FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2010, 13:39

Neutral je napisao/la:Ma ne gledajmo šta pišu pojedini mediji, vidjeti ćemo ako Bog da na kraju na čemu smo. Evo gledam kao neku listu što bi Gaal volio, ali ko ne bi volio onakve igrače, posebno mi se sviđa Toulalan , Bruno Alves, jeste da je onda pogriješio ali je igračina, Hugo Lloris kao golman, ili Akinfeev svejedno je, samo što Igora nema na onoj listi.
Misliš na ovu Shindlerovu listu:

Sebastien Frey
Hugo Lloris
Manuel Neuer
Doni
Nemanja Vidić
Thomas Wermaelen
Pepe
Kolo Toure
Philippe Mexes
Bruno Alves
Luisao
Fabregas
Diego
Mascherano
Lassana Diara
Jeremy Toulalan
Felipe Melo
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 13:40

FRANK RIBERY je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ma ne gledajmo šta pišu pojedini mediji, vidjeti ćemo ako Bog da na kraju na čemu smo. Evo gledam kao neku listu što bi Gaal volio, ali ko ne bi volio onakve igrače, posebno mi se sviđa Toulalan , Bruno Alves, jeste da je onda pogriješio ali je igračina, Hugo Lloris kao golman, ili Akinfeev svejedno je, samo što Igora nema na onoj listi.

Sebastien Frey
Hugo Lloris
Manuel Neuer
Doni
Nemanja Vidić
Thomas Wermaelen
Pepe
Kolo Toure
Philippe Mexes
Bruno Alves
Luisao
Fabregas
Diego
Mascherano
Lassana Diara
Jeremy Toulalan
Felipe Melo
Tomas Vermaelen ;)

A teško da ćete od ovih bilo koga dovest al et...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 13:40

Da, hehehe, mogao je dodati i Messi, Ronalda i raju :mrgreen:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2010, 13:43

GunnerS je napisao/la:

Sebastien Frey
Hugo Lloris
Manuel Neuer
Doni
Nemanja Vidić
Thomas Wermaelen
Pepe
Kolo Toure
Philippe Mexes
Bruno Alves
Luisao
Fabregas
Diego
Mascherano
Lassana Diara
Jeremy Toulalan
Felipe Melo
Tomas Vermaelen ;)

A teško da ćete od ovih bilo koga dovest al et...
Da imamo para imamo.Da ćemo nekog dovesti to ćemo ostaviti Uliju za domaći zadatak.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 13:44

Ništa ja nisam rekao, da neće nit da hočete, nego da će vam bit teško... :)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2010, 13:47

GunnerS je napisao/la:Ništa ja nisam rekao, da neće nit da hočete, nego da će vam bit teško... :)
Normalno da će biti teško jer su ovo mahom igrači svjetske klase.Ako dovede llorisa i Brunu Alvesa ja zadovoljan. A ofanzivni vezni zavisit će od prodaja Riberya.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 13:49

Ako želi jak Bayern, neka zadrži Ribery-a , pa tek ostalo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 13:53

Hmm, bolje vam je dovedite kvalitetnog golmana i pojačajte odbranu, a ako ode Ribery, onda Ozil i još jedan kvalitetni tehničar u sredini i to bi vam trebalo bit to... Sa takvim pojačanjima trebali bi se borit za LP, naravno, sve zavisi bil se uigrala dovoljno ekipa...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 16 mar 2010, 13:55

Sebastien Frey
Hugo Lloris
Manuel Neuer
Doni
Nemanja Vidić
Thomas Wermaelen
Pepe
Kolo Toure
Philippe Mexes
Bruno Alves
Luisao
Fabregas
Diego
Mascherano
Lassana Diara
Jeremy Toulalan
Felipe Melo
pa šta vi mislite da bi vidić,pepe,fabregas,mascherano,vermalen išli iz ovih klubova jačih od bayerna i iz jače lige došli u bundesligu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 14:01

Jači od Bayerna, da pričom navijača i njihovim hvaljenjem, no ne na terenu. ;)

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 16 mar 2010, 14:03

Neutral je napisao/la:Jači od Bayerna, da pričom navijača i njihovim hvaljenjem, no ne na terenu. ;)
opet fabregas,vidić,mascherano ako će igdje iz svog kluba ići će u real il barcu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 14:08

Što to ?

Da ispadaju u Osmini finala :roll:

Bayerna svako podcijenuje, i govori kako su slabi naspram drugima "velikanim", a taj Bayern je ustvari također velikan, i to će svaki normalan trener priznati i reći počevši od SAF-a, Wengera, do Pepe-a i ostale raje.

I opet smo TOP 8 u Evropi, to be continued.

Eto me kasnije ako Bog da , da se nastavi rasprava.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 14:30

Nije Bayern mal tim, al u ovom trenutku su, hmm, u lošijoj formi ( godinama ) nego ostali timovi koji se nalaze u četvrtfinalu, koji će bit u četvrtfinalu...

Razumiješ, Bayern tek ove sezone nam je pokazao kakav je nekad bio...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 14:41

Vjeruj mi da Bayern nije još sve pokazao, veliki je hendikep što Bastian neće igrati u prvoj utakmici (ko bi to rekao da ću napisati), ali pokazali smo snagu i karakter . Kada je najteže bilo, vratili smo se. Jao, težak raspored slijedi sada, međutim , nadam se najboljem.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 14:43

Opet, kažem, ne mogu se ja upustit u neku raspravu jer nisam baš upućen u Bundesligu koliko vjerovatno vi što pratite tu ligu, al ja sigurno pratim LP i mogu reć da Bayern sa onakvom igrom može bit sretan što je dovde došao...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 14:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šta bi onda trebao reći Lyon, ili Bordeaux, ili još neke ekipice. Vrijeme će ako Bog da sve pokazati, pratim svaku ligu, malo manje Francusku, tako da znam razlike u kvaliteti pojedinih ekipa.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2010, 15:03

od nabrojanih igraca volio bi vidjeti : Akinfev , Bruno Alves , Mascherano , Diego..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 mar 2010, 15:07

GunnerS je napisao/la:Opet, kažem, ne mogu se ja upustit u neku raspravu jer nisam baš upućen u Bundesligu koliko vjerovatno vi što pratite tu ligu, al ja sigurno pratim LP i mogu reć da Bayern sa onakvom igrom može bit sretan što je dovde došao...
pa ti ne pratiš italijansku, francusku, njemačku ligu pa šta ti onda pratiš? šta fali bayernovoj ekipi? kako možeš donositi takve zaključke ako nemaš pojma o čemu pričaš? vjerujem da nisi u stanju izbrojati bayernovu prvu postavu lol. imaju 2 ekstra krilna igrača koja se mogu ušetati u prvu postavu bilo kojeg tima. onda tu je vanserijski bek lahm, iskusni van bommel i solidni schweini. dodaj tome one mlade perspektivne igrače npr. baschtuber (kako već) plus mnogo mladih igrača koji igraju na posudbama npr. onaj mali kroos u leverkusenu koji trpa golove ko lud zatim provjerenog olića koji je vrlo zahvalan igrač i kojeg treneri gotive, zatim jedan gomez koji ima doduše lošu sezonu ali ipak je vrlo kvalitetan napadač koji košta 30m eura, bar ga je bayern toliko platio. dakle da ne nabrajam ostale ovako po imenima su jači i od lyona i stuttgarta sigurno a kao tim su vrlo čvrsti švabe ko švabe a vodi ih jedan provjereni prekaljeni stručnjak van gaal.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 15:12

Kako ti znaš da ja ne pratim Bundesligu, ja sam rekao da ne pratim kao ovi što navijaju za timove u njoj... Kako ti znaš da ja ne pratim Italiju, iako, najmanje od svih, priznajem al znam sigurno ko šta kako...

Ko si ti da kažeš da ja ne znam nabrojat Bayernov sastav i dal' ako ne znam to znači da pojma nemam o Bundesligi ?!

Hajd Bogat' ne dipr... Nisam ništa loše rekao, čak šta više, čitavo vrijeme realno govorim.... Prvo nit sam rekao da je Bayern slabiji od Stuttgarta nit od Lyona nego sam rekao ovo što je pokazao u LP ( da ti podcrtam LP ) nije dovoljno da se osvoji i nek budu sretni što su u četvrtfinalu...

A ti prvo pročitaj sve a ne ono što tebi paše...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2010, 15:13

Jao ove arsenalove dječice, nema gdje ih nema.

:P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.