FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SiggySinatra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SiggySinatra » 23 okt 2014, 01:07

Sad i mene kopkaa ko jee :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 okt 2014, 01:12

Zovem se Husic....Azmir Husic :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2014, 01:41

Zodiac je napisao/la:slika
Nismo ovo mi neko.se zajebao brate..odnosno ovdje ima.nas ali mislim da je utakmica reprezentacije protiv Grcke...nasih je bilo na sjeveru tu utakmicu ja sam tad bio na Zapadu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 23 okt 2014, 09:25

Azmir je pokazao da voli Slobodu više od svih nas,jer mi svi zajedno nismo uložili u klub koliklo je on sam, e sad će neko reći nije sve u parama.Bez para u današnjim uslovima nema ništa to svi znamo.Azmir je gigant a čoravom namigivat nema svrhe.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2014, 11:09

ma svako ima svoje misljenje sto se tice svega toga..moje je bice i ostat ce Azmir Husic kao i 90% naavijaca...Mi smo grad navijaca koji nikad nece biti zadovoljni..ne znam do cega je mozda te neke druge struje slobodinih bivsih smrtnika privlace te navijce sebi kako bi se okrenuli protiv Azmira...mislim ovo kazem jer je bilo prije takvih navijaca..ali onaj ko voli Slobodu treba dati ovom covjeku sansu da nesto napravi od nas..ja ne vidim da se i jedan igrac pobunio koji je otisao iz Slobode ..sjecate li se vi ljudi da igraci kome smo se zahvalili uvjek su pjuvali vec drugi dan ..sad i dan danas Krpic,Hadzic,Brzi i ostali pricaju ljepe stvari koje su bile u klubu i sve ljepo za Azmira..pa zastoo zato sto je covjek prema njima izmirio ono sto su trazili i kad vise nije mogo sve kad nema punu podrsku posteno im rekao da ne moze ispuniti to..bolje tako nego obecat i ostat duzan pa da nas ljudi opet ganjaju.

Ako ipak postoji kod tih navijaca uticaj nekih drugih struja da uklone AZMIRA onda sam stvarno iznenadjen..jer znam koliko ti momci vole SLOBODU nista manje od mene i drugih..mozda ipak oni misle tako i to pstujem, ali ako misle onda neka se proba naci zajednicki jezik sa Azmirom I kazu te svoje stavove..jer ja cisto sumnjam da bolji covjk moze doci ..taman da je i umjereno los on losi od one druge bagre ne moze biti ..Ja jedinu gresku kod Azmira vidio sam u Sadikovicu..druga greska odnosno prva je bila ona kad je otiso u USA odnosno SP..jer on ocigledno ne zna kako to nasa bagra dole jedva doceka pa to malo vremena iskoristi da pocne klub uvaljivat u probleme ..dobro naucio je nesto iz toga zn da treba birat vrijeme kad treba da ide i d se vrati ..covjku treba jos iskustva oko svega.

ja cu opet ponovit ako nadjete bilo koga iz Bowling Green Kentucky da je nas ili da je tu iz okruzenja vjerujte mi da ce vam ti ljudi dole reci najbolje ko je i sta je...ev naprimjer za ovog milionera u Chicagu Meseljevica mi uglavnom kazemo ****,idiot seljacina i td uglavnom narod iz zavisnosti ili bas tako misli i to je tako ovdje oreko bare,,,zato sam se i raspitivao jer reko uglavnom ce za takvog covjeeka sa parama ljudi lajat , ali naprotiv ljudi iz tog grada se kunu u AZMIRA, nazivaju ga kreljem, i td...pa ima ljudi koji sve sto su stekli u USA kazu duguju AZMIRU jer im je on sve dao..pomagao nasim familijama dole koji su dolazili...et jos trebam li reci da i jedan nas Tuzlak radi ponekad za njegovu firmu... i to je veliki navijac nase svetinje poznati glas A tribinee ..eto ako on kaze za njega lose da je los po Slobodu onda je los..jer on sigurno voli SLOBODU od svih nas i sigurno.

Znaci ovdje je dobar ovdje je narodu dobar , a da li je dole stvarno ne znam..nadam se da je isti covjek kakvog ga ovdje opisuju i kao takav sa njim cemo uzet titulu kad tad :)

halalitee sa tel pisem :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 okt 2014, 11:21

SaltCityAttack je napisao/la:ma svako ima svoje misljenje sto se tice svega toga..moje je bice i ostat ce Azmir Husic kao i 90% naavijaca...Mi smo grad navijaca koji nikad nece biti zadovoljni..ne znam do cega je mozda te neke druge struje slobodinih bivsih smrtnika privlace te navijce sebi kako bi se okrenuli protiv Azmira...mislim ovo kazem jer je bilo prije takvih navijaca..ali onaj ko voli Slobodu treba dati ovom covjeku sansu da nesto napravi od nas..ja ne vidim da se i jedan igrac pobunio koji je otisao iz Slobode ..sjecate li se vi ljudi da igraci kome smo se zahvalili uvjek su pjuvali vec drugi dan ..sad i dan danas Krpic,Hadzic,Brzi i ostali pricaju ljepe stvari koje su bile u klubu i sve ljepo za Azmira..pa zastoo zato sto je covjek prema njima izmirio ono sto su trazili i kad vise nije mogo sve kad nema punu podrsku posteno im rekao da ne moze ispuniti to..bolje tako nego obecat i ostat duzan pa da nas ljudi opet ganjaju.

Ako ipak postoji kod tih navijaca uticaj nekih drugih struja da uklone AZMIRA onda sam stvarno iznenadjen..jer znam koliko ti momci vole SLOBODU nista manje od mene i drugih..mozda ipak oni misle tako i to pstujem, ali ako misle onda neka se proba naci zajednicki jezik sa Azmirom I kazu te svoje stavove..jer ja cisto sumnjam da bolji covjk moze doci ..taman da je i umjereno los on losi od one druge bagre ne moze biti ..Ja jedinu gresku kod Azmira vidio sam u Sadikovicu..druga greska odnosno prva je bila ona kad je otiso u USA odnosno SP..jer on ocigledno ne zna kako to nasa bagra dole jedva doceka pa to malo vremena iskoristi da pocne klub uvaljivat u probleme ..dobro naucio je nesto iz toga zn da treba birat vrijeme kad treba da ide i d se vrati ..covjku treba jos iskustva oko svega.

ja cu opet ponovit ako nadjete bilo koga iz Bowling Green Kentucky da je nas ili da je tu iz okruzenja vjerujte mi da ce vam ti ljudi dole reci najbolje ko je i sta je...ev naprimjer za ovog milionera u Chicagu Meseljevica mi uglavnom kazemo ****,idiot seljacina i td uglavnom narod iz zavisnosti ili bas tako misli i to je tako ovdje oreko bare,,,zato sam se i raspitivao jer reko uglavnom ce za takvog covjeeka sa parama ljudi lajat , ali naprotiv ljudi iz tog grada se kunu u AZMIRA, nazivaju ga kreljem, i td...pa ima ljudi koji sve sto su stekli u USA kazu duguju AZMIRU jer im je on sve dao..pomagao nasim familijama dole koji su dolazili...et jos trebam li reci da i jedan nas Tuzlak radi ponekad za njegovu firmu... i to je veliki navijac nase svetinje poznati glas A tribinee ..eto ako on kaze za njega lose da je los po Slobodu onda je los..jer on sigurno voli SLOBODU od svih nas i sigurno.

Znaci ovdje je dobar ovdje je narodu dobar , a da li je dole stvarno ne znam..nadam se da je isti covjek kakvog ga ovdje opisuju i kao takav sa njim cemo uzet titulu kad tad :)

Upravo to da li je nesto naucio kada je otisao na SP nisam siguran. Zimska pauza nastupa za koje kolo s obzirom da je najavio odlazak u SAD na dva mjeseca nisam siguran ko ce preuzeti poslove oko dovodjenja igraca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2014, 11:31

pa dobro on sto se tice posla tokom godine i ne mora dolazit..ja kako znam njegov sura mu sve to sad radi tu, ali on mora doci na kraju godine da se taxa svi ti racuni urade ispravno..ja vjerujem da on kad bude to radio da sve ono sto je dao Slobodi prijavit ce kao donaciju tako da plati manje i taxe....duga je kod nas zimska pauza on ce doci 4 januara zar ne ?.. nama rvenstvo pocinje tamo negdje prva sedmica u martu mjesecu,,znaci bice on 3 mjeseca tu prije pocetka sezone
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 okt 2014, 13:19

bilo bi zgodno da neko citira u jednom postu izvjestaje slobode i ovaj Saltov post.. :think:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 okt 2014, 13:31

sa borcem u nedelju u 17 sati....odlican termin :cool: :cool:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 23 okt 2014, 14:23

nemoze se listat,dajte koji post da ovo preskocimo nikada prelistat bog te vidio :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 okt 2014, 14:47

SaltCityAttack je napisao/la:
Nismo ovo mi neko.se zajebao brate..odnosno ovdje ima.nas ali mislim da je utakmica reprezentacije protiv Grcke...nasih je bilo na sjeveru tu utakmicu ja sam tad bio na Zapadu
Na grupi stoji da je kup tekma protiv Sa 1998 .
Najmasovnije gostovanje na stadion Koševo, preko 20 autobusa krenulo je iz Tuzle, veliki broj kombi vozila i autobomobila... Kup utakmica protiv FK Sarajevo i pored ogromne podrške naši momci su poraženi minimalnim rezultatom... 1998 god. Ponovilo se...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2014, 14:50

SaltCityAttack je napisao/la:ma svako ima svoje misljenje sto se tice svega toga..moje je bice i ostat ce Azmir Husic kao i 90% naavijaca...Mi smo grad navijaca koji nikad nece biti zadovoljni..ne znam do cega je mozda te neke druge struje slobodinih bivsih smrtnika privlace te navijce sebi kako bi se okrenuli protiv Azmira...mislim ovo kazem jer je bilo prije takvih navijaca..ali onaj ko voli Slobodu treba dati ovom covjeku sansu da nesto napravi od nas..ja ne vidim da se i jedan igrac pobunio koji je otisao iz Slobode ..sjecate li se vi ljudi da igraci kome smo se zahvalili uvjek su pjuvali vec drugi dan ..sad i dan danas Krpic,Hadzic,Brzi i ostali pricaju ljepe stvari koje su bile u klubu i sve ljepo za Azmira..pa zastoo zato sto je covjek prema njima izmirio ono sto su trazili i kad vise nije mogo sve kad nema punu podrsku posteno im rekao da ne moze ispuniti to..bolje tako nego obecat i ostat duzan pa da nas ljudi opet ganjaju.

Pises sa mobitela? :puke: Ja ti halalit necu! Kod mene jos windows '95 i to pitarski. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2014, 14:52

E' jbg.! Sace rezervni golman da drzi predavanje o gostovanjima. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 okt 2014, 14:53

staragarda je napisao/la:sa borcem u nedelju u 17 sati....odlican termin :cool: :cool:
jasta pogotov za radni narod :( al' hajde makar ce bit pod reflektorima a mozda i tv prijenos
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 okt 2014, 14:59

Probisvjet je napisao/la:
E' jbg.! Sace rezervni golman da drzi predavanje o gostovanjima. :roll:
E jes bilo rostilja do Sarajeva :D :D :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 okt 2014, 15:14

prenos će bit' sigurno, da l' na BHT il' na arenasport, ne sjećam se

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 okt 2014, 18:36

mozemo li do boda u nedelju...cuda se ipak dogadzaju :D :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 okt 2014, 18:42

Teško da naša limitirana ekipa može iznenaditi Borac, mislim da nam je ponovo minimalan poraz realnost. Možda nas Portugalac iznenadi s bodom iz Banjaluke, ali treba biti iskren i reći da se za to dosta stvari mora poklopiti.

Uglavnom, biće prijenos na Areni pa ćemo moći pogledati tekmu, mada sam siguran da ću dvaput razmisliti vrijedi li trošiti 90 minuta života na ove igrače nakon Zvijezde.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 okt 2014, 18:43

Ono sto je dobro bilo protiv Zvijezde je da su nazad izgledali dosta sigurniji, e sada jel to do Zvjezde ili do nas vidjeti cemo protiv Borca..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 okt 2014, 18:48

tuzlak1987 je napisao/la:Ono sto je dobro bilo protiv Zvijezde je da su nazad izgledali dosta sigurniji, e sada jel to do Zvjezde ili do nas vidjeti cemo protiv Borca..
do zvijezde je :urnebes: ..oni su tragikomicna ekipa i cak su mislim i od nas gori :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.