Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Dodig vodi 5-1 u drugom setu, vrati covjeka na 6:6 i u taj brejku ponovo 6:2 i 4 mec lopte propusti, haj nek neko kaze da nije namjesten mec, eto, majku mu ****
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma komedija, nisam igrao ali namjestaljka mrtva pa vidi se jbt preofirno kvote na liveu su bile divlje pri 5-1 i u tie brejku 6-2. Nebi me cudilo sad da ovaj povede u 3. setu slicno pa ga Dodig okrene ali s obzirom da je i prije pocetka meca kvota na Chiudellia bila 4,00 vjerovatno se i na to trpalo.bodi123 je napisao/la:Dodig vodi 5-1 u drugom setu, vrati covjeka na 6:6 i u taj brejku ponovo 6:2 i 4 mec lopte propusti, haj nek neko kaze da nije namjesten mec, eto, majku mu ****
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
šta reci a ne zaplakati eto, osto mi jos majmun taj hrvatski i City 2 za lijepe pare, i onda se ovo desava, boze sacuvaj, ovo zavrsava 6 0 u trecem, evo vec 2 0 ima ovaj Čudineli10DelPiero je napisao/la:Ma komedija, nisam igrao ali namjestaljka mrtva pa vidi se jbt preofirno kvote na liveu su bile divlje pri 5-1 i u tie brejku 6-2. Nebi me cudilo sad da ovaj povede u 3. setu slicno pa ga Dodig okrene ali s obzirom da je i prije pocetka meca kvota na Chiudellia bila 4,00 vjerovatno se i na to trpalo.bodi123 je napisao/la:Dodig vodi 5-1 u drugom setu, vrati covjeka na 6:6 i u taj brejku ponovo 6:2 i 4 mec lopte propusti, haj nek neko kaze da nije namjesten mec, eto, majku mu ****

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima li jos neko problema sa Premierovom stranicom?? i jucer su nesto stopali..

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ima meni, ne moze da mi se loguje na account nikako
Ne moze ni meni 

Nece da se uloguje nikakobulbasor je napisao/la:Ima li jos neko problema sa Premierovom stranicom?? i jucer su nesto stopali..![]()

Zvao ih ja da pitam sta se desava kaze da isprobavaju neki novi sistem
- 10DelPiero
- Kontakt:
Eto druze uze ali neko je dobre pare okreno na liveubodi123 je napisao/la:šta reci a ne zaplakati eto, osto mi jos majmun taj hrvatski i City 2 za lijepe pare, i onda se ovo desava, boze sacuvaj, ovo zavrsava 6 0 u trecem, evo vec 2 0 ima ovaj Čudineli10DelPiero je napisao/la:Ma komedija, nisam igrao ali namjestaljka mrtva pa vidi se jbt preofirno kvote na liveu su bile divlje pri 5-1 i u tie brejku 6-2. Nebi me cudilo sad da ovaj povede u 3. setu slicno pa ga Dodig okrene ali s obzirom da je i prije pocetka meca kvota na Chiudellia bila 4,00 vjerovatno se i na to trpalo.bodi123 je napisao/la:Dodig vodi 5-1 u drugom setu, vrati covjeka na 6:6 i u taj brejku ponovo 6:2 i 4 mec lopte propusti, haj nek neko kaze da nije namjesten mec, eto, majku mu ****![]()
![]()
![]()
![]()

Alessandro Del Piero !
Do kad oni to kontaju isprobavati, do 6 se mora odigrati sta 

- diplomatija
- Kontakt:
Ebo ih sistem, ajd NEK neko javi kad proradi, da ne ustajem stalno 

Ma drugi set je komedija bila, neko je digo masnu lovu, jos City osto. 

-
- Kontakt:
ne mogu ni jabulbasor je napisao/la:Ima li jos neko problema sa Premierovom stranicom?? i jucer su nesto stopali..![]()

Sportska kladionica Premier
Pozadinski radovi utječu na povremene prekide u radu.
Kratkotrajnog su karaktera i jako brzo možete očekivati nastavak nesmetanog klađenja.
Hvala vam na strpljenu
ps proradilo je
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Cuo sam da planiraju uvesti live kladjenje na online. Mozda je totribalhardcore je napisao/la:ne mogu ni jabulbasor je napisao/la:Ima li jos neko problema sa Premierovom stranicom?? i jucer su nesto stopali..![]()
i ev sta mi na fb odgovorise
Sportska kladionica Premier
Pozadinski radovi utječu na povremene prekide u radu.
Kratkotrajnog su karaktera i jako brzo možete očekivati nastavak nesmetanog klađenja.
Hvala vam na strpljenu
ps proradilo je

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Ljiljani87
- Kontakt:
evo odgovora za live kladjenjebulbasor je napisao/la: Cuo sam da planiraju uvesti live kladjenje na online. Mozda je to
Aktivno radimo na tome, ali datum izlaska još nije poznat.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Ko da gledam city nece uzeti mamicu im...
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Na jednom imam City jos za pare, a na drugom hendikep i Aguera pogodio, hajde jos 1 molim vas 

- diplomatija
- Kontakt:
Hajde assat izdrži još tri minuta pa da placu premierovci hah
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Yebem vam ocaLFC_YNWA je napisao/la:Ko da gledam city nece uzeti mamicu im...
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
evo penal za cska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.