Manje - vise to je to. Harun je postenjacina i radi dobro svoj posao. Ovo sto on radi sa KS, tesko da bi iko imao zivaca i za to mu kapa dolje.nerminh74 je napisao/la:stvarno cijenim njegov rad u KSBiH, ali ovaj je tekst i patetican ne volim onu don kihotovsku prozu kao eto oni jadnici se borili protiv vjetrenjaca, jer niti su oni jadnici (dovoljno pogledati realno imovinsko stanje) niti su njihovi protivnici vjetrenjace ili cesto opravdano ukazuju na negativnostistorm_raider je napisao/la:Harunov tekst vezano za situaciju u KK Bosni i generalno u drzavi:
zatim brani svoga kuma dinu konakovica i kaze da su oni klub ostavili bez dugova, što nije tačno, istina ispada da se prvi veci dug javlja 2008 u iznos u od 900 i kusur hiljada, ali taj dug je napravljen 2007 za vakta njegovog kuma koji se pametno ispalio prije nego sto je taj dug nastao![]()
inace BiH kosarkaska liga je u nadleznosti KS i u puno zemalja ne pokriva drzava troskove, nego KS traze sponzore
da ne duzim, neka harun nastavi dobar rad u KSBiH, ali bolje mu je da suti o desavanjima u KK Bosna i udjelu njegovog kuma
PS
neka se ostavi sampionske generacije Bosne jer neki jesu, neki nisu pomagali, ali nije na njemu da ih uzima u usta
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- storm_raider
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Sport je lijek za tijelo i duh.
Svaka cast @nerminh74. Kad budem imao malo vremena podsjeticu Haruna i ostale kako je "grupa" mladih ljudi (citaj Elmedin Konakovic) upravljala KK Bosna do formalnog odlaska Dine u februaru 2008. (ne 2007!).nerminh74 je napisao/la:stvarno cijenim njegov rad u KSBiH, ali ovaj je tekst i patetican ne volim onu don kihotovsku prozu kao eto oni jadnici se borili protiv vjetrenjaca, jer niti su oni jadnici (dovoljno pogledati realno imovinsko stanje) niti su njihovi protivnici vjetrenjace ili cesto opravdano ukazuju na negativnostistorm_raider je napisao/la:Harunov tekst vezano za situaciju u KK Bosni i generalno u drzavi:
zatim brani svoga kuma dinu konakovica i kaze da su oni klub ostavili bez dugova, što nije tačno, istina ispada da se prvi veci dug javlja 2008 u iznos u od 900 i kusur hiljada, ali taj dug je napravljen 2007 za vakta njegovog kuma koji se pametno ispalio prije nego sto je taj dug nastao![]()
inace BiH kosarkaska liga je u nadleznosti KS i u puno zemalja ne pokriva drzava troskove, nego KS traze sponzore
da ne duzim, neka harun nastavi dobar rad u KSBiH, ali bolje mu je da suti o desavanjima u KK Bosna i udjelu njegovog kuma
PS
neka se ostavi sampionske generacije Bosne jer neki jesu, neki nisu pomagali, ali nije na njemu da ih uzima u usta
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@storm_raider
O tom harunu bi se dalo polemisati. Kako je bas on postao generalni sekretar KS? Zasto bas on? Jednu vecer je vodio na hayatu ZMBT a drugu vecer je pricao o kosarci, reprezentaciju, pregresiji...
Obrisao sam 90% teksta kojem sam mislio napisati jer nema smisla... djaba mi pisemo ovdje... ionako je sve vec gotovo...
O tom harunu bi se dalo polemisati. Kako je bas on postao generalni sekretar KS? Zasto bas on? Jednu vecer je vodio na hayatu ZMBT a drugu vecer je pricao o kosarci, reprezentaciju, pregresiji...
Obrisao sam 90% teksta kojem sam mislio napisati jer nema smisla... djaba mi pisemo ovdje... ionako je sve vec gotovo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- storm_raider
- Kontakt:
Pazi, sve to stoji, ali njegov rad u Savezu je neoboriv dokaz koliko dobro radi svoj sadasnji posao. Mislim da cemo se i ti i ja sloziti da trenutno boljeg covjeka u kosarci na njegovoj funkciji nema. Ne branim ja Haruna, taman posla. Onaj tekst sto sam prenio je cisto nastavak diskusije na ovu temu. Nisam zagovornik pateticnih tekstova, vec zestokog rada.BernardBarnjak je napisao/la:@storm_raider
Sve znam... ja sam par puta pisao i brisao, nista mi ne mozemo promjeniti ovdje. Ono sto je mene zabolilo je da ljude u Sarajevu i generalno u drzavi "puca" teska letargija. KK Bosna je na oci nekoliko stotina hiljada pasivnih posmataca mucki ubijana i malo ko se odvazio da digne rijec protiv toga. Generalno kao ljudi smo postali... "samo da ne puca".
e moj storm, išao sam ja na sastanke, preko nekadašnjih startih sportskih radnika pokušavao lobirati za bosnu, pokušavao stvoriti grupu navijača isključivo kk bosne i sve mi se odbilo od glavu, tako da sam sada klasicni sarajevski svijedok kontinuiranog pada svega onoga sto je ovaj grad i drzavu razlikovao od drugih (u pozitivnom smislu)storm_raider je napisao/la:Pazi, sve to stoji, ali njegov rad u Savezu je neoboriv dokaz koliko dobro radi svoj sadasnji posao. Mislim da cemo se i ti i ja sloziti da trenutno boljeg covjeka u kosarci na njegovoj funkciji nema. Ne branim ja Haruna, taman posla. Onaj tekst sto sam prenio je cisto nastavak diskusije na ovu temu. Nisam zagovornik pateticnih tekstova, vec zestokog rada.BernardBarnjak je napisao/la:@storm_raider
Sve znam... ja sam par puta pisao i brisao, nista mi ne mozemo promjeniti ovdje. Ono sto je mene zabolilo je da ljude u Sarajevu i generalno u drzavi "puca" teska letargija. KK Bosna je na oci nekoliko stotina hiljada pasivnih posmataca mucki ubijana i malo ko se odvazio da digne rijec protiv toga. Generalno kao ljudi smo postali... "samo da ne puca".
nema vise sarajevske raje, nema vise bosanskog duha, nema vise ... e j.ebiga sada cu ja postati patetican
ukratko za sada mi je ostalo da u mom omiljenom sportu (nijedan drugi, pa ni onaj kojim sam se aktivno bavio, nisu mu do nogu) navijam za reprezentativne selekcije, ali mi vise ne pada na pamet da ulazem onoliko energije i duha koliko sam nekada ulagao u KK Bosnu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mediji pokušavaju oprati Dinu Konakovića ali svi koji su i malo pratili Bosnu znaju ko je on. Biće zanimljivo vidjeti hoće li Savez pustiti Royalu da preskoči par rangova i igra najviši rang. Ono što mi posebno bode oči je stranica fb KK Bosne i njihovo pozivanje da se Bošnjaci ujedine baš kao da je Bosna samo bošnjački klub.
koji mediji? sortcentar mislišHajmo je napisao/la:Mediji pokušavaju oprati Dinu Konakovića ali svi koji su i malo pratili Bosnu znaju ko je on. Biće zanimljivo vidjeti hoće li Savez pustiti Royalu da preskoči par rangova i igra najviši rang. Ono što mi posebno bode oči je stranica fb KK Bosne i njihovo pozivanje da se Bošnjaci ujedine baš kao da je Bosna samo bošnjački klub.

nema potpisa
Mislim da se to ujedinjenje nije odnosilo na Bosnjake nego "Bosnase "(navijace i simpatizere KK Bosna) .
U pravu si moja greška. Kasno sam to sinoć vidio pa valjda manjak koncentracije je učinio pa sam umjesto Bosnaši pročitao Bošnjaci.Zodiac je napisao/la:Mislim da se to ujedinjenje nije odnosilo na Bosnjake nego "Bosnase "(navijace i simpatizere KK Bosna) .
Zadnja izmjena: Hajmo, dana/u 23 okt 2014, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neznam zasto vdite sve tako crno vezano za fuziju Bosne i royala,po meni je to u ovom trenutku jedino logicno rijesenje.Zar zaista mislite da se Bosna u dogledno vrjeme mogla rijesiti tolikih dugova.Koliko znam i crvena zvezda se pije par godina fuzionisala sa FMP ,pa danas to vise niko i ne spominje ,ljudi ponovo navijaju za zvezdu kao i prije,ista stvar je i sa slobodom.Vremenom ce nestati i royala jer historiju Bosne nemoze pobrisati jedan papir.
Crno je, jer ko je taj Royal? Odjednom?konjicanin01 je napisao/la:Neznam zasto vdite sve tako crno vezano za fuziju Bosne i royala,po meni je to u ovom trenutku jedino logicno rijesenje.Zar zaista mislite da se Bosna u dogledno vrjeme mogla rijesiti tolikih dugova.Koliko znam i crvena zvezda se pije par godina fuzionisala sa FMP ,pa danas to vise niko i ne spominje ,ljudi ponovo navijaju za zvezdu kao i prije,ista stvar je i sa slobodom.Vremenom ce nestati i royala jer historiju Bosne nemoze pobrisati jedan papir.
Neki klub koji je formiran 2013 godine!?
FMP ima kakve takve rezultate i tradiciju zadnjih 15 godina čak i jaču od Zvezde!
To je isto da kažeš, šta vidiš crno u tome da se ogromni Energoinvest fuzionirao sa nekim granapom otvorenim prije godinu dana da Energoinvest izvuče iz gabule. Ahaaaaaa. Da si rekao sa BH Telekomom pa i ok, al ovdje se radi o očitoj primitvnoj privatizaciji kluba (srokaj ga do dna, uzmi šta valja i što je ostalo i prepiši na svoju firmicu).
Za početak, trebalo bi da se utvrdi odgovornost pojedinaca, pokrenu zakonske procedure, prisilna naplata itd.
Samo kod nas ima, pokradi firmu i državu, zaduži je i dovedi do dna i zatvori i nikom ništa. Ahaaaa. Nikom ništa, djesi šta ima!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
uzalud vam trud sviraci...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ček, nisam dobro upoznat sa svom tematikom. Je li Konaković vlasnik Sport Centra ili ? 

daPappy je napisao/la:Ček, nisam dobro upoznat sa svom tematikom. Je li Konaković vlasnik Sport Centra ili ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nije uredu da se brisu komentari o necemu istinitom, tipa ko je radio dizajn karata za vrijeme kada je Bosna igrala ABA ligu i ULEB Cup. Ako administracija tvrdili da su neovisni, da nisu ni na cijoj strani, onda bi bilo uredu da se i to dopusti, a ne samo sa izvjestaja ko je glasao protiv fuzije Bosne i Royala.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hajde jesu li ili nisu štampali stvarno me ne zanima, ali me zanima kako to da sada ti braniš dinu konakovicaneno#4 je napisao/la:Nije uredu da se brisu komentari o necemu istinitom, tipa ko je radio dizajn karata za vrijeme kada je Bosna igrala ABA ligu i ULEB Cup. Ako administracija tvrdili da su neovisni, da nisu ni na cijoj strani, onda bi bilo uredu da se i to dopusti, a ne samo sa izvjestaja ko je glasao protiv fuzije Bosne i Royala.
Ili bas misliš da on nije pokrenuo lavinu sunovrata KK Bosne
- storm_raider
- Kontakt:
Firma vlasnika portala i zbog toga je upitna njihov neutralnost, samo sto je to po meni beznačajano i skreće sa glavnog pitanja ko su krivci koji su doveli Bosnu do gašenjastorm_raider je napisao/la:A ko je radio dizajn karata i o cemu se radi tu?
- storm_raider
- Kontakt:
Pa ok, beznacajno vjerovatno sada i jeste, ali ako je vec neutralnost u pitanju onda ta informacija ne treba da se cenzurise.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.