Osjecam se duzan da pohvalim Mikija

Za mene sinoc uz Papu i Manija igrac utakmice.
Defanziva u prvom poluvremenu na par momenata ponovo nestabilna, sva sreca pa turci neznadose izkoristit prodore. Nasi golovi klasika. Otvoren protivnik, pressing, kontra, fu-fa, gol. Kod prvog Mats presjeca kod drugog Manni. Sreca pa Miki nije pokusavao neke karafeke nego s jednostavnim pasom otvara krila, zavrsnica skolski. Steta sto Auba nezabi i treci.
Sta jos. Ah da, Shinji slabo odigro. Reus u drugom igrao nezainteresirano. Bojim se da je on vec buyernov. Nekako mi na isti naci proslavlja golove kao juda i levat. Ima neka doza rezerviranosti u njemu. Onaj potez Gündogana pred 4ti gol nam je upravo falio cijelo ovo vrijeme. Oslobadjanje pressinga u jedan dva poteza tijelom i time otvaranje. Nazalost povrede nas i dalje prate u stopu. Opet 3 igraca zbog povrede OUT. Samo nam jos fali da ko izgine ccc
Sad Hanofa. Bit ce jako jako tesko i gutavo. Cemo da vidimo dali ima novih ideja protiv sigurnog bunkera. Ocekujem ponovo Auba u spicu, te Reusa i Mikija po krilima. Licno bi bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom.
@Adnan
Slazem se da je samopouzdanje nula. Ali ako rezervni igrac nemoze barem 2 od 4 utakmice odradit kvalitetno onda je fula. Bolje forsirat juniore.
adnan24 je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la:dali si uocio kakav plan B u ove zadnje dvije godine?
Zasto bi on nesto mijenjao prosle sezone ? Covjek je uzeo 71 bod u Bundesligi
Upravo je to greska. U tih 71 bod smo imali bruku tekmi koje su dobivene na guzove, gdje smo se namucili samo tako. Vec prosle godine je bilo vidljivo da nam je igra protiv slabijih ekipa za *urca. Sad kad nemamo levata te odpane i ono malo kreativnosti sto imamo (reus,günni) dolazi nemoc ostalih do izrazaja, cijeli plan pada u vodu i pokusajemo glavom kroz zid.
adnan24 je napisao/la:Ono za sta je Klopp kriv je to da apsolutno nemamo igraca koji je u top formi...ne znam do cega je ali ako niko ne valja onda mora biti kriv strucni stab...apsolutno svi igraci prave amaterske greske,od Weidija,preko Hummela do napadaca.
Ja mislim da je ovo trenutno jedna vrsta SAZRIJEVANJA, kako igraca tako i kluba uopce. Siguran sam da cemo sledece sezone imati 2,3 plana kako odradit protivnika i bit ce zavisno od situacije vise varijanti u nasoj igri. Uzrok za pad koncentracije je nesnalazenje u ulozi koji imamo evo vec drugu godinu. A to je da protiv nas svi ginu i slave bod kao titulu. Ybga zaljulja slava i uvuce se osjecaj komocije i razmisljanje "bit ce sve okej". Ybga. A za top formu moras odigrati 3,4 utakmice jakog intenziteta zaredom. To kod nas uopste nije bilo moguce.