Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
Golijada ide tuGazijaKalesija je napisao/la:Mogao bi Gladbach možda ići 2/1![]()
Ko je jamio, jamioooooooooooooooooooooooooGazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
bravo, drago mi kao da sam ja dobioGazijaKalesija je napisao/la:Ko je jamio, jamioooooooooooooooooooooooooGazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
kad pogledas nemozes da vjerujes da je tako jednostavno, al eto jeste, kao iz kladionicarskih udzbenika.... gazija cestitke i od meneGazijaKalesija je napisao/la:Ko je jamio, jamioooooooooooooooooooooooooGazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
Aferim momčiluko, donio si mi novce, imaš cvaju.GazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
ado899 je napisao/la:Celtic-1 1.85 2:1![]()
Mgladbach-1 1.20 5:0![]()
Tottenham-1 1.30 5:1![]()
Kvota 2.89
Villarreal-1 1.55 4:1![]()
Slazburg-1 1.55 4:2![]()
Dnipro-1 1.50 0:1seljaci
![]()
Kvota 3.60
Moras ga tri puta ulozit, ja mislim da kvota ne smije biti manja od 1.6Arhitekt je napisao/la:Ljudi jel zna neko kako se koristi ovaj bonus na bet 365, imam 20 eura bonusa nebi ga bog namjestio da ga podignem, a engleski mi nije bas najjaca strana
zgmiky je napisao/la:u odnosu na utakmice od 19h na ovim večernjim bi moglo biti dosta golova
tottenham 3+
villareal 3+
salzburg 3+
gladbach 3+
6.14
GazijaKalesija je napisao/la:Hajde Demba, ispoštuj brata pa da slavimo.GazijaKalesija je napisao/la:Demba ba daje, Kramarić daje, plus Rijeka daje i Besiktas daje... Na 10 153KM
zgmiky je napisao/la:od ovog čuda od europske lige ide ovako
Villareal 1 1.40
Torino 1 1.45 st
Tottenham 1 1.30
Steaua pik 1 1.35
Rijeka daje gol 1.25
4.45
ne pamtim kad sam dva listića pogodio od ovog smiješnog natjecanja ali eto kladionice su odlučile dati nešto ljudimazgmiky je napisao/la:u odnosu na utakmice od 19h na ovim večernjim bi moglo biti dosta golova
tottenham 3+
villareal 3+
salzburg 3+
gladbach 3+
6.14
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.