A što se tiče Dubrava, možemo protiv Slobode prijateljsku jednu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovo sto ovaj narkoman prica po novinama je notorna laz. Vec duze vrijeme traju nesuglasice i lika koji ga je prebio. Necu ga imenovati, svi znaju o kome se radi. Beli ga je konstantno za vrijeme prvog poluvremena provocirao i podj.... Covjek mu fino govori, kani se corava posla Beli naravno nista. To je sve trajalo do poluvremena kada je covjeku prekipjelo i dobio je doznake. Jos su Belog ljudi odvajali da ne popije dusu višeTuzlak04 je napisao/la:Ali udariti nekog pred malim dijetom (ako je istina), je debilnotuzlak1987 je napisao/la:Samo da kazem da gotovo svaku utakmicu bude neka tuca i da cesto nastrada neko ko nije ni kriv ni duzan.Head je napisao/la:
Proslu sezonu sam mogao fasovati kada je bila ona situacija oko paljenja baklji protiv Igmana pa neki palili prije vremena.
Isto tako Stara Garda se prije zna potuci i izmedju sebe, jednom sam bio par metara od njih i tu sam mogao primiti slucajno koji udarac.
Protiv Zelje su se isto udarali mislim..Jbg sto je previse previse. A generalno i prosle i ove sezone na sjeveru ako nije svaku drugu neko fasovoPogodan je za toga, ne moze ti niko pomoci. Nekako dosta nepregledniji od zapada..
. Nema tog opravdanja da nekog udariš u takvoj situaciji. U mladosti sam se fakat tukao, ali nikad nikog nisam pred dijetom.
Bilo gdje gdje se navija, djeca se ne vode na tribinu gdje su navijaci. Imas brate Zapad i sjedi fino s djetetom i rahat gledaj uzas od utakmicetuzlak1987 je napisao/la:To nemam pojma ko je kriv, znam samo da redovno neko fasuje
De nam malo napiši kakvi su novi dresovi. Od kvaliteta, dizajna itd. itd.NKMramor je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/ostale-vije ... ni-dresovi
Ko trazi i dobije,jos politizujeHead je napisao/la:
Tjeraju normalniju raju sa tribine, svoje razmirice sto nakupe u toku sedmice rjesavaju na tribini, naravno sto veca grupa to veca muda, bujrum brate rokaj se napolju do zore, ovako samo brukaju grupu.Heller je napisao/la:Zbog ovakvih sranja sam se ja okanio tribine, a pomalo i FK uopšte, dosta rjeđe dolazim pogotovo dok je košarkaška sezona. Na tribini ima hrpa narkomana, sitnih kriminalaca, **** koje ništa bez čopora ne smiju, bez mozga kojima je to jedini identitet u životu, uzimaju sebi previše za pravo, **** se, a kako su najglasniji dosta ljudi ih poistovjećuje sa ostatkom tribine...
Pupi04 je napisao/la:Tjeraju normalniju raju sa tribine, svoje razmirice sto nakupe u toku sedmice rjesavaju na tribini, naravno sto veca grupa to veca muda, bujrum brate rokaj se napolju do zore, ovako samo brukaju grupu.Heller je napisao/la:Zbog ovakvih sranja sam se ja okanio tribine, a pomalo i FK uopšte, dosta rjeđe dolazim pogotovo dok je košarkaška sezona. Na tribini ima hrpa narkomana, sitnih kriminalaca, **** koje ništa bez čopora ne smiju, bez mozga kojima je to jedini identitet u životu, uzimaju sebi previše za pravo, **** se, a kako su najglasniji dosta ljudi ih poistovjećuje sa ostatkom tribine...
Tuce i ekscese najvise prave oni koji mozda da 2 puta za vrijeme utakmice propjevaju, dzabe im hiljade utakmica kad ukupno nemaju 90 min. pjesme, glavni su za popit, yebat mater, samostalno pokretat navijanje, ali eto oni su vidjeniji, nema veze sto koce razvoj grupe godinama.
Mislio sam da ce se neke stvari na pozitivnoj vibraciji iz prosle godine same od sebe rjesit, ali bojim se da je pitanje vremena kad ce se bas zalomit zestoko na tribini, danasnja ograda nema snage da to zaustavi.
Azem je najveci problem Slobode, samo njega otjerat ima da ide ko podmazano
Mislim ne zanima me previse ali jos davno kad sam komentarisao nesto na fb zidu kod navodno njegivog napadavs vidjeo sam Belog je tu izazvao frku..luglavnom znam da bi se tu beli I ko pobio nesto a covjek mu ljepo kaze ako kaze mislis da mozes dodji oprobaj se brate..znaci ovo odavno kod njih traje meni je bespotrebno sto je on ovo ovako uradio medijski napravio dramu.emirzlaTu je napisao/la:Ko trazi i dobije,jos politizujeHead je napisao/la:![]()
![]()
placeni od politickih stranaka da ga istuku...Beli,Beli sagorio si druze u svojoj glavi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.