FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 okt 2014, 17:59

Pa nece ni biti na istoj tribini pod cijenu da se odgodi derbi opet zbog snijega ko onda u kupu.
1946

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 22 okt 2014, 17:59

Moze li neko napisat od ovih koji su bili na utakmici kakvi su bili Nuspahic i Kjosevski ?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 22 okt 2014, 18:04

Ne sikirajte se, za derbi ce biti lijepo vrijeme :D @zubar Nuspahic vrlo dobar, strasno brz i pokretan,par puta je mogao samo brze reagovat,mora igrat u prvoj. Vedran odlican,par intervencija strasnih. Djeluje sígurno,kod gola nista nije mogao.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 22 okt 2014, 18:05

eh, odledio sam se napokon....utakmica strasna s obziom kakav je teren....idemo redom ovo sto su danas nasa djeca pokazala kapa dole :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: borba sa igracem manje i realan rezultat je trebao biti jedno 5 2 za nas....imali smo u drugom poluvremenu kad smo na nas sjever napadali jedno 3 4 sanse sstrasne.....kjosevsski je od sljedece sezone nas prvi golman garantujem....memija i zeljkovic :tokralju: :tokralju: sredina dado napokon pravi sa malim amirom koji jede loptu...nuspahic i baja klase i na njima treba pare uzeti brzi opasni sve majsotrski se vidi sta su kakko su.....e sad moram se posebno osvrnuti na ovog momka...NEDO :wave: :wave: :thumbup: :thumbup: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :ljepota: :ljepota: ljudi ko je danas bio na utakmmici sobodno nek kaze ako nije ovako...momak koji jza ovaj grb gine baca se glavom na loptu.... skacce vraca se gine sve radi zato i jest dao 2 gola radi toga sto ne gleda svoju guzicu nego gleda kako da pobjedi ZELJO i da su ssvi takvi imali bi i par bodova vise...jednostavno nedo kada krene stopere ganjat klizat im zakuha utakmicu da se stadion nalozi odjednom citav...alal ti vera legendo za mene ne moras dati nijedan gol vise kupio si me sto se mene tice kralj :salut: :salut: :salut: :salut: HVALA VAM MOMCI i hocemo objedu na derbyu nista vise nego danas da izginetee

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 okt 2014, 18:07

zubar je napisao/la:Moze li neko napisat od ovih koji su bili na utakmici kakvi su bili Nuspahic i Kjosevski ?
dvije intervencije Kjosevskog kod prekida :bow: :bow:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 okt 2014, 18:09

Znači otprilike svi su bili iznad svog nivoa, ali uslovi, sudija i nerealizacija su nas koštali prolaza? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 okt 2014, 18:14

Otprilike :D

Igralo se koliko se moglo, sijaset sansi, al' samo iz penala udje :mrgreen: Svaka cast svima na zalaganju, samo nek' onako igraju uvijek i bice dobro :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 okt 2014, 18:25

realno, ovo danas se nije trebalo igrati i ovo nisu regularni uslovi. mislim da bi u regularnim mi izgledali lošije nego ovako, jer su oni brži, uigraniji i imaju bolji protok lopte, ali nejse. gol je bio iz ofsajda i to da mi zabijemo četiri a ne primimo nijedan ne bi išlo ni u mnogo sretnijim vremenima, ali realno i prije toga su oni imali dva zicera, jedan vedran maestralno izvadio i jedna stativa. mi smo imali tri-četiri zicera u drugom, ali opet kažem, mislim da nije bilo varijante da zabijemo tri a ne primimo nijedan.

voljni momenat ohrabruje, sa ovakvom borbom mi ne bi trebali izgubiti ni od koga. znanje - tu i tamo, ali to smo već znali. realno, u ovoj ekipi igrači za koje možeš reći da su među najboljima u ligi na svojoj poziciji su stanić, kvesić, tomić i varea, a od njih je jedan igrao 35 minuta.

i zeljković je ličio na onog od prošle sezone, čak se ubacivao dobro i naprijed :mrgreen:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 okt 2014, 18:27

Cek malo, jel to se vratio pravi Nuspahic? Ako jeste,to je veci dobitak nego da smo prosli dalje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 okt 2014, 18:29

[youtube][/youtube]

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 okt 2014, 18:32

fkzeljeznicarba je napisao/la:[youtube][/youtube]
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 okt 2014, 18:33

neroazzuro je napisao/la:Cek malo, jel to se vratio pravi Nuspahic? Ako jeste,to je veci dobitak nego da smo prosli dalje.
on može pretrčati svakoga. al' ne zna šta poslije toga...

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 22 okt 2014, 18:33

Hohohohoho, strasno!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 22 okt 2014, 18:34

:o :o

al kako mu odma svi pridjose da mu cestitaju :tokralju: :tokralju:
habib

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 22 okt 2014, 18:46

Vedran je i ove sezone zasluzio da dobija priliku, ali ako iduce ne bude prvi golman onda nezz sta struka gleda.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 okt 2014, 18:48

A kakva odbrana :o
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 okt 2014, 18:55

dečko u svakom pogledu djeluje k'o da ima tridesetak godina, i građom i u faci je takav :mrgreen:

mislim da bi bilo totalno pogrešno da ne dobije priliku i u prvenstvu sad kad smo ovako rano ispali iz kupa.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 okt 2014, 18:59

VIDEO: Pogledajte pogodak Bajića i odličnu odbranu Kjosevskog

http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... kog/12249/" onclick="window.open(this.href);return false;

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 okt 2014, 19:02

Drugo poluvrijeme danas je Zeljo kakvog zelim gledati.. Sa igracem manje, na onakvom terenu :clap: Borba do zadnje minute.. Nuspahic odlican u drugom.. Ostali borbeni i nista im se ne moze prigovoriti.. Odigrali svi dosta solidno.. Da smo samo prvo igrali kao drugo tj. da smo probali od pocetka sa dugim loptama a ne, po snijegom prekrivenom terenu, forsirati igru po zemlji, ali sta je tu je, idemo dalje..

Vjerujem da ce i u Bijeljini biti slican teren i danasnje drugo poluvrijeme i pristup igraca je smjernica kako tamo treba igrati.. Ako budemo to mogli ispostovati tri boda nebi trebala doci u pitanje..

Nadam se da se Tomic nije povrijedio??
BUDI ŽELJO !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 okt 2014, 19:15

[youtube][/youtube]

Vedraneee, Vedraneee... :wtf: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Adzeme, odma momku dodijelit mjesto prvog golmana. I onako se nece nikakva para zaraditi na trolu Antolovicu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 42 gosta.