Dade mi 2k preko 100 hiljada vc jer sam u parku rasturo za rival day

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ma presmiješno jbt,mene su svi nabijali preko 20 razlike i obavezno svaka ekipa ima oko 60% suta.Vratio sam na ALL STAR,na HoF cu vratit kad budem oko 85-90 rating imaomiki_92 je napisao/la:HoF je smijesan, perfektna odbrana, ruka na sutu i on ubaci bez koskeForestt je napisao/la:Nemoguce je igrat na Hall of Fame-u..Svaka ekipa igra fenemenalno bez obzira da li to bio recimo Mllvoki ili Klivlend,to mi je preglupo
i ajde da je to jednom u 10 napada pa bi covjek nekako i pretrpio ali to se desava skoro svaki drugi napad
jos fascinantniji su sutevi na isteku napada, pa ljudi haman ne mogu promasit bez obzira na poziciju![]()
ne znam fkt kako nisam razbio joystick u onih par tekmi sto sam odigrao na istom
Hajde neko.Greivis je napisao/la:Instalirano. Crackovano. Nece da se pokrene igra. Moze pomoc?
DirectX probaj instalirat.Greivis je napisao/la:Hajde neko.Greivis je napisao/la:Instalirano. Crackovano. Nece da se pokrene igra. Moze pomoc?![]()
Samo crni ekran se pojavi kad pokrenem i izadje.
jel ti izbacivalo na meniju kod savinga???Unofficialpage je napisao/la:Kažem ja da je do cracka, sad pokreno igru ali mi nešto usporeno
zavisi od racunara do racunara,invincible1921 je napisao/la:raja jedno pitanje , radi ok i sve, al recimo kad trebam pocet utakmicu cekam onaj Loadnig pa recimo odokativno citav minut ili dva. Jel to tako treba bit ili...
pretjero sam sad stopo 24 sec mi trebaju XD al ucinilo mise ko vjecnostmiki_92 je napisao/la:zavisi od racunara do racunara,invincible1921 je napisao/la:raja jedno pitanje , radi ok i sve, al recimo kad trebam pocet utakmicu cekam onaj Loadnig pa recimo odokativno citav minut ili dva. Jel to tako treba bit ili...
meni treba nekih 20-ak sekundi
ako imas neki stariji HDD to je najveci razlog
kupi SSDinvincible1921 je napisao/la:
pretjero sam sad stopo 24 sec mi trebaju XD al ucinilo mise ko vjecnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.