FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa sta ako sloga bude u pl....ovdje svi istresu gadje laprdajuci kako azmir nevalja.iako njegov rad u zadnje dvije god govori drugacije.dajte konkretan prijedlog ko je taj covjek sto moze bolje....i sto nas nece vratiti u ****.imenom i prezimenom
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Pa tako ispade...da je zelio medijsku paznju i sve ostalo da ukomponuje u ovo sve sto radi!!!Ko je on da dodje na sastanak Fukara i vrijedja grupu i pojedince...bez potrebe i razloga.
A metropolas sto pricas za Azmira,sve je kod nas moguce pa i to sto ti pricas...jer ljudi su danas pokvareni i gledaju samo svoj interes.Ali do sada niko ama bas niko nemoze prigovorit na rad Azmira i uprave.Razloga je milion i najveci moj razlog da nema istine u tvojoj prici je potpisivanje ugovora sa omladincima...to jos niko nije uradio dugo,dugo.Stare bi uprave vec uzele 90 000€ za ovog malca(golmana) i rastalili se.Pa i presjednici drzava su mjenjali imena klubova i svasta nesto...pa im nije uspjelo.Moje misljenje da se Azmir nebi igro sa tim stvarima(americka zastava itd.)Opet ne znam...sto ti kazes vrijeme ce pokazat....do tada od mene ima 10000% podrsku.
A metropolas sto pricas za Azmira,sve je kod nas moguce pa i to sto ti pricas...jer ljudi su danas pokvareni i gledaju samo svoj interes.Ali do sada niko ama bas niko nemoze prigovorit na rad Azmira i uprave.Razloga je milion i najveci moj razlog da nema istine u tvojoj prici je potpisivanje ugovora sa omladincima...to jos niko nije uradio dugo,dugo.Stare bi uprave vec uzele 90 000€ za ovog malca(golmana) i rastalili se.Pa i presjednici drzava su mjenjali imena klubova i svasta nesto...pa im nije uspjelo.Moje misljenje da se Azmir nebi igro sa tim stvarima(americka zastava itd.)Opet ne znam...sto ti kazes vrijeme ce pokazat....do tada od mene ima 10000% podrsku.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Mirsad Tinjic - Fuckowienultras je napisao/la:Pa sta ako sloga bude u pl....ovdje svi istresu gadje laprdajuci kako azmir nevalja.iako njegov rad u zadnje dvije god govori drugacije.dajte konkretan prijedlog ko je taj covjek sto moze bolje....i sto nas nece vratiti u ****.imenom i prezimenom
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 21 okt 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
wienultras
- Kontakt:
emirzlaTu je napisao/la:Mirsad Tinjic - Fulewienultras je napisao/la:Pa sta ako sloga bude u pl....ovdje svi istresu gadje laprdajuci kako azmir nevalja.iako njegov rad u zadnje dvije god govori drugacije.dajte konkretan prijedlog ko je taj covjek sto moze bolje....i sto nas nece vratiti u ****.imenom i prezimenom![]()
![]()
![]()
![]()
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
A gdje sva nasa djeca iz Juniora igraju? U Slobodi mozda?wienultras je napisao/la:Pa sta ako sloga bude u pl....ovdje svi istresu gadje laprdajuci kako azmir nevalja.iako njegov rad u zadnje dvije god govori drugacije.dajte konkretan prijedlog ko je taj covjek sto moze bolje....i sto nas nece vratiti u ****.imenom i prezimenom
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate mislim znam ko pise barem prepostavljamziviniceMetropola je napisao/la:VIDJET CETE ZA 2 GODINE SLOGU - SIMIN HAN![]()
![]()
Premier Liga![]()
![]()
Dosta od mene i od ovog foruma
Azmir isitna zeli SImin Han uvvest u prvu ligu federacije..on zna da on tu nema publiku nema tu nista sto moze imat sa Slobodom samo kad se sa Slobodom svedu dugovi na neki minimum...ja kako znam Azmir je bio ljut kako se desavala ta situacija u prvoj ligi federacije gdje su nasi protivnici cekali nas na noz kao Jedinstvo im nudilo pare i Azmir gdje god je nudio vise ovi su opet znali pokrit pa je bio ljut..tad je sam rekao gledat ce da SImin Han udje u prvu ligu i da i mi kaze i mi im ponemo uzimat pare za svaki bod ..od toga bi kaze mogla Sloboda zivjet..naravno tu bi se i nasa djeca kalila i td...mislim hajde svako ima svoje misljenje moje je da nikad necemo imat boljeg covjeka...njemu hvala za sve i ako ode a nama nada da cemo naci boljeg u sto sumnjam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa oni koji valjaju vec potpisuju za prvit tim...malo losiji ostaju jos u juniorima a drugi neki u S.Han i sta ima tu lose?ziviniceMetropola je napisao/la:A gdje sva nasa djeca iz Juniora igraju? U Slobodi mozda?wienultras je napisao/la:Pa sta ako sloga bude u pl....ovdje svi istresu gadje laprdajuci kako azmir nevalja.iako njegov rad u zadnje dvije god govori drugacije.dajte konkretan prijedlog ko je taj covjek sto moze bolje....i sto nas nece vratiti u ****.imenom i prezimenom
Re: $: FK Sloboda Tuzla
Ko ste vi svi ? Apsolutni anonimusi se znoje kucajuci po forumu. Sve kvaziinformeri i pseudonavijaci, da nemaju pristup internetu ne bi bili u stanju zapoceti bilo kakvu pricu. Jos se to sebi udvara zvucnim nickname-ovima a kad bi ih se predstavilo raji i javnosti pobjegli bi sa kantona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Re: $: FK Sloboda Tuzla
Dnevno lupis 3 posta i tako 5 godina unazad. Ko si ti?brazzo je napisao/la:Ko ste vi svi ? Apsolutni anonimusi se znoje kucajuci po forumu. Sve kvaziinformeri i pseudonavijaci, da nemaju pristup internetu ne bi bili u stanju zapoceti bilo kakvu pricu. Jos se to sebi udvara zvucnim nickname-ovima a kad bi ih se predstavilo raji i javnosti pobjegli bi sa kantona.
Sve u svemu regularan i realan post, samo sto prozivas a isti si ko i oni
ja necu pocinjati pricu o tribini sa koje sam se definitivno povukao nakod dugo dugo godina i preselio na zapad jer sam misljenja da je zapad puno zdravija sredina za mene i mogu vam reci da sam uzivao slusajuci navijanje ove malo "renovirane" ekipe navijaca sa sjevera . problemi sa sjevera treba da ostanu SAMO NA SJEVERU i ne znam zasto pojedinci ovde iznose te probleme i otvaraju diskusije !!!???
ovaj sam forum uvijek smatrao odmorom za dusu i malo caskanja u mojoj slobodi , i to , BRAZZO , da znas ne bas sa anonimusima , nego sa velikim navijacima slobode , ne znam cemu omalovazavanje i anonimusa, momaka koji se ne eksponiraju na tribinama a vole slobodu ... svako ima pravo da napise misljenje na ovom forumu pa i anonimusi koji koliko vidim mnogo bolje razmisljaju od pojedinaca koji se dizu visoko . . .
toliko od mene .... JEDAN JE AZMIR HUSIC !!!!
ovaj sam forum uvijek smatrao odmorom za dusu i malo caskanja u mojoj slobodi , i to , BRAZZO , da znas ne bas sa anonimusima , nego sa velikim navijacima slobode , ne znam cemu omalovazavanje i anonimusa, momaka koji se ne eksponiraju na tribinama a vole slobodu ... svako ima pravo da napise misljenje na ovom forumu pa i anonimusi koji koliko vidim mnogo bolje razmisljaju od pojedinaca koji se dizu visoko . . .
toliko od mene .... JEDAN JE AZMIR HUSIC !!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
naravno da i Azmir ko i svako ima neki svoj plan sa Slobodom, niko nije budala da tek tako daje pare i ja pokusavam dokuciti sta je taj plan jos od kako je dosao u Slobodu...
simin han ce se sigurno maksimalno isforsirati, al vjerujem da je i Azmir svjestan da od novog Olimpica nema zarade nigdje...mada Tuzla je cudnija od Sarajeva, i Zmaj od Bosne je bio rezimski klub pa je imao svoju publiku i solidnu posjetu, ali je to ekonomski mozda malo prerizicna investicija...
sto se tice dugova, da se nece ici na neku fuziju ako S.Han udje u prvu ligu federacije ili jos bolje ko sto K kaze u premijer ligu...i ta opcija mi prolazi kroz glavu jer realno gledajuci sta se desava sa srpskim fudbalskim i kosarkaskim klubovima, pa i Hajdukom u Hrvatskoj ili Olimpijom i Mariborom, jos uvijek niti jedan klub se nije izvukao iz istih (osim Sarajeva) na neki pravi nacin..finansijski je daleko lakse i jeftinije uvesti Slogu u ligu federacije (mozda cak i u PL) , obaviti fuziju i vratiti "Slobodu" u premijer ligu nego vratiti sve nase dugove
takodjer sto se tice otpisa duga, jbg da su i samo kamate i tuzbe igraca i dobavljaca svejedno hvala mu i na tome, bar se i toga prihvatio kada niko nije..da sad ode dovoljno je uradio za Slobodu, vise nego i jedan predsjednik...a donekle je i normalno da se malo okurazio jer je svjestan da nema zamjene...uvijek sam i ja govorio nasao bi se neko ko bi preuzeo klub, ali bgm u ovoj dubiozi daj boze da bi se nasao neko ko bi omogucio igranje u PL i servisiranje tuzbi..mozda neki entuzijasta ali bi liga federacije bila maksimum....onda i sredina je jako nezahvalna za raditi , jbg nas je najlakse podijeliti
ja sam jbg takav, gledam i nadam se najboljem..moguce da se i ostvari i neki crni scenario za Slobodu, ko zna ko ce od nas biti upravu..ali ostaje da se nadamo najboljem jer nazalost nemamo puno izbora.
ps sto se tice Sjevera u moru kritika treba i pohvaliti da zadnje 2 tekme+ Zvornik izgledaju i zvuce puno bolje nego recimo na pocetku..napreduje iz utakmice u utakmicu posebno u repertoaru pjesama i konstatnom navijanju... iako je brojnost malo manja od ocekivane pomak je vidljiv zanemarimo li tuce koje koliko god nemaju veze s tim momcima koji to vode ipak se desavaju na "njihovoj" tribini
simin han ce se sigurno maksimalno isforsirati, al vjerujem da je i Azmir svjestan da od novog Olimpica nema zarade nigdje...mada Tuzla je cudnija od Sarajeva, i Zmaj od Bosne je bio rezimski klub pa je imao svoju publiku i solidnu posjetu, ali je to ekonomski mozda malo prerizicna investicija...
sto se tice dugova, da se nece ici na neku fuziju ako S.Han udje u prvu ligu federacije ili jos bolje ko sto K kaze u premijer ligu...i ta opcija mi prolazi kroz glavu jer realno gledajuci sta se desava sa srpskim fudbalskim i kosarkaskim klubovima, pa i Hajdukom u Hrvatskoj ili Olimpijom i Mariborom, jos uvijek niti jedan klub se nije izvukao iz istih (osim Sarajeva) na neki pravi nacin..finansijski je daleko lakse i jeftinije uvesti Slogu u ligu federacije (mozda cak i u PL) , obaviti fuziju i vratiti "Slobodu" u premijer ligu nego vratiti sve nase dugove
takodjer sto se tice otpisa duga, jbg da su i samo kamate i tuzbe igraca i dobavljaca svejedno hvala mu i na tome, bar se i toga prihvatio kada niko nije..da sad ode dovoljno je uradio za Slobodu, vise nego i jedan predsjednik...a donekle je i normalno da se malo okurazio jer je svjestan da nema zamjene...uvijek sam i ja govorio nasao bi se neko ko bi preuzeo klub, ali bgm u ovoj dubiozi daj boze da bi se nasao neko ko bi omogucio igranje u PL i servisiranje tuzbi..mozda neki entuzijasta ali bi liga federacije bila maksimum....onda i sredina je jako nezahvalna za raditi , jbg nas je najlakse podijeliti
ja sam jbg takav, gledam i nadam se najboljem..moguce da se i ostvari i neki crni scenario za Slobodu, ko zna ko ce od nas biti upravu..ali ostaje da se nadamo najboljem jer nazalost nemamo puno izbora.
ps sto se tice Sjevera u moru kritika treba i pohvaliti da zadnje 2 tekme+ Zvornik izgledaju i zvuce puno bolje nego recimo na pocetku..napreduje iz utakmice u utakmicu posebno u repertoaru pjesama i konstatnom navijanju... iako je brojnost malo manja od ocekivane pomak je vidljiv zanemarimo li tuce koje koliko god nemaju veze s tim momcima koji to vode ipak se desavaju na "njihovoj" tribini
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Mili Bože, hoćemo li ikad dočekati makar Istočnu tribinu
Ja volim FK Tuzla City
-
tinaslafkr
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
u subotu u 12 sati igramo utakmicu sa Radnickim Lukavcem pa ko ima zelje i volje pa da dodje pogledat borbenost je zagarantovana...
u subotu u 12 sati igramo utakmicu sa Radnickim Lukavcem pa ko ima zelje i volje pa da dodje pogledat borbenost je zagarantovana...
Ovo bi nam trebala bit tema br.1...kako,sta i u kojem pravcu treba ici?sloboda72 je napisao/la:
Ja imam info da nas presjednik Azmir vec posjetio F.K.Sarajevo i da ima ogromnu podrsku i pomoc oko promjene statuta.
-
wienultras
- Kontakt:
statut se mora mjenjati,ako zelimo da nasi klubovi budu konkurentni bilo kome po bilo cemu...statut se mora mijenjati,kapital mora uci u klub,druge nema
Ovo bi imalo smisla da nismo usli prosle godine u PL.ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice dugova, da se nece ici na neku fuziju ako S.Han udje u prvu ligu federacije ili jos bolje ko sto K kaze u premijer ligu...i ta opcija mi prolazi kroz glavu
Mi smo izvaran, istraumiran narod i tako kada neko dodje sa iskrenim namjerama mi sa oprezom prihvacamo i one najbolje i najiskrenije namjere. Imali smo zadnjih 20 godina da stavimo klub na noge. Mnogi su dolazili i odlazili i iza sebe ostavljali jos veci haos. Oni lokalni prevrednici koji su se prihvatili posla gledali su svoje interese oni koji nisu i sada nam ne trebaju. Imali smo i nase legende kluba ( za mene vise to nisu) zanmo kako se zavrsilo. Predsjednik se prihvatio posla kada niko nije htio, kada je za Slobodu doslo simpatizera toliko da se moze na prste prebrojati al bukvalno.
U zadnje dvije godine vise je uradjeno u klubu nego za prethodnih deset. Ne smijemo dozvoliti da se narusi dobra atmosfera oko kluba zbog nekih pojedinaca. Ja vjerujem djelima, a do sada sve sto je obecano to je i ispunjeno od strane Uprave tako da i na dalje imaju moju podrsku a citajuci na forumu i pricajuci sa ljudima po gradu 99 % njih se slaze sa nasim stavovima.
samo Sloboda
što se tiče forumaša koji je protiv Azmira, možda je zaista istina ono nešto što on (eventualno) zna, a mi ne znamo, tako da neću reći da nije u pravu i da lupa gluposti, al' ću svakako iznijeti svoje mišljenje, a to je da podržavam Azmira i da me je čovjek uvjerio u to svojim djelima
- vratio je Slobodu u PL
- dovođenjem Ćire napravio marketinški potez, vratio navijače, Tušanj je u dva navrata (Jedinstvo, Igman) bio krcat, dakle 9000 duša, to se ne pamti dugo, još od Akureyria i Liersea
- vodio je Slobodu po mjestima oko Tuzle, u cilju da stvori, ili bolje rečeno povrati bazu navijača sa TK
- tužbe se rješavaju, dugovi otpadaju, vjerujem da će on na skupštini transparentno i napismeno prezentovat' koliko je duga otišlo, koliko je ostalo, dakle sve da se zna, neće biti na njegovu riječ, da bi neko poslije mogao reći da je slagao, itd
- pripreme u Sloveniji, odlični uslovi
- ide sa Slobodom na gostovanja, viđao sam ga kako na tekmama zdušno navija, kao i čitav stadion, zatim njegovi intervjui nakon ulaska u PL, kad je bio pod emocijama, stvarno čisto sumnjam da je to bilo fake
- Fukare su uz njega, simpatizeri su uz njega, UG je uz njega, ako je čovjek uspio sve da nas izlevati
čovjek sve, ali sve do sad što je obećao, ispunio je, tako da stvarno ne mogu nać' niti jedan razlog da mu ne vjerujem
što se Sloge tiče, stvarno ne znam kakve veze to ima sa Slobodom, što se mene tiče, neka je uvede u PL, neka odu u evropu, neka titulu osvoje, meni je bitna Sloboda i šta će on radit' sa Slobodom 
- vratio je Slobodu u PL
- dovođenjem Ćire napravio marketinški potez, vratio navijače, Tušanj je u dva navrata (Jedinstvo, Igman) bio krcat, dakle 9000 duša, to se ne pamti dugo, još od Akureyria i Liersea
- vodio je Slobodu po mjestima oko Tuzle, u cilju da stvori, ili bolje rečeno povrati bazu navijača sa TK
- tužbe se rješavaju, dugovi otpadaju, vjerujem da će on na skupštini transparentno i napismeno prezentovat' koliko je duga otišlo, koliko je ostalo, dakle sve da se zna, neće biti na njegovu riječ, da bi neko poslije mogao reći da je slagao, itd
- pripreme u Sloveniji, odlični uslovi
- ide sa Slobodom na gostovanja, viđao sam ga kako na tekmama zdušno navija, kao i čitav stadion, zatim njegovi intervjui nakon ulaska u PL, kad je bio pod emocijama, stvarno čisto sumnjam da je to bilo fake
- Fukare su uz njega, simpatizeri su uz njega, UG je uz njega, ako je čovjek uspio sve da nas izlevati
čovjek sve, ali sve do sad što je obećao, ispunio je, tako da stvarno ne mogu nać' niti jedan razlog da mu ne vjerujem
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
ti si pun tih info-aemirzlaTu je napisao/la:Ovo bi nam trebala bit tema br.1...kako,sta i u kojem pravcu treba ici?sloboda72 je napisao/la:
Ja imam info da nas presjednik Azmir vec posjetio F.K.Sarajevo i da ima ogromnu podrsku i pomoc oko promjene statuta.
Promjena statuta je neminovnost sviđalo se to nekome ili ne
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.