Ne postoje nikakva prepucavanja Velez-VitezaS_Roma je napisao/la:Zbog cega su pocela prepucavanja na relaciji Velez - Vitez ?
Vidi sto ovi sa zacelja tabele i bez navijaca glade nispe jedni drugimastaragarda je napisao/la:steta sto im onaj skobalj dobi ban...po ko zna koji putwhite1950 je napisao/la:Alo red army....dolazite li sutra,jel vam dovoljno 7 mjesta na gostujucoj tribini:D.sutra ce vam biti "draufanje" i kada vas izbacimo iz kupa mozete ponovo pricati o svojoj povijesti iz '84-e![]()
...inace bi ti sad on objasnio kako se sprema invazija u vitez sutra
![]()
...isto kao i na derbi sa zrinjom te zeljom
![]()
eo nam skobalja opetRezervniGolman je napisao/la:Vidi sto ovi sa zacelja tabele i bez navijaca glade nispe jedni drugimastaragarda je napisao/la:steta sto im onaj skobalj dobi ban...po ko zna koji putwhite1950 je napisao/la:Alo red army....dolazite li sutra,jel vam dovoljno 7 mjesta na gostujucoj tribini:D.sutra ce vam biti "draufanje" i kada vas izbacimo iz kupa mozete ponovo pricati o svojoj povijesti iz '84-e![]()
...inace bi ti sad on objasnio kako se sprema invazija u vitez sutra
![]()
...isto kao i na derbi sa zrinjom te zeljom
![]()
![]()
isti renome ta dva kluba i prosjek od 0,3% gostovanja u zadnjih 10 godina pa je razumljiva njihova povezanost
![]()
![]()
RAja moja fina sve vas voli vaša pastrmka
Prosle godine su nas nakantali u Zenici 1-5 , posteno brate, ali onda se misevi vrate u Istocni Timor i spominju ustasku majku...e tu se "rodi" nasa ljubav prema vehlezu!aS_Roma je napisao/la:Zbog cega su pocela prepucavanja na relaciji Velez - Vitez ?
Tvoje ime "jugend" je dokaz da ti samo znas za mrznju, ljubav ti je strano tijelo. Evo sto lazes nas ali sam samog sebe? Jado jadnijugend je napisao/la:Prosle godine su nas nakantali u Zenici 1-5 , posteno brate, ali onda se misevi vrate u Istocni Timor i spominju ustasku majku...e tu se "rodi" nasa ljubav prema vehlezu!aS_Roma je napisao/la:Zbog cega su pocela prepucavanja na relaciji Velez - Vitez ?
Dugo sam citao forum na sportsport.ba ali nisam se registrirao dok me nisu vasi postovi na to natjerali, tako da sam u inat vama postao Jugend! Vi ste kao lojalisti , realisti , vi ste ovo vi ste ono, ali sve ste to prije rata bili , a sta je sa "poslije rata"?! Poslije rata vi ste najveci nacionalisti, mrzite sve sto je hrvatsko , rugate se i Gabeli i Hajduku , rugate se i Zrinjskom i Vitezu , Širokom i Medjugorju , a najvece ruglo ste vi. A lazem da ste psovali ustasku majku? Postoji video koji me sada mrzi traziti, vasi su postavili na ovaj forum.SipakUlicar1922 je napisao/la:Tvoje ime "jugend" je dokaz da ti samo znas za mrznju, ljubav ti je strano tijelo. Evo sto lazes nas ali sam samog sebe? Jado jadnijugend je napisao/la:Prosle godine su nas nakantali u Zenici 1-5 , posteno brate, ali onda se misevi vrate u Istocni Timor i spominju ustasku majku...e tu se "rodi" nasa ljubav prema vehlezu!aS_Roma je napisao/la:Zbog cega su pocela prepucavanja na relaciji Velez - Vitez ?
Valjda onda i ti znas za razliku izmedju muslimana i balija? Nesto protiv jarane?nisko je napisao/la:postoji razlika izmedju Ustasa i Hrvata evo ja ti kazem sada da cu vazda psovat ustasku mater svima koji se deklarisu kao ustase.... Imas nesto protiv?
Neznam nit sam musliman nit balija daj mi objasnijugend je napisao/la:Valjda onda i ti znas za razliku izmedju muslimana i balija? Nesto protiv jarane?nisko je napisao/la:postoji razlika izmedju Ustasa i Hrvata evo ja ti kazem sada da cu vazda psovat ustasku mater svima koji se deklarisu kao ustase.... Imas nesto protiv?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.