FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FIFA 15
druze jesi naso u kojoj ces drzavi pitat ..Nerminovic je napisao/la:Igrali ko na PS4?

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Nerminovic
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:druze jesi naso u kojoj ces drzavi pitat ..Nerminovic je napisao/la:Igrali ko na PS4?

Sto tako kazes, evo sad igram i ima jedan Eldin iz Travnika - znaci ima vas

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ma ja djutan otiso u jedinu videoteku u Zenici koja ima PS4 ( barem koju ja znam a da je jeftina ). Usao tamo sve djecica mene stid izmedju njih. Ali kad sam poceo igrati perverzija, uzivio se s jaranom, zao nam bilo kad se ugasilo 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Nerminovic
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:ma ja djutan otiso u jedinu videoteku u Zenici koja ima PS4 ( barem koju ja znam a da je jeftina ). Usao tamo sve djecica mene stid izmedju njih. Ali kad sam poceo igrati perverzija, uzivio se s jaranom, zao nam bilo kad se ugasilo

I koliko je PS4 kod vas? PS4 je prava stvar, stvarno se uziva.

BackSpace United
BackSpace United
6 KM sat vremena na nekom 3 D Tv-u. Ogroman, hem je nekako bolji.. Plazma kraj njega smijesno izgleda.Nerminovic je napisao/la:BadrHari je napisao/la:ma ja djutan otiso u jedinu videoteku u Zenici koja ima PS4 ( barem koju ja znam a da je jeftina ). Usao tamo sve djecica mene stid izmedju njih. Ali kad sam poceo igrati perverzija, uzivio se s jaranom, zao nam bilo kad se ugasilo![]()
![]()
![]()
Kaze onaj sto drzi da nekolko hiljada kosta, ne sjecam se sad tacno. Mozda nas je i opeljesio haj znaj, mozda i zbog toga sto je na tom posebnom TV-u koji je ko zid velik, ali ugl 6 KM = 1 h
- Nerminovic
- Kontakt:
Super vam je to.BadrHari je napisao/la:6 KM sat vremena na nekom 3 D Tv-u. Ogroman, hem je nekako bolji.. Plazma kraj njega smijesno izgleda.Nerminovic je napisao/la:BadrHari je napisao/la:ma ja djutan otiso u jedinu videoteku u Zenici koja ima PS4 ( barem koju ja znam a da je jeftina ). Usao tamo sve djecica mene stid izmedju njih. Ali kad sam poceo igrati perverzija, uzivio se s jaranom, zao nam bilo kad se ugasilo![]()
![]()
![]()
Kaze onaj sto drzi da nekolko hiljada kosta, ne sjecam se sad tacno. Mozda nas je i opeljesio haj znaj, mozda i zbog toga sto je na tom posebnom TV-u koji je ko zid velik, ali ugl 6 KM = 1 h

Kad sam prije nekoliko godina bio u Zenici igrao sam PS3 sa rodjakom u jedan internet kafic u gradu.

Bio je i jedan drugi koji drzi tako nesto sa igricama, cini mi se da je bilo 1 KM = 30 min.

BackSpace United
BackSpace United
Jedno pitanje da li mogu pokrenuti fifu 15 sa quadom q8200 2.33ghz pise kao da ne moze na onom kenyourunit a recimo vec na q6600 ili q8300 od 2.4 ghz kao moze nelogicno mi to. Nadam se da neko.od vas zna. Hvala unaprijed.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
- franklampard8
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Skini demo,pokreni i uvjeri se svojim ocima....aless je napisao/la:Jedno pitanje da li mogu pokrenuti fifu 15 sa quadom q8200 2.33ghz pise kao da ne moze na onom kenyourunit a recimo vec na q6600 ili q8300 od 2.4 ghz kao moze nelogicno mi to. Nadam se da neko.od vas zna. Hvala unaprijed.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kad cemo moci piratsku verziju igrati? 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
niko ne zna.
Haj dajte PSN da sutnemo koju
Moj je alem189
Moj je alem189
Da li ce uopste biti cracka za fifu,posto sam cuo da je dobro zasticena? nadam se da gresim.pozz
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma bice za par mjeseci rođeniZOGLI je napisao/la:Da li ce uopste biti cracka za fifu,posto sam cuo da je dobro zasticena? nadam se da gresim.pozz

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Mene samo zanima koliko su Skidrowu platili da ne napravi crack. 

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Gdje je sada online najjeftinije uzeti fifu? Ako neko zna jer preko origina je zara.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
Planiram kupovinu racunara sa komponentama: intel i5-3350p,8 gb rama,amd radeon r7 250 1gb ddr5.Pa ako neko moze da mi kaze da li bi mogao igram fifu 15 na high?pozz
uzmi bolju graficku (r7 260x) i zasto kupujes ivy bridge procesor kad haswell-i skoro isto kostaju a koriste noviju arhitekturuZOGLI je napisao/la:Planiram kupovinu racunara sa komponentama: intel i5-3350p,8 gb rama,amd radeon r7 250 1gb ddr5.Pa ako neko moze da mi kaze da li bi mogao igram fifu 15 na high?pozz
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Nerminovic
- Kontakt:
Koji ti ID?franklampard8 je napisao/la:Igram ja.Nerminovic je napisao/la:Igrali ko na PS4?
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.