog Gövantzea.
NUR DER BVB!
Nadam se da ce ostati jos dugo sa nama.
Iako ne navijam za vas,volio bih da ostane vise nego da ode u bilo koji drugi klub (sem BayernTammoHarder je napisao/la:Reusu za otkup klauzule nudimo 10m Handgelda, a za novi ugovor do 2019.ili 2020. 9-10m € plaću. Mislim da je s ovom ponudom BVB sve učinio da zadrži Reusa, a sada je na njemu da odluči. Nadajmo se da će pristat za ljubav svom Heimatvereinu. Vjerujem još uvijek da ipak nisu svi šupci poput malog Gövantzea.
NUR DER BVB!
Prošle sezone nije prikupljeno 150 m € od Pume, Evonika i Signal Idune Park tako da bi teško ovakva ponuda bila tada već moguća. Inače sad kad sam već kod tog, u sljedećih 5 godina, dakle u tom razdoblju bit će još izdavanja dionica čime će se još više dići temeljni kapital.Lokos19 je napisao/la:Samo ova ponuda je trebala leci vec prosle sezone.TammoHarder je napisao/la:Reusu za otkup klauzule nudimo 10m Handgelda, a za novi ugovor do 2019.ili 2020. 9-10m € plaću. Mislim da je s ovom ponudom BVB sve učinio da zadrži Reusa, a sada je na njemu da odluči. Nadajmo se da će pristat za ljubav svom Heimatvereinu. Vjerujem još uvijek da ipak nisu svi šupci poput malog Gövantzea.
NUR DER BVB!
A neš ti izazova osvajat naslove prije nego što sezona uopće počne kao što ih Bau€rn osvaja, neš ti pothvata s 200 m skupim kadrom koji je duplo skuplji od sljedećeg tima u BL. Slažem se s tobom Lokos.Lokos19 je napisao/la: Stoji ova prica oko titula, ali isto tako u BVB moze postati klubska legenda, i to sa pristojnom lovom. Neznam, ja nevjerujem bas u ostanak. Mozda me iznenadi i pokaze karakter i pronadje bas taj izazov da sam doprinese nekoj tituli i da mu neznaci XX-titula koje dobijes servirano igrao neigrao.
Zna Reus da je najbolje kod svoje kuće...“Ich habe auch wieder richtig Bock auf die Bundesliga am Samstag. Weil es einfach geil ist, zuhause zu spielen.”
• Marco Reus

muamerc je napisao/la:Opet ste lose usli u utakmicu...iako je rano, tek je 5 minuta proslo, vi ste skroz dvije razlicite ekipe kad igrate Bundes i LP.
Poletio sam... Sad su odlicni...PEP je napisao/la:muamerc je napisao/la:Opet ste lose usli u utakmicu...iako je rano, tek je 5 minuta proslo, vi ste skroz dvije razlicite ekipe kad igrate Bundes i LP.
zato sto su u bL procitana ekipa a u lp im jos kako tako pali ,li kad dodje nocaut faza i ozbiljnije momcadi tesko da sta posebno mogu.
De makar gledaj utakmice,pa komentarisi Boga ti.PEP je napisao/la:muamerc je napisao/la:Opet ste lose usli u utakmicu...iako je rano, tek je 5 minuta proslo, vi ste skroz dvije razlicite ekipe kad igrate Bundes i LP.
zato sto su u bL procitana ekipa a u lp im jos kako tako pali ,li kad dodje nocaut faza i ozbiljnije momcadi tesko da sta posebno mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.