2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014-15 NBA Pre-Season
da je bosh takav defanzivac kako ga hvalis miami bi bio nepobjediv... a stvarnost je ipak malo drugacija, miami je bio rupa pod kosem 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Love je rupa u odbrani,ali to se sada neće vidjeti jer ima Brona i Andya.Nema šanse da igra odbranu na nivou Blakea koliko god i ovaj bio smiješan.
Bosh je u Miamiju dosad branio petorke iako je on PF.Još je ove zadnje godine morao zatvarat više nego ikad rupa jer LeBron s onom kilažom nije bio onaj nekadašnji defanzivac na perimetru,a Wadeova koljena nisu podržavala ozbiljnu odbranu.Stavi bilo kojeg od ostalih s ove liste u tu situaciju i zalud LeBron ne bi vidjeli finala lige.
Aldridge je bolji s posta od Lovea i dosta jači 1 na 1.
Bosh je u Miamiju dosad branio petorke iako je on PF.Još je ove zadnje godine morao zatvarat više nego ikad rupa jer LeBron s onom kilažom nije bio onaj nekadašnji defanzivac na perimetru,a Wadeova koljena nisu podržavala ozbiljnu odbranu.Stavi bilo kojeg od ostalih s ove liste u tu situaciju i zalud LeBron ne bi vidjeli finala lige.
Aldridge je bolji s posta od Lovea i dosta jači 1 na 1.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma za sezonu, dvije svi ce ga pušiti Davisu.
da definitivno, vec sad je davis najbolji odbrambeni PF, jos da prosiri arsenal u napadu i bice nezaustavljivBelmin6 je napisao/la:Ma za sezonu, dvije svi ce ga pušiti Davisu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Defanzivno za mene tu negdje s Ibakom, ali tek mu je 21 godina. I sada je dobar napadacki, a prostora za napredak hrpa. Samo da bude imao finu ekipu oko sebe.
Kobaja jos poducava djecu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bolji saigraci. Ove sezone ce se vidjeti da je najbolji.rambo16 je napisao/la:Ni ja nešto nisam zadivljen Love-om. Ono kad pogledaš statistiku sve to izgleda krasno,ali nešto mi tu fali.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Rekoše (ne svi, većina) da je Chicago favorit u Playoffu kontra Cavsa, što su argumentovali prije svega neiskustvom Clevelanda, kako igrača tako i trenera.rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pošteno
Po meni su takvom prognozom žestoko potcijenili samog LeBrona, dok su Thibsa možda malo i precijenili, jer su između ostalog, njega naveli kao glavni razlog za prolazak Bullsa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jamesa su nazvali "one of the smartest ever". Ne vjerujem da njega podcjenjuju.
Ma uglavnom svi Bullsima daju više šansi zbog tog "neiskustva" u CAVS-ima.
Samo mi je čudno da su skoro svi rekli da će Bullsi imat bolji omjer od Clevelanda na kraju sezone.
Ma uglavnom svi Bullsima daju više šansi zbog tog "neiskustva" u CAVS-ima.
Samo mi je čudno da su skoro svi rekli da će Bullsi imat bolji omjer od Clevelanda na kraju sezone.
A.F.C. Bournemouth!
Ne da su ga direktno nečim podcijenili, nego s tom prognzom da će ispast' od Bullsa.rambo16 je napisao/la:Jamesa su nazvali "one of the smartest ever". Ne vjerujem da njega podcjenjuju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako Rose bude zdrav, po meni Bullsi 80% imaju najbolji omjer na istoku u regularnoj sezoni. Sa Roseom, Gasolom i ostalim pojačanjima su tim od 60+ pobjeda.
Cavsi su ipak upitnik, ne vjerujem im u prvoj sezoni nikako. Ali već od sljedeće sezone ne vjerujem da će ih iko moći zaustaviti. Teško da mogu išta Spursima u potencijalnom finalu, a u finalu istoka su po meni 50%-50% sa Bullsima, možda 55%-45% u korist Cavsa.
Cavsi su ipak upitnik, ne vjerujem im u prvoj sezoni nikako. Ali već od sljedeće sezone ne vjerujem da će ih iko moći zaustaviti. Teško da mogu išta Spursima u potencijalnom finalu, a u finalu istoka su po meni 50%-50% sa Bullsima, možda 55%-45% u korist Cavsa.
Kad je sa onim Cavsima dobijao Bullse gdje nece sa ovim. Ako Rose bude onaj stari LeBron ce ga preuzeti i serija ce biti rijesena.Clutch je napisao/la:Ne da su ga direktno nečim podcijenili, nego s tom prognzom da će ispast' od Bullsa.rambo16 je napisao/la:Jamesa su nazvali "one of the smartest ever". Ne vjerujem da njega podcjenjuju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
Svi spominju visoke igrace Bullsa kao prednost, ali niko ne spominje da Cleveland ima fantasticne ofanzivce i nece se samo oslanjati na jednog ili dva igraca, jer svi mogu pogoditi, a to je jednostavno nemoguce zaustaviti. Tu su tri igraca koji mogu unistavati odbrane i koje ce trebati udvajati. Udvoji jednog, stvara se visak, a vecinom su i dobri dodavaci. Love je vjerovatno najbolji dodavac na PF/C poziciji, o Jamesovoj snazi i pasu iz ulaza ne treba ni trositi rijeci, tako da ce vazda biti otvorenih suteva, pa i protiv Chicaga, a imamo sasvim dovoljno dobrih sutera i nemoguce je da nikoga ne ide sut. Previse se podcjenjuje ofanziva, kao da je defanziva sve, ali valja i zabiti koseve, a ofanzivno smo jaci od Chicaga za klasu. Takodjer se previse podcjenjuje Blatt, kao da ima 15 godina i kao da prvi puta ima dodir sa kosarkom. Thibs je dobar trener svakako, ali nije Pop pa da ga mozes uzeti kao prevagu na neciju stranu. Pop je prevaga, dok Thibs jos treba pure jesti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.nba.com/news/features/john_s ... f:nbahpt3a" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
sa NBA kosarkom prvi put ima dodira... a evropska i NBA kosarka su slicne kao futsal i fudbal... igra se s loptom na dva obruca, ali sve ostalo se ne moze ni u snu poreditiadriano_leite je napisao/la:Takodjer se previse podcjenjuje Blatt, kao da ima 15 godina i kao da prvi puta ima dodir sa kosarkom.
Kad je James Johnson presao u Raptorse? 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JoseMourinho
- Kontakt:
e jbg sad ga i ti usra bas, tibs je babo za blatta i to veliki i jeste velika prevaga koliko god ti to ne zelio priznati 
- adriano_leite
- Kontakt:
Blatt je Amerikanac, studirao u Americi, prati NBA, trenirao u Evropi, a ako cemo realno, vise ima akcija u Evropi nego u NBA ligi, jer je u Evropi manje izolacija. Vidjecemo ga kako ce voditi tim, ako je suditi po predsezoni, nije bas talasika...KK_Bosna je napisao/la:sa NBA kosarkom prvi put ima dodira... a evropska i NBA kosarka su slicne kao futsal i fudbal... igra se s loptom na dva obruca, ali sve ostalo se ne moze ni u snu poreditiadriano_leite je napisao/la:Takodjer se previse podcjenjuje Blatt, kao da ima 15 godina i kao da prvi puta ima dodir sa kosarkom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
GMovi opet Hardena stavili za najboljeg SG za sezonu 14/15, Howard C
Harden received 63% of the votes, edging out Golden State's Klay Thompson (18.5%) and the Lakers' Kobe Bryant (7.4%).
Howard captured 42.9% of the first place votes, ahead of Marc Gasol (25%) and reigning Defensive Player of the Year Joakim Noah (17.9%).
http://www.nba.com/news/features/john_s ... f:nbahpt3a" onclick="window.open(this.href);return false;
Who is the best point guard in the NBA?
1. Chris Paul, L.A. Clippers -- 71.4%
2. Russell Westbrook, Oklahoma City -- 10.7%
3. Tony Parker, San Antonio -- 7.1%
I GMovi misle da je CP3 najbolji play lige
Harden received 63% of the votes, edging out Golden State's Klay Thompson (18.5%) and the Lakers' Kobe Bryant (7.4%).
Howard captured 42.9% of the first place votes, ahead of Marc Gasol (25%) and reigning Defensive Player of the Year Joakim Noah (17.9%).
Who is the best point guard in the NBA?
1. Chris Paul, L.A. Clippers -- 71.4%
2. Russell Westbrook, Oklahoma City -- 10.7%
3. Tony Parker, San Antonio -- 7.1%
I GMovi misle da je CP3 najbolji play lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.