Europa League 2014/2015
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Europa League 2014/2015
JOOOOOOOOOOOOOOOOJ KACANIKLIC ZAMALO
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Futsal i je "polurevijalna manifestacija" mali covjece iskrivljenih pogleda na zivot i upitnih moralnih vrijednosti.Ne pada nam na pamet glumit neku velicinu i moc kao sto to tvoj Tatta radi,a zapravo je iza,na prvi pogled,bljestave vanjstine samo onaj najjadniji ljudski olos koji se svakog dana grize u sebi koliko je jadan i nitko ga ne voli,a tako silno godinama zudi da bude netko i nesto.MrMuscle je napisao/la:Dinamo fantastican... samo je Fortuna kriva sto Celtic vodi...
A @muamerce
Ima ovakva atmosfera na Janinom koncertu, pardon na polurevijalnim manifestacijama kakav je futsal na Salati...ma isto je to... revija malogradjanstva I papanluka...
Ostat ce na kraju 1 - 0 za Celtic 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Penal za Torino u nadoknadi ..
EDIT
Quags za pobjedu! 1:0
Cijelu utakmicu dominirali, i na kraju zasluzeno.
7 pobjeda, 1 remi (ITA u EL)

EDIT
Quags za pobjedu! 1:0
Cijelu utakmicu dominirali, i na kraju zasluzeno.

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 02 okt 2014, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
- Nerminovic
- Kontakt:
Idi u ***** materinu, Torino s penala u 90 min.....
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ohhhh noooes...Celtic-Prćija 1-0MrMuscle je napisao/la:Dok veceras Tatta na Celtic Parku bude gledao svoj klub u pohodu na 1/16 finala sacica tih, nemam adekvatan naziv za tu skupinu jer sta god kazem malo je za njih to (nekako ''rusioci dobra'' je fin naziv), ce po dobrom starom obicaju na neku poluamatersku manifestaciju, znacaja kao i Janin koncert na nekoj koridi i tefericu na Grmecu, i medjusobno urlikati protiv Tatte (a u globalu mogu mu se samo...), zvizdati i sta sve ne, i tako se pripremati za poluamaterski Dinamo kakav se ocekuje kada ode Mamic, a ova skupina preuzme isti...
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz od huligana
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 02 okt 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hrvati danas baš nisu bili miljenici sreće, prvo Rijeka, onda Dinamo. Purgeri (kojih je tu najmanje
) nadigrali Celtic koji ništa pokazao nije nakon početnih 30ak min, defintivno mogu biti presretni sa ova 3b, jer ih po meni nisu zaslužili.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Celtic je teški odron od ekipe. Da je pravde vjerovatno ne bi ni vidjeli grupnu fazu EL.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jesu odron ali i trener im je odron isto...FaraonTM je napisao/la:Celtic je teški odron od ekipe. Da je pravde vjerovatno ne bi ni vidjeli grupnu fazu EL.
Dinamo odlican, al jbg ne pobjedjuje uvijek bolji, wilson nagraisao na mrve... sta covjek promasi veceras...
Siamo
E o tom ja svo ovo vrijeme pisem... ti koji pokusavaju srusiti Dinamo, oni nisu njegovi navijaci vec agresori na vlastiti klub... ti se radujes sto Dinamo gubi, ostali tvoji istomisljenici rade isto, ne zanima vas rezultat Dinamo (poraze slavite kao pobjede) samo nek je protiv Mamica.. e to se zove bolesna zavist I stvarno ne mogu utvrditi dijagnozu toga....
U Zelji (klub za koji navijam) je situacija bila pa hajmo reci sl (mada sto se tice trofeja taj zeljo I danasnji dinamo razlika kao troposfera I egzosfera, dinamo 9 god zaredom prvak, a Zeljo se 7 god vrtio po 6, 5, 8, 9 I sl mjestima na tabeli) I ja I svi navijaci smo bili da ode lokalni baja ahmedbegovic iz kluba jer ga je totalno srozao, al ni u ludilu nisam mogao navijati protiv svog kluba, cak sam I na gostovanja u tom periodu cesto isao bez obzira sto je stoka bila u klubu, nervirao se zbog poraza (zeljo nije bio nikog skoro 3 god pobijedio na strani, dakle nije bas sl kao dinamo al hajd), al da se radujem porazima svog kluba mi nije padalo napamet...
E tu je kljucna razlika izmedju navijaca koji zeli najbolje svom klubu I politickog pijuna koji je prodao vlastite ideale za sitne pare... to su uradili autonomasi koji su protiv dinama, prodali se nepismenim I nesposobnim, dopustili da ih uvuku pod svoje okrilje, jeftina samoprodaja... I sada si ti I tebi sl postali kao oni kojim ste se prodali, a u stvari ste svi drvene marionete kojim upravlja neki veliki igrac iz sjene kome je Mamic stao na rep, pa zeli da mu revansira I da lijeci svoje bolesne frustracije na jedan anarhican, beskrupulozan I besmislen nacin...
I greska je kad kazes da je Mamic nebitan... ustvari koliko je bitan pokazuje da dosta, zapravo velika vecina, smatra nauspjesnijim sportskim radnikom na ovim prostorima koji bi beduinima prodao pijesak... koliko ga cijene ljudi u sarajevu to je za ne povjerovati...I gdje god da ode osim u zagrebu I splitu (ovo znamo zbog cega) je dobrodosao... jednostavno ga pokusavaju god maknuti al ne mogu jer je jaci od svih, pa ostali su poceli kupiti vojske pucanstva kojim daju naknadicu da mogu kupiti trave da smotaju dzoint ako treba ici ce I na mjesec...al takvi se mogu samo... jer su nebitni...msm u poredjenju sa Tattom...
I dabogda svi klubovi u BIH bili kao Dinamo I nadigravali svoje europske suparnije, a ne prestali brojati nakon 5 komada...
Siamo
E o tom ja svo ovo vrijeme pisem... ti koji pokusavaju srusiti Dinamo, oni nisu njegovi navijaci vec agresori na vlastiti klub... ti se radujes sto Dinamo gubi, ostali tvoji istomisljenici rade isto, ne zanima vas rezultat Dinamo (poraze slavite kao pobjede) samo nek je protiv Mamica.. e to se zove bolesna zavist I stvarno ne mogu utvrditi dijagnozu toga....
U Zelji (klub za koji navijam) je situacija bila pa hajmo reci sl (mada sto se tice trofeja taj zeljo I danasnji dinamo razlika kao troposfera I egzosfera, dinamo 9 god zaredom prvak, a Zeljo se 7 god vrtio po 6, 5, 8, 9 I sl mjestima na tabeli) I ja I svi navijaci smo bili da ode lokalni baja ahmedbegovic iz kluba jer ga je totalno srozao, al ni u ludilu nisam mogao navijati protiv svog kluba, cak sam I na gostovanja u tom periodu cesto isao bez obzira sto je stoka bila u klubu, nervirao se zbog poraza (zeljo nije bio nikog skoro 3 god pobijedio na strani, dakle nije bas sl kao dinamo al hajd), al da se radujem porazima svog kluba mi nije padalo napamet...
E tu je kljucna razlika izmedju navijaca koji zeli najbolje svom klubu I politickog pijuna koji je prodao vlastite ideale za sitne pare... to su uradili autonomasi koji su protiv dinama, prodali se nepismenim I nesposobnim, dopustili da ih uvuku pod svoje okrilje, jeftina samoprodaja... I sada si ti I tebi sl postali kao oni kojim ste se prodali, a u stvari ste svi drvene marionete kojim upravlja neki veliki igrac iz sjene kome je Mamic stao na rep, pa zeli da mu revansira I da lijeci svoje bolesne frustracije na jedan anarhican, beskrupulozan I besmislen nacin...
I greska je kad kazes da je Mamic nebitan... ustvari koliko je bitan pokazuje da dosta, zapravo velika vecina, smatra nauspjesnijim sportskim radnikom na ovim prostorima koji bi beduinima prodao pijesak... koliko ga cijene ljudi u sarajevu to je za ne povjerovati...I gdje god da ode osim u zagrebu I splitu (ovo znamo zbog cega) je dobrodosao... jednostavno ga pokusavaju god maknuti al ne mogu jer je jaci od svih, pa ostali su poceli kupiti vojske pucanstva kojim daju naknadicu da mogu kupiti trave da smotaju dzoint ako treba ici ce I na mjesec...al takvi se mogu samo... jer su nebitni...msm u poredjenju sa Tattom...
I dabogda svi klubovi u BIH bili kao Dinamo I nadigravali svoje europske suparnije, a ne prestali brojati nakon 5 komada...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Citao sam do ovog da se radujem sto Dinamo gubi.Oprosti,ali ti imas nekih ozbiljnih problema.Ili ne citas s razumijevanjem posto ti je vec objasnjeno.Apsolutno nitko ne slavi poraze Dinama nego poraze GNK izdrkotine.A to leglo kriminala i najveceg ljudskog sljama sigurno nije Dinamo.Nogometnog kluba Dinamo nema vec odavno.Klub u kojem ja kao clan nemam pravo birati upravu i dobiti uvid u poslovanje kluba,iako na to sve po zakonu imam pravo,nije moj klub.Da ne spominjem ostale stvari...
Tako da smiri malo to svoje orgijanje i velicanje Tatte jer se samo nepotrebno blamiras.I preispitaj se malo posto je tebi sav taj kriminal bas super i ok.
I ovo zadnje sam slucajno procitao
Eto dao bog da svi BiH klubovi imaju jednog Tattu.Covjece ti vrijedjas inteligenciju cijelog svog naroda ovom izjavom gdje indirektno govoris kako je stanovnistvo BiH jedna nepismena glupa stoka s podanickim mentalitetom.Stvarno se trebas preispitat malo.Vjerovao ili ne ipak nije tako nego i u BiH ima postenih ljudi s ispravnim pogledima na zivot koji nece dat da ih se gazi tako kako bi ti volio da tebe Tatta gazi preuzimajuci tvoj voljeni klub.
Tako da smiri malo to svoje orgijanje i velicanje Tatte jer se samo nepotrebno blamiras.I preispitaj se malo posto je tebi sav taj kriminal bas super i ok.
I ovo zadnje sam slucajno procitao

opet vrdoljak fulio penal za legiu, **** mater svoju smotanu

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Čovjek hoće da obori rekord u penalima.
Nakon što smo zadnja dva dana jednim okom ispratili ono nebitno natjecanje za pušače marketinga večeras nam konačno slijedi prava stvar.Mocni Krasnodar protiv Wolfsburga,Viole u paklu Toumbe,simpatični Feyenoord u gostima kod Miška,Inter protiv slavnog "jedan član=jedan glas" St.Etienna.I svi se bore za komadić slave,a ne novac.Boze kakvo natjecanje
Šteta jedino što će poplave u Austriji odgoditi potop gnk izdrkotine,ali tu su Young Boysi koji će sve nadoknaditi šamaranjem Napolija.

Šteta jedino što će poplave u Austriji odgoditi potop gnk izdrkotine,ali tu su Young Boysi koji će sve nadoknaditi šamaranjem Napolija.
- rob do bagro
- Kontakt:
Hoce li to moci prisustvovati Carsi ?Head je napisao/la:Bice vatreno u Beogradu danas.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hoce...rob do bagro je napisao/la: Hoce li to moci prisustvovati Carsi ?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
izdojio bi dvije tekme..Paok-Fiorentina i Partizan-Bešiktaš 

Jedan je Martin PalermoNeutral je napisao/la:Čovjek hoće da obori rekord u penalima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kramaricu majstore.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.