FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibrakin cimer Kanzardzic veceras u Bugarskoj, da li se to otislo da pregovara sa Borjanom. 

1946
Re: Odg: FK Sarajevo
I Ibrakovic je tamo, a sutra idu u Beograd. I tamo ne idu zato sto im je usput nego namjenski. Benko zna o cemu pricamHead je napisao/la:Ibrakin cimer Kanzardzic veceras u Bugarskoj, da li se to otislo da pregovara sa Borjanom.

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Evolution87
- Kontakt:
jedna mahalska
gk a.k.
gk a.k.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kalasi je bek, nije golmanEvolution87 je napisao/la:jedna mahalska
gk a.k.

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Evolution87
- Kontakt:
pa jedan gk ovih inicijalaAragon je napisao/la:Kalasi je bek, nije golmanEvolution87 je napisao/la:jedna mahalska
gk a.k.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Salji u ppEvolution87 je napisao/la:pa jedan gk ovih inicijalaAragon je napisao/la:Kalasi je bek, nije golmanEvolution87 je napisao/la:jedna mahalska
gk a.k.

Protiv Radnika odmoriti Milosa,Radovca,Puzigacu...mislim i bez njih da mozemo glat uzeti i da su nam potrebniji na derbiju..cak 7 igraca u opasnosti kartona neki manje bitni neki vise,ali dosta ih je na udaru trebat ce to opet rotirati 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko je sve u opasnosti?
Treba neke odmoriti ali ne ići sa ovoliko izmjena kao u Travniku, ući ozbiljno i u prvom poluvremenu probati riješiti utakmicu a kasnije nekoliko ključnih izvaditi i odmoriti za derbi!
Treba neke odmoriti ali ne ići sa ovoliko izmjena kao u Travniku, ući ozbiljno i u prvom poluvremenu probati riješiti utakmicu a kasnije nekoliko ključnih izvaditi i odmoriti za derbi!
pored ove trojice tu su jos Berberovic,Bilbija,Todorovic,Baric...fasovat ce ga neko da hebes jeza 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Taman da niti jedan od tih kao u opsanosti ne bude imao pravo nastupa na grbavici ocekujem sigurnu pobjedu od 0-2 ne zato sto smo mi dobri vec su kone toliko lose da bas ne vidim kako nam mogu nauditi. Toliko dalje se zvizdi 

Nema to veze.. derbi je derbi, tu ce svi zaginut, pogotovo njihovi..pitarSA je napisao/la:Taman da niti jedan od tih kao u opsanosti ne bude imao pravo nastupa na grbavici ocekujem sigurnu pobjedu od 0-2 ne zato sto smo mi dobri vec su kone toliko lose da bas ne vidim kako nam mogu nauditi. Toliko dalje se zvizdi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Šta izjavi Stojčev i osta živa ,da će dobiti sve utakmice do kraja,pa ne sumnjam ali Široki i Zrinja...... teško.

Odnosilo se do pola sezona,gdje mi sem derbija i nemamo tezih utakmicaZiko je napisao/la:Šta izjavi Stojčev i osta živa ,da će dobiti sve utakmice do kraja,pa ne sumnjam ali Široki i Zrinja...... teško.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobit će sve 4 utakmice do kraja,12 bodova i eto nas tik uz Široki !
@ sarajlija
Otkud ti da je u Nedjelju tekma sa malim plavim? koliko znam igra se u subotu 1.10.?
Otkud ti da je u Nedjelju tekma sa malim plavim? koliko znam igra se u subotu 1.10.?

Ja kako sam vidio 2 nov u 13-30 mozda sam se i zeznuovjesnicar je napisao/la:@ sarajlija

04.10.2009 !!
Kako se ovaj derbi blizi sve napetije ocm. 3 0 protiv Radnika i onda pravac Grbavica.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
2.11. 13:30 :sarajlija je napisao/la:Ja kako sam vidio 2 nov u 13-30 mozda sam se i zeznuovjesnicar je napisao/la:@ sarajlija

" onclick="window.open(this.href);return false;
- egocentrik
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:6 godinaegocentrik je napisao/la:Koliko dugo strumfovi nisu porazeni u kupu?

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 73 gosta.