frankqqqqq je napisao/la:Meni je najžalosnije, i uvijek se pitam zašto oni ne igraju od početka kako igraju na kraju utakmice kad gube, kad svi grizu kad su im guzice u yebenoj opasnosti. Pa vidiš da agresivnost donosi rezultate i ti opet drugo furaš, yebem ti nebo glupo
Pa nije fazon da se umore dok igraju utakmicu, lezerno se to sve moze. Kad vidim Aleksisa i ostatak ekipe, place mi se. Odavno Arsenal nije imo ovako spremnog igraca. Nedavno sam procito izjavu Tarabta, kad napade Arija u fazonu: Odbrana se igra timski, a ne da se individualno pokusava i bezveze trosi. To je ono sto mi smeta kod ovog Arsenala. Aleksis napravi strasan presing i onakav igrac je smrt za odbranu, vjerujem da im nema mrzeg tipa igraca, lik je dosadan isto proljev, ne mozes ga se kutarisat. I umjesto da svi pomjere linije, da se uhvati najblizi moguci igrac, kako bi odbrambeni mogo samo nabit loptu, ovi debili iza ostanu da cuvaju prostor i onda Aleksis leta isto muha bez glave, jer ga uhvate u trokut. Imam osjecaj da jednostavno ne znaju prepoznat trenutak, da kad ovaj zaganja i satjera igraca u cosak, da se pomjere i osvoje loptu timski. To je ono sto radi Bajern, ono sto radi Dortmund i ono sto radi Barselona. Vratit izgubljenu loptu sto prije u svoj posjed. To je fudbal, ovo sto danas Arsenal igra je qrcina.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!